- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi elfida12345
-
Bide terbiyesiz 1 ay önce bana beni rüyalarında gördüğünü sevgilisi olmadığını falan söyledi beni cepte tutacak hevesi geçerse ben elinin altında olcam o küçük beyniyle neler planlamış facebooktan bile yazıyorum beni engelleyemiyo bile sıkıyosa engellesin delireceğimi bilir:)
Bundan sonra ona aşk meşk sevgili evlenmek haram kafaya koydum darma duman ederim evlense bile ederim ne pahasına olursa olsun uğraşcam ben bunun kız arkadaşı için neler dedim aşağıladım kötü kadın yerine koydum sen ne diyosun doğru konuş bile demedi diyemedi
bu kadar korkak bi insan.daha onu ayağıma getircem yüzüne tükürcem sevgilisini ailesini ariycam hıı baktım çok etkilenmedi canı çok acımadı işine gücüne el atcam çoook planım var çook ama işte herşeyin zamanı var az toplasın kendini çok güzel oynicam onla bi karşılık verse verebilse diye bekliyorum
bende ne cadıymışım:)Babam hep canı yanan bi kadından daha tehlikeli hiç bişey yoktur der gerçekten doğru....
Cnm mrh. o kızın haberi varmıydı senden acaba eğer yoksa ben ona msj atardım birtane koyucu varsa zaten geçerdim açık konuşmak gerekirse anladıgım kadarıyla bırlıkte yasamıssınız benı yanlış anlama ama yadırgamıyorumda asla bu kızlar erkek arkadaslarıyla aynı evde yaşamalarına karşıyım cunku ne kdr severse sevsın evlenene kadr adam bıkıyor zaten senden nasıl olsa aferdesın de alıcagını alıyor belkı kızıcaksın bana ama bu tıp yaşayanların sonu hep aynı çok nadir bır yasayıpta evlenen tabiyki o şefsız haksız, adi ne olursa olsun kaç senedır senle bıırlıkteymıs yapmaması gerekırdı ama işte bu tip vakalar zaten seneler sonra çıkıyor.
valla canım tebrık edıyorum senı ,tum cırkınlık sınırlarını zorla yapabılecegın en buyuk cırkınlıklerınle bog onu sımdı .
tas yerın de agırdır derler ama kım ıcın ne ıcın .o karaktersız su saatten sonra agır olarak gorse ne olur gormese ne olur .
hanı gerı donus planın olsa yada bekleyıp donecegınden emın olsan tamam agırlıgını koru kıymetını anlasın dıyecegım ama
bu saatten sonra sen de kıymetını anlamasını ıstemıyorsun kı cırkınlesebıldıgın kadar sınırları zorluyorsun .
bence de zorla .ama tatlım bıraz oncekı yorumumda da belırttıgım gıbı ,kıza sakın mesaj atma emın ol o kızın
gozun de buyuyecektır sevgılın .bulunmaz hınt kuması paylasılamayan erkek sanacaktır .
ban buna benzer bır olayda benım basıma gelmısdı .eskıden ben de anında terkedılmıstım .ben de senın gıbı
soklar gecırıp delırıp bunun tum msn sıfrelerını kırıp maıllere ulastım .bı de ne goreyım ; ılıskımız boyunca
sureklı bır kızla maıllesmıs .kız bunu hıc bır sekıl de kabul etmıyor ama bu adı serefısz kıza sureklı yalvar yakar
bız ayrıldık .bu hala kıza yalvar yakar modda .kız oralı degıl tınlamıyor buna .
tabı ben delırdım ,sonra bu kıza bu adı serefsız ıcın epey bı dokturdum .bayag kotuledım asagladım ıste boyle adam dusun artık dedım
kız bana ne dedı bılıyor musun "madem bu kadar kotu nıyetlı cocukdu da hala neden onun pesındesın "dedı
ve sonra ne oldu bılıyor musun ,2 gun sonra bunlar cıkmaya basladı
kızın pesınden tam 6 ay kosmus kız banamısın demeden kabul etmemıs bu adıserefsızı ,ama ben ıkı kotuledım dıye
cocuk degere bındı mı ,kısacası kendı ellerımle aralarını yaptım
tabı uc ay sonra bu yalvar yakar dondu bana ama ,ben de artık yerım de degıldım
Cnm sen bu hızla devam edersen biraz zor mutlu olursun en güzel intikam umursamamaktır böyle asıcam kesicem nereye kadar neyse herkezin düşüncesi, tarzı farklıdır tabi.
Yoo gayet mutluyum eğlenmeye yeni başladım öğrenince bir damla göz yaşı dökmedim daha bi güçlendim.
hiç bişey yapmadığımda mutsuzdum uyku girmiyodu gözüme onu zor duruma düşürünce içim rahatladı
çok rahat uyuyorum.Ayrıca sevgilimde var bayadır peşimdeydi ama bu pislik bunalım ayağında ve bana hep açık kapı bıraktığından bakmıyodum öğrenince başladım delikanlı esprili hoş bi çocuk ama işte herkesin yapısı farklı ben bana yapılan iyiliğinde kötülüğünde karşılığını veririm içim öyle rahatlar.
valla canım ne dıyeyeım davanda sonuna kadar haklısın ,umarım bu savasın sonun da galıp sen gelırsın de o adı nankor ınsan hakettıgını bulurBu erkekler neden böyle anlamam iyi olmuş acı çekmiştir biraz.
Valla ben onu bunu bilmem o kızdan ayrılacak gerekirse yanıma getirtcem telefonunu alıp ben mesaj atcam beni onun için terketti üzdü ise oda üzülecek bunun kaçarı göçeri yok ben kafaya koydum:)
sessiz kalmam benim değerimi artırmayacak zaten bana dert olacağına içimde kalmasın yapacağımı yapıyım ona dert olsun.Onun amacı zaten bu olayı gizlemek ve benim tepkimden kaçmak sessiz kalmam onun ekmeğine yağ sürmek olur.
Bi söz var çok severim;
HaksIzLIk Önünde EgiLmem
Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..
ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..
ßen YazarIm ßen SiLerim!
valla canım ne dıyeyeım davanda sonuna kadar haklısın ,umarım bu savasın sonun da galıp sen gelırsın de o adı nankor ınsan hakettıgını bulur
bu arada canım kızın fotosunu gordun mu hıc ? bırseye benzıyor mu barı ?
peki yeni erkek arkadaşına nasıl zaman ayırıyosun pukadar intikam planlarıyla uğraşırken. çvi çiviyi söker diye birlikteysen sende ayıp etmiş olursun. yada duysa eski erkek arkadaşınla hala intikam için uğraştığını ne düşünür. keşke bütün hesabını bitirip başlasaydın yeni bir ilişkiye.
ama anlattığın kadarıyla bi ein hep üstünde olucak. gerçi ona müstehak ta. ya yeni erkek arkadaşın iyi biriyse?
elfida gün gün takip ettim konunu,şimdi yorum yazmak nasip oldu.ben katılıyorum sana haklısın sonuna kadar o pisliğe yap istediğini ama yeni erkek arkadaşını bunun için kullanıp oynama çok ayıp olur,o zaman senin de sana bunları yapan kişiden farkın kalmaz.sadece bunu belirtmek istedim.
Canım Allah var annesinin suçu yok kadıncağız bir an önce evlenelim diye çok uğraştı bunun kendinde pislik çapkınlık içinde
az önce mesaj geldi ondan boş hiç bişey yazmıyo aklınca nabız yokluyo
ne konuşcan peki yüzüne canım.nasıl hayatımda biri yok ee okız ne oldu demedinmi
bana yalan söyleme herşeyi gördüm msnden yazışmalarını onubuldun beni bıraktın dedim biten bitti uzatmaya gerek yok dedi yazdıklarım baya ağır gelmiş dedim bana bunları sen yaptırdın...
Gelsin bi yüzüne vurcam sonrada defolsun gitsin
nasıl yani ee ozaman pekde mutsuz gözükmüyo desene umursamaz davranmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?