Çok kötü terkedildim kızlar:(

valla canım tebrık edıyorum senı ,tum cırkınlık sınırlarını zorla yapabılecegın en buyuk cırkınlıklerınle bog onu sımdı .

tas yerın de agırdır derler ama kım ıcın ne ıcın .o karaktersız su saatten sonra agır olarak gorse ne olur gormese ne olur .

hanı gerı donus planın olsa yada bekleyıp donecegınden emın olsan tamam agırlıgını koru kıymetını anlasın dıyecegım ama

bu saatten sonra sen de kıymetını anlamasını ıstemıyorsun kı cırkınlesebıldıgın kadar sınırları zorluyorsun .

bence de zorla .ama tatlım bıraz oncekı yorumumda da belırttıgım gıbı ,kıza sakın mesaj atma emın ol o kızın

gozun de buyuyecektır sevgılın .bulunmaz hınt kuması paylasılamayan erkek sanacaktır .

ban buna benzer bır olayda benım basıma gelmısdı .eskıden ben de anında terkedılmıstım .ben de senın gıbı

soklar gecırıp delırıp bunun tum msn sıfrelerını kırıp maıllere ulastım .bı de ne goreyım ; ılıskımız boyunca

sureklı bır kızla maıllesmıs .kız bunu hıc bır sekıl de kabul etmıyor ama bu adı serefısz kıza sureklı yalvar yakar

bız ayrıldık .bu hala kıza yalvar yakar modda .kız oralı degıl tınlamıyor buna .

tabı ben delırdım ,sonra bu kıza bu adı serefsız ıcın epey bı dokturdum .bayag kotuledım asagladım ıste boyle adam dusun artık dedım

kız bana ne dedı bılıyor musun "madem bu kadar kotu nıyetlı cocukdu da hala neden onun pesındesın "dedı

ve sonra ne oldu bılıyor musun ,2 gun sonra bunlar cıkmaya basladı

kızın pesınden tam 6 ay kosmus kız banamısın demeden kabul etmemıs bu adıserefsızı ,ama ben ıkı kotuledım dıye

cocuk degere bındı mı ,kısacası kendı ellerımle aralarını yaptım

tabı uc ay sonra bu yalvar yakar dondu bana ama ,ben de artık yerım de degıldım

Tam tersi birlikte yaşamadık gelip kalıyodu ama anladığın anlamda bişey olmadı zaten buda onun beni bırakmasını kolaylaştırdı utanmadan ben sana dokunmadım dedi ayrılırken gerizekalı 7 yılımı çalmışsın evlilik arifeseinde sülaleme rezil etmişsin dokunsan ne yazar bu kadar at gözlüğüyle bakılırmı

Cnm sen bu hızla devam edersen biraz zor mutlu olursun en güzel intikam umursamamaktır böyle asıcam kesicem nereye kadar neyse herkezin düşüncesi, tarzı farklıdır tabi.

Bu erkekler neden böyle anlamam iyi olmuş acı çekmiştir biraz.
Valla ben onu bunu bilmem o kızdan ayrılacak gerekirse yanıma getirtcem telefonunu alıp ben mesaj atcam beni onun için terketti üzdü ise oda üzülecek bunun kaçarı göçeri yok ben kafaya koydum:)
sessiz kalmam benim değerimi artırmayacak zaten bana dert olacağına içimde kalmasın yapacağımı yapıyım ona dert olsun.Onun amacı zaten bu olayı gizlemek ve benim tepkimden kaçmak sessiz kalmam onun ekmeğine yağ sürmek olur.

Bi söz var çok severim;

HaksIzLIk Önünde EgiLmem
Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..
ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..
ßen YazarIm ßen SiLerim!

Cnm sen bu hızla devam edersen biraz zor mutlu olursun en güzel intikam umursamamaktır böyle asıcam kesicem nereye kadar neyse herkezin düşüncesi, tarzı farklıdır tabi.

Yoo gayet mutluyum eğlenmeye yeni başladım öğrenince bir damla göz yaşı dökmedim daha bi güçlendim.
hiç bişey yapmadığımda mutsuzdum uyku girmiyodu gözüme onu zor duruma düşürünce içim rahatladı
çok rahat uyuyorum.Ayrıca sevgilimde var bayadır peşimdeydi ama bu pislik bunalım ayağında ve bana hep açık kapı bıraktığından bakmıyodum öğrenince başladım delikanlı esprili hoş bi çocuk ama işte herkesin yapısı farklı ben bana yapılan iyiliğinde kötülüğünde karşılığını veririm içim öyle rahatlar.

Ee mutluysan ne mutlu sana konunun başıyla sonu çok zıtda aradan baya zaman geçti anlaşılan neyse sonçta sen mutlumuşun ya tartışmanın anlamı yok oky.

valla canım ne dıyeyeım davanda sonuna kadar haklısın ,umarım bu savasın sonun da galıp sen gelırsın de o adı nankor ınsan hakettıgını bulur

bu arada canım kızın fotosunu gordun mu hıc ? bırseye benzıyor mu barı ?

peki yeni erkek arkadaşına nasıl zaman ayırıyosun pukadar intikam planlarıyla uğraşırken. çvi çiviyi söker diye birlikteysen sende ayıp etmiş olursun. yada duysa eski erkek arkadaşınla hala intikam için uğraştığını ne düşünür. keşke bütün hesabını bitirip başlasaydın yeni bir ilişkiye.
ama anlattığın kadarıyla bi ein hep üstünde olucak. gerçi ona müstehak ta. ya yeni erkek arkadaşın iyi biriyse?

Son düzenleme:

İnşallah bulur.Kız sarışın benden 3 yaş küçük bu hep işe güce eğitime çok önem verirdi 2 yıllık mezunlarını küçümserdi kendi iyi bi bölüm okuduya ukala kız 2 yıllık mezunu özel üniversitede parası boldur o yüzden sorun yapmamıştır.

Valla bu çocuğun bana ilgisi hep vardı ama hayatımda biri var diye hiç bişey yapmıyodu yapamıyodu.Ayrıldıktan sonra oh iyi olmuş falan dedi ben bu pislik sevgilisi olduğunu sakladığından psikolojisi düzelir geri döner diye bende ona karşılık vermiyodum.
Baya koştu peşimden çokta delikanlı bi çocuk çok üzdü seni gidip döveyim nasıl sana böyle bişey yapar falan diyodu.
Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra evet dedim ve onla başladım çünkü bitti tamamen.Gerçekten nefretim başladı bitmese zaten başlamazdım.
Biz iyi arkadaştık zaten herşeyi biliyo baştan beri evet bozuluyo baya aşırı kıskanç biri ama içimin rahat etmesi gerekiyo dediğimde bana hak verdi ben olsam bende yaparım ama lütfen yüzyüze görüşme ve fazla uzatma benide huzursuz etme dedi
Zaten karar verdim onla ayırıcam kırılan gururumu onarıcam daha da uğraşmicam

elfida gün gün takip ettim konunu,şimdi yorum yazmak nasip oldu.ben katılıyorum sana haklısın sonuna kadar o pisliğe yap istediğini ama yeni erkek arkadaşını bunun için kullanıp oynama çok ayıp olur,o zaman senin de sana bunları yapan kişiden farkın kalmaz.sadece bunu belirtmek istedim.

Teşekkür ederim canım inan kullanmıyorum kimseyi zaten iş arkadaşım esprili delikanlı hoş bi çocuk onunla sohbet etmeyi çok severdim çok eğleniyoduk birlikte ben sevgilim olduğundan arkadaş gözüyle bakıyodum ama o bana aşıkmış biraz anlıyodum aslında ama salağa yatıyodum.
O na böyle bişeyi kesinlikle yapmam yapamam zaten o da benim gibi tersi kötü ben şuan nasıl hayatını zindan etcem oda benimkini eder valla bende ondan korkuyorum:)
Gerçekten her şerde bi hayır vardır sözü çok doğru böyle bi adamdan sonra ondaki eksik özelliklerin olduğu biriyle birlikte olmak çok güzel bunun değerini çok iyi anladım.Ama o pislik beni aptal yerine koydu yıllarımı çaldı bununda bir bedeli olmalı dimi eğer yutarsam bişey yapmazsam ben kendimi biliyorum içimde kalır kendi kendimi yerim fazla uğraşmicam en azından altta kalmıyım sonrasında cehenneme kadar yolu var

üzülmee sevenin ahı tutarr sıkıya gelememiş ozaman nişan dugunn dur son bi kezz daha gencligimi yasayım diyip çapkınlık pesnde kosmaya gitti ozmaan bu erkeklern hepsimi aynı bilmemkii kuzeniminde basına geldi aynı sey farklı sehirde üniv okuo çocukk 6 ay boyunca ayrı kaldılar gitti birini bulduu sen gibi olamadıı affet ölüorm geberiorm diye kapısına geldii baskasıyla facede fotolarını gördgnde sinir krizi geçrdi kuzenm hastaneye kaldırdık düsün o derece ama ah etti allahından bul dedii 4 ay sonra kapısında bitti köpek gibi hemdee bütün böle yapan erkekler cezasnı böyle bulsn insallahh

Evet kızlar şimdi konuştuk çok kötüymüş işlerim çok ters çok kötü gidiyo senden mi bilmiyorum diyo hayatımda kimse yok ister inan ister inanma diyo ayrıldı galiba geleceksin dedim yüzüne konuşcam içim rahatlicak bitecek herşey dedim gelecek sanırım çirkinliğin sınırını zorladım ama amacıma ulaştım...Yüzüne konuşup sonra hayatıma devam edicem ve bu konuyu tamamen kapatıcam...

ne konuşcan peki yüzüne canım.nasıl hayatımda biri yok ee okız ne oldu demedinmi

bana yalan söyleme herşeyi gördüm msnden yazışmalarını onubuldun beni bıraktın dedim biten bitti uzatmaya gerek yok dedi yazdıklarım baya ağır gelmiş dedim bana bunları sen yaptırdın...
Gelsin bi yüzüne vurcam sonrada defolsun gitsin

nasıl yani ee ozaman pekde mutsuz gözükmüyo desene umursamaz davranmış

nasıl yani ee ozaman pekde mutsuz gözükmüyo desene umursamaz davranmış

Yalan söylüyo onun işi yalan söylemek zaten ilk ayrıldığındada gelmişti saç baş dağınık ben çok kötüyüm hayatımda uzun süre kimseyi istemiyorum şimdide aynı şeyleri söylüyo herşeyi ters gidiyomuş mutsuzmuş yazdıklarım çok ağır şeylermiş oyuncu oynuyo resmen eme 2 gündür oynuyo mutsuz olsada yeni sevgilisinden ayrıldığından mutsuzdur.

kızlar şimdi yarım saat telefonda konuştuk buraya geleceksin dedim yüz yüze her soruma açıkca cevap vereceksin dedim yeter artık gelmicem falan dedi hayatımda şimdi kimse yok yemin ediyorum dedi yalan söyleme ben gördüm okudum dedim evet yazıştım gelip geçici şeyler dedi gelmicem seni tekrar görüp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar kötü olmak istemiyorum dedi sen zaten kötü olmazsın bana değer verseydin bunları yapmazdın dedim kimse kimsenin içini bilemez ben yaramı kapatmaya çalışıyorum falan dedi anlamıyorum offf offfff gelmiyo yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…