Çok kötü seyler oldu?

Ailem herseyim , inandirmam gerekiyor

Aileniz hicbirseyiniz olmasin diyen yok zaten. Ama sizce bu rapor isi cözecek mi? Diyelim rapor yazacak bir doktor buldunuz, yarin onlarin istedigi biri ile evlenmenizi isteseler bu bakirelik olayi yine önünüze cikacak. O zaman ne yapacaksiniz. Benim de ailem herseyim, ama bu toksik davranislarina izin verecegim anlamina gelmiyor.

Aslında bunu size pat diye söylemesi bile şok edici.. İnsan düşünse bile nasıl dile getirir böyle bir şeyi anlam veremiyorum. Rest çekin. Nasıl böyle bir şey düşünürsün nasıl bana böyle ithamlarda bulunursun diyin. Rapor falan almayın sanki dünyanın sonu bakire olup olmamak.

Ailem asiri muhafazakar , evlenmeden vinsellik yaptim annem ogrendi benim guzume bakmiyor rapor falan istyior aileme cok onem veriyorum dayanamiyoruö , yapmadim falan dedim inanmiyor beddua edip durdu hastameden rapor getirmemi soyledi ama yaptim , sahte rapor cikarirlarmi cok kotu hissediyorum
Yaşınız 30 ise gerçekten neyi konuşacağız?Zorla bekaret muayenesine mi götürebilecek ne yapacak?

Ailem asiri muhafazakar , evlenmeden vinsellik yaptim annem ogrendi benim guzume bakmiyor rapor falan istyior aileme cok onem veriyorum dayanamiyoruö , yapmadim falan dedim inanmiyor beddua edip durdu hastameden rapor getirmemi soyledi ama yaptim , sahte rapor cikarirlarmi cok kotu hissediyorum
Kardeşim tövbe et.Bir hata ettim de kandirsanda Allah'ı kandıramazsın evlenmeden birşey yaşama birdaha.

Şaka gibi

30 yaşında bir kadınsınız ve şu yaşananlar berbat ötesi

Sizi sadece doğurdu sizin üzerinizde annelik emeğini bu şekilde kullanmasına izin vermeyin küçük ergen kız değil 30 yaşındasınız

Yaptınız şeyin arkasında durmasını bilmiyorsanız yapmayın o zaman

Gerdek gecenizde de oranızı buranızı kesersiniz siz

Bu sahtekarlık resmen

Bu raporu sevgilisini ikna için isteyen kişi misiniz? Değilseniz de Son günlerde sahte rapor modası var demektir.

Ailem herseyim , inandirmam gerekiyor
Herşeyin dediğin insanın sana beddua eden, istemediği şey yaptın diye seni reddeden ve sözüne inanmayan birileri olması ne kadar kötü. Yerinde olsam aileme verdiğim değeri azaltmaya çalışır,gerekirse yardım alirdim

Ailenizin nasıl tepki vereceğini bilirsiniz sonuçta ve bu tepkiyi kaldıramayacaksanız hangi cesaretle böyle bir şey yapabiliyorsunuz ki? Her şeye rağmen yaptıysanız da bari arkasında durun, hata benim günah benim deyin ne bileyim. İnkâr etmeye, yalana başvurmaya ne gerek var? İleride evleneceğiniz insan da ailenizinki gibi düşüncelere sahipse zaten bu durumunuz ortaya çıkar. Daha büyük rezillik yaşarsınız. Annenize bir hata yaptığınızı ve pişman olup tövbe ettiğinizi söyleyin. Bir de yaşınızın olgunluğunu taşıyın lütfen.

Annene sizi daha fazla aşağılamalarına izin vermeyeceğini söylemeniz lazım. 30 yaşında bir kadınsınız. Anneniz sizinle konuşmuyorsa bu annenizin suçu sizin değil.anne sevgisi koşulsuzdur. Anneniz sizi sevmek için size koşullar sunuyorsa orada bir sorun var.

Cinsellik yaşadığınız sevgilinizlemi şuan berabersiniz? Kendi isteğinizlemi beraber olmuştunuz? Sahte rapor vermezler hastaneden .Ulkece böyle büyük bi felaket yasamisken annenize söyleyin beddua etmesin.

İnandırmam lazım diyosunuz da nerden sahte rapor çıkarttıracaksınız kolay mı öyle bu işler ya?
Nasıl öğrendi ayrıca anneniz?

Gercekten ailem benim herseyim ailemden baska kimsem yok , inandirmam lazim
30 yaşında kadınsınız, madem ailenize karşı dik bir duruş sergilemeyeceksiniz, bilmiyor musunuz huylarını, niye ona göre yaşamıyorsunuz?

Back
X