Çok kötü terkedildim kızlar:(

Bu planları yaparken siz kendi hayatınızda bir adım bile atamıyorsunuz farkında değilsiniz.Malesef ki 7 sene boşu boşuna geçirdiniz.Planlar kurdunuz.Hala planlarınızı farklı şekilde de olsa onun üzerinden kuruyorsunuz.Evlensin şunu yapıcam bunu yapıcam,kafaya koydum diye.Siz kendi hayatınız için şu anda ve ( bu planlar içinde olduğunuza göre )önümüzdeki birkaç yıl daha hala bu adam yüzünden bir çizgi çizemezsiniz bu şekilde devam edersiniz. 7 yıl boşa geçen zamanınınız üstüne onun yüzünden daha da zaman kaybediyorsunuz..Ağzını açıp birşey dememesinin sebebini de pişman,sürünüyor,acı çekiyor olarak düşünmeyin lütfen.Size Bu acıyı yaşatan biri,arkasınnı umursamadan dönen biri bu kadar hassas olamaz size karşı. Acınızı,nefretinizi,hıncınızı anlayabiliyorum.Ama bir an önce içinizdeki nefreti,acıyı,kini,hırsı,hıncı boşaltın ve kendi yolunuzu çizin.Ne kadar kendi hayatıma bakıyorum desenizde merkeze hala onu alıyorsunuz.İnşallah bir an önce kurtulursunuz bu illet adamın etkisinden.

7 yıl ve çöpe giden hayaller.. Üzüldüm adınıza ama bi yandan da sevindim.. Nikah defterine imza atmadan gerçek yüzlerini görmüşsünüz.. ama hala uğraşmaktansa, intikam almaktansa kendi yolunuza gidin derim.. Allah görüyor ve daima acı çekenin yanında.. Allah'larından bulsunlar.. İntikam hırsı çok ağır bi yüktür ama olan size olur.. intikam almak için yaptığınız şeyler var ya işte onlar sizi daha çok düşürür.. biraz gurur.. önünüze bakın.. bakınca sizi ne güzelliklerin beklediğini göreceksiniz.. demek ki sizin için hayırlı değilmiş ve bitmiş.. olaya böyle bakarsanız daha az acı çekersiniz.. umarım yolunda gider herşey..

hayır ben kendi hayatıma bakıyorum zaten çizgimi çoktan çizdim bile hatta bi sevgilim var 1 ay oldu gerçekten delikanlı bi çocuk benim derdim aptal yerine konmak bana numara yapması ağzını açıp bişey diyememesinin sebebi sürünmesi değil tabi ki bunun farkındayım
diyememesinin sebebini de biliyorum daha kötü şeyler yapmamdan korkuyo yaraımda biliyo.Benim huyum bu intikamımı almazsam rahat uyuyamam çekecek cezasını umursamıyo diye bişey yok umursuyo en azından bedduamdan çok korkar tuttururum çünkü çok şahitliği vardır bana geri dönmesi için bişey yapmadığımın da farkında çok ağır konunuşuyorum çünkü

Küçük düşürme olayına kesinlikle katılmıyorum onun gözünde küçüklük benim umrumda değil asıl eğer sessiz kalırsam kendi gözümde küçülürüm o kimki benimle dalga geçecek ne cesaret biten bitmiş zaten 2 cihan gelse biraraya gelemeyiz ağzıyla kuş tutsa istemem.BEn güzelliklerimi buldum şimdi hayata daha net bakıyorum onda eksik olanların bulunmadığı insanları seçiyorum ama hayatımı mahvettiyse bende yaparım bişeyler

canım ya ben anlamıyorum yani bu nekadar korkak biriki sana hiçbişe diyemiyor.çok ilginç.belkide hiç umursamıyor.yani hiç bişe yapamasa seni şikayet falan eder yani.bunudamı yapamaz nebiçim erkekki hiçmi karşılık veremiyor.ee kızın ailesine diycem diyosunda yani bu kız olmadı diyelim başkasıyla evlendi napcan gidip her kıza ve ailesine yapamazsınki bunu.bide tel.ideğişti diyelim napcan kimlerden sorarım demişsinya kimden sorucan onu kötü duruma sokmak içinki?dikkat et sabrı taşarsa sana ters döner

Canım o benim gözüm dönerse neler yapabileceğimi tahmin ediyo numarasını değiştiremez belediyede çalışıyo onu belediye başkanını arar bulurum aradğımda söyleyecek sözlerimde olur evini ararım ailesini ararım hiç olmadı gider belediyede rezil ederim bunu göze alamaz işiyle ilgili çok şey biliyorum bi konuşursam işinden gücünden olur damarıma basarsa yaparım bilir .O değil facedende giydiriyorum sürekli cevap vermiyo ama beni engelleyemiyo bile:)Çok korkuyo benden
Bu kızla bozucam benim canımı onun için yaktı 7 yılımı çöpe attı uykusuz ağlamakla aylar geçirdim oda üzülsün bu bile bana yeter içime su serper yemin ediyorum aylar sonra ilk kez böyle rahat uyku uyuyorum.
Ben çalışmalara başladım bile çevrem çok geniş haftaiçi olsun kızın serecesini döktürüyorum ailesi evi hepsi gelecek elime ailesinede anlatıcam onu sıkıysa devam etsin:)

Sabrı taşarsa taşsın hiç birşey yapamaz korkmuyorum.Benim hayatımda utanacağım hiç bişeyim yok yeterince dürüst doğru bi insanım onun çekinceleri var.Ayrıca sülalemde çevremde sağlamdır bana bişey yapmaya kalksın bin katını göreceğinin farkında. Partner sitelerinde profil oluşturmuş aradığı kriterlerede kesinlikle ezik olmamalı falan ukala şeyler yazmış asıl ezik kendisi ezik olmayan arıyo:)

canım bence onu annesi doldurusa getirmstrr tanısmıssanız falnn kadın eve dönnce ogluna bigüzel nasihat ettmstrr kaynana adı sonucta :) ama gercekten yazık olmss sevgiye degil emege degil ama geçen zamana yazık olmuss bende aynı durumdaym 2 yıllk ilskmi çocuk hiç bişi demeden bitirdii üniversitesi vardı 4 senee bende onu bekleyecektmm zamanıma yazk olacaktıı bundada hayr vardırr :/

Canım Allah var annesinin suçu yok kadıncağız bir an önce evlenelim diye çok uğraştı bunun kendinde pislik çapkınlık içinde
az önce mesaj geldi ondan boş hiç bişey yazmıyo aklınca nabız yokluyo

yani ortada hıc bır sebep yokken gıttı oyle mı

canım sal gıtsın ,merak etme adam edıp onu gerı yollarlar sana

tabı sen bıraktıgı yer de kalmazsın o ayrı .

o da o zaman yanar derdıne

yani ortada hıc bır sebep yokken gıttı oyle mı

canım sal gıtsın ,merak etme adam edıp onu gerı yollarlar sana

tabı sen bıraktıgı yer de kalmazsın o ayrı .

o da o zaman yanar derdıne

Ortadaki sebep yokken nişan aşamasında birini bulmuş galiba sevgilisi mailden etkilenmiş araları bozulmuş aylardır cevap vermeyen adam boş mesaj atmış bakalım ne çıkcak altından

adi şerefsızın tekıymıs .ınsallah o kız burnundan fıtıl fıtıl getırırde

ahhh elfida dedırtır .

bu nasıl bır karaktersızlık gamsızlık yaa.tam evlılık adımı atılırken sen gıt baskasını

bul sonra kızı ortada bırak .yaa o kadar sınırlendım kı suan

off kıme guvenecegız bız yaa

Sorma canım çevremde o kadr adam varken gittim en pisliğini seçtim oda canımı çok yaktı.

Allah'ım seni böyle karaktersizlerden korusun inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın...

valla canım ne dıyecegımı bılemedım ,normal sartlar da unut gıtsın hayatına yon ver ne halı varsa gorsun derdım ama ,

su durum karsısısın da ,yanı 7 yıllık ılıskı tam evlılık yolun da ıken bunalımdayım ayagı yapıp ortalarda benı caresızce bırakıp

sonra da meger ogrenıyorum kı bunalım ayagı hıkaye ,adamın derdı manıta ıse

samımı soyluyorum elımden gelenı ardına koymazdım .

ınan suan ben gerıldım ben sınırlendım ,sen de elınden gelenı ardına koyma

yaa bu sekıl de degıl de canını acıtacak daha farklı planlar uygulamanı tavsıye ederım.boyle yaparak sana bırsey dıyım mı

o karaktersızı ıyıce o kıza karsı bulunmaz hınt kuması yaparsın ,boyle kızlar da var .

paylasılamayan erkek gozuyle bakıp gozun de ıyıce buyutoylar .

sımdı o s*lak kız dusuncecek kı "bak bak sevgılısı varken onu terkettı benı tercıh ettı "dıyecek .

kısacacası o karaktesız kızın gozun de buyucek .

bu durum benım basıma geldı oradan bılıyorum .

Cnm mrh. o kızın haberi varmıydı senden acaba eğer yoksa ben ona msj atardım birtane koyucu varsa zaten geçerdim açık konuşmak gerekirse anladıgım kadarıyla bırlıkte yasamıssınız benı yanlış anlama ama yadırgamıyorumda asla bu kızlar erkek arkadaslarıyla aynı evde yaşamalarına karşıyım cunku ne kdr severse sevsın evlenene kadr adam bıkıyor zaten senden nasıl olsa aferdesın de alıcagını alıyor belkı kızıcaksın bana ama bu tıp yaşayanların sonu hep aynı çok nadir bır yasayıpta evlenen tabiyki o şefsız haksız, adi ne olursa olsun kaç senedır senle bıırlıkteymıs yapmaması gerekırdı ama işte bu tip vakalar zaten seneler sonra çıkıyor.

Cnm güzel laflar sokmuşsun ama bence burda bırakmalısın çünkü lafta koysan üzerine gitme kess cunku senin kötude olsa muhattap olman senı umursamayan bırıne koymaz aksıne sen kendını daha cok sınır edersın. Kaçan kovalanır misali yapma, söz gümüşse sukut altındır. Hıc muhattap olma, msj atma, maıllerıne bakma ögrendıgını ögrenmısın zaten hepten onunla ugrasıp dötünü kaldırıyorsun. Kesss bende bak nasıl sana gerı dönp pesınden kosuyor bilmem anlatabildim mi yani sen böyle yaptıkca dahada çok kaçıcak senden. Böyle acı yasıcagına öyle yaşa ki hiç değilse onun kafasında soru işaretleri kalsın.

Ama haftaiçi kızın ailesi ve adresi gibi bilgiler gelecek elime annesiyle babası ne düşünecek sence:)
onun hakkında
da çok aşağılayıcı şeyler yazdım aklı olan kız bidaha yüzüen bile bakmaz.Zaten sabahın 5inde özelden aradı konuşamadı uyku tutmamış bi çalkalanma olmuştur.en azından izi kalmıştır. ve sonra bi mail daha attım kıza senin hakkında ileri geri konuştum kötü yollu kadın lafları saydım ağzını açıp ne biçim konuşuyosun sevgilim hakkında demedi dedim senin arkanda durmaz bu sen ne ilksin ne sonsun hevesini alır kürkçü dükkanına bana döner beni sittin sene unutamaz o dedim:)biraz zaman geçsin çağırcam onu gelecek karşıma zaten bi kere konuşmuştuk yine bunalım ayağı yapmıştı bazen rüyalarımda görüyorum seni sana yazmamak için kendimi tutuyoum falan dedi numaracı bunuda yazdım kıza .
benim sevgim bitti nefretim başladı intikamımı almadanda bırakmam çok iyi tanır beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…