Çok kötü oldum

yorgunanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
101
60
28
31
Boşanalı 4 sene oldu baba farklı ilde . Oğlum küçük ama baba çok umursamaz bugün gösteride babası olmadığı için bir daha ben de ona gitmeyeceğim o hiç gelmiyor dedi . Çok istediği bişey vardı onu babası alacaktı onu da istemiyorum sen alırsın ben oraya gitmeyeceğim dedi durduk yere böyle söylemesine çok şaşırdım üzüldüm . Baba çeşitli bahanelerle gelip görmüyor ara tatilde alacak ama haketmediğini düşünüyorum çocuğun resimlerini istiyordu atıyordum ah salak kafam diyorum evlilik fikrine sıcak bakmaya başladım çünkü hayatında bir baba faktörü arıyor öz babayı kafasından silmeye başladı

Oğlunuz kaç yaşında? Verebileceğim pek bir tavsiye yok zamanla alışıp kabullenecektir. Umarım kendisi ileride iyi bir baba olur ve sizi çok iyi anlar 🫶

Çoçuğun baba istediğini nerden çıkardınız ki ayrıca evlenince ya eşinizi kabul etmezse bir de o yönden düşünün derim

Pedegogla görüşmek yerine evlilik yapmayı düşünmeniz doğru mu
Çocuk baba istiyor ama kendı babasını istiyor belki yeni eşinizi hiç sevmeyecek yada o çocuğa ilgi vermeyecek bunun ıcınde kendınızı evliliğe hazırlamayın sonra sizin dengeniz kaçar .

Evlenmek istediğiniz için evlenin fakat çocuk için böyle bir bir şey yapmayın. Ayrıca baba çocukla görüşmek istemiyorsa göndermeyin. Böylesi çocukta değersizlik duygusuna neden olur. Babasına da fotoğraf falan atmayın görmek istiyorsa gelip görsün. Öyle uzaktan bir kaç fotoğraf isteyerek vicdanını rahatlatmasına izin vermeyin.

Sizi ancak aynı durumu yaşayan biri anlar. Örneğin ben. Aynı şeyleri yaşıyorum nerdeyse. Oğlum 3 yaşında, geçenlerde hatta 1 hafta boyunca "başka baba" dedi düşünün.cocugun içinde inanılmaz bir baba boslugu var. Erkek kardeşim keşke olsaydı en azından biraz olsun boşluğu kapanabilirdi. Ablalarimin eşlerini çok seviyor amca diye sürekli onalara gitmek istiyor, veya Zil çalınca amca diye kapıya koşuyor yavrum. Parkta baba ile çocuklara bakıp babalara sirinlik yapmaya çalışıyor. Ben de isterdim, oğluma gerçekten baba olabilecek birini. Bazı erkekler öz babadan çok daha iyi baba oluyorlar eşlerinin çocuklarına.cevremde de çok örnek var hatta. O yüzden Allah gönlünüze/gonlumuze gore versin diyorum

tabi ki çocuğa baba bulayım diye evlilik düşünmüyorum . Hali hazırda pedagog desteği alıyoruz uzun zamandır . Ancak evlilik düşünüyordum . Zaten 5. Seneye girecek boşanalı . Oğlum 6 yaşında . Pedagog desteği ne kadar alırsan al o boşluk sadece bir baba figürü ile doluyor malesef bu da bir gerçek

Back
X