- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi elfida12345
-
Hee birde sevgiliniz var şunları yaparken!!Kusura bakmayın da şimdi tamamen mağdur durumdayken size yapılanın bir benzerini yapıyorsunuz ve benim gözümdeki mağduriyetiniz tamamen silindi gitti..Sevgiliniz varken gelip yüzüme konuşacaksın,sorularıma cevap vericeksin,değer verseydin şöyle yapmazdım falan demeler..Ayıp.Baştan beri yazdıklarınızı bi okuyun hayatında 1 aydan beri biri olan bir kişi bunları yazar mı??? Bence siz karşınızda onu görmek onunla tekrardan konuşmak istiyorsunuz.Ve gelmedi diye offlayıp puffladıgınıza göre biraz üstünüze gitse pişmanlığını dile getirse karsınızda,tekrardan şans istese dönüceksinız.Tamamen kapatın artık defteri cidden adamın sizi umursadığı yok çünkü..Birde birşeyi gönlünüzde,kafanızda tam bitirmeden kimsenin canını yakmayın sizde.Daha fazla birşey yazılmaz bu durumda artık.Hakkınızda hayırlısı olsun.
insan sevgilinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başlamamalı..ya onu tamamen unutacaksın hayatına giren kişiye yazık etmeyeceksin birsüre düşünüp kendini paralayacak acını dilediğince yaşayıp toparlandıktan sonra zaten o insana karsı nefret bile kalmıyor hissizleşiyor insan zamanla her şey yoluna giriyor. ama intikam duygusu sizi yiyip bititir hele de yanınızda size saygı duyup gercekten deger veren bırısı varken onu düşünüpte kendinizi hırpalamayın derim.. boşverin artık yolunuza bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/516673-yillarca-aldatilmisim-yeni-ogrendim.html
buda benim hikayemmm :) ne günlerdi zor ama iyikide bitmiş Allahsızlar hepsi cezalarını bulr inş
off o0ff kendı basıma gelmıs kadar kötü oldum resmen salya sümük ağlıyorum :2: inşallah hakkında en iyisi olur canıım yaa yenısıyle mutlu olur evlenırsin.. o pislikte yaptıklarının cezasını bır an önce cekmesı dılegımle ... saadet dolu yıllar dılıyorum
canım sen okadar intikam hırsıyla yaşıyodun en son neler oldu.okızla ayırcam falan diyodun ne yaptın
Artık usandım canım bıktım baktım hırs yaptıkça daha kötü oluyorum her anım onla geçiyo hayatımıda bozuyoyorum vazgeçtim insanlık bende kalsın dedim artık hiç bir şekilde iletişime geçmicem o yüzüğü gönderebildiysem ki zorla gönderdim bende gelişme var tüm arkadaşlarım salakmısın sat ye dedi ama düşündüm kalması acı veriyo satsam satamıyorum o ne yaparsa yapsın eğer satarsa kendi seviyesizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?