- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi elfida12345
-
Bide terbiyesiz 1 ay önce bana beni rüyalarında gördüğünü sevgilisi olmadığını falan söyledi beni cepte tutacak hevesi geçerse ben elinin altında olcam o küçük beyniyle neler planlamış facebooktan bile yazıyorum beni engelleyemiyo bile sıkıyosa engellesin delireceğimi bilir:)
Bundan sonra ona aşk meşk sevgili evlenmek haram kafaya koydum darma duman ederim evlense bile ederim ne pahasına olursa olsun uğraşcam ben bunun kız arkadaşı için neler dedim aşağıladım kötü kadın yerine koydum sen ne diyosun doğru konuş bile demedi diyemedi
bu kadar korkak bi insan.daha onu ayağıma getircem yüzüne tükürcem sevgilisini ailesini ariycam hıı baktım çok etkilenmedi canı çok acımadı işine gücüne el atcam çoook planım var çook ama işte herşeyin zamanı var az toplasın kendini çok güzel oynicam onla bi karşılık verse verebilse diye bekliyorum
bende ne cadıymışım:)Babam hep canı yanan bi kadından daha tehlikeli hiç bişey yoktur der gerçekten doğru....
Bu planları yaparken siz kendi hayatınızda bir adım bile atamıyorsunuz farkında değilsiniz.Malesef ki 7 sene boşu boşuna geçirdiniz.Planlar kurdunuz.Hala planlarınızı farklı şekilde de olsa onun üzerinden kuruyorsunuz.Evlensin şunu yapıcam bunu yapıcam,kafaya koydum diye.Siz kendi hayatınız için şu anda ve ( bu planlar içinde olduğunuza göre )önümüzdeki birkaç yıl daha hala bu adam yüzünden bir çizgi çizemezsiniz bu şekilde devam edersiniz. 7 yıl boşa geçen zamanınınız üstüne onun yüzünden daha da zaman kaybediyorsunuz..Ağzını açıp birşey dememesinin sebebini de pişman,sürünüyor,acı çekiyor olarak düşünmeyin lütfen.Size Bu acıyı yaşatan biri,arkasınnı umursamadan dönen biri bu kadar hassas olamaz size karşı. Acınızı,nefretinizi,hıncınızı anlayabiliyorum.Ama bir an önce içinizdeki nefreti,acıyı,kini,hırsı,hıncı boşaltın ve kendi yolunuzu çizin.Ne kadar kendi hayatıma bakıyorum desenizde merkeze hala onu alıyorsunuz.İnşallah bir an önce kurtulursunuz bu illet adamın etkisinden.
7 yıl ve çöpe giden hayaller.. Üzüldüm adınıza ama bi yandan da sevindim.. Nikah defterine imza atmadan gerçek yüzlerini görmüşsünüz.. ama hala uğraşmaktansa, intikam almaktansa kendi yolunuza gidin derim.. Allah görüyor ve daima acı çekenin yanında.. Allah'larından bulsunlar.. İntikam hırsı çok ağır bi yüktür ama olan size olur.. intikam almak için yaptığınız şeyler var ya işte onlar sizi daha çok düşürür.. biraz gurur.. önünüze bakın.. bakınca sizi ne güzelliklerin beklediğini göreceksiniz.. demek ki sizin için hayırlı değilmiş ve bitmiş.. olaya böyle bakarsanız daha az acı çekersiniz.. umarım yolunda gider herşey..
Allah'ın adaletine güven canım. eden bulur.
canım ya ben anlamıyorum yani bu nekadar korkak biriki sana hiçbişe diyemiyor.çok ilginç.belkide hiç umursamıyor.yani hiç bişe yapamasa seni şikayet falan eder yani.bunudamı yapamaz nebiçim erkekki hiçmi karşılık veremiyor.ee kızın ailesine diycem diyosunda yani bu kız olmadı diyelim başkasıyla evlendi napcan gidip her kıza ve ailesine yapamazsınki bunu.bide tel.ideğişti diyelim napcan kimlerden sorarım demişsinya kimden sorucan onu kötü duruma sokmak içinki?dikkat et sabrı taşarsa sana ters döner
O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim
canım bence onu annesi doldurusa getirmstrr tanısmıssanız falnn kadın eve dönnce ogluna bigüzel nasihat ettmstrr kaynana adı sonucta :) ama gercekten yazık olmss sevgiye degil emege degil ama geçen zamana yazık olmuss bende aynı durumdaym 2 yıllk ilskmi çocuk hiç bişi demeden bitirdii üniversitesi vardı 4 senee bende onu bekleyecektmm zamanıma yazk olacaktıı bundada hayr vardırr :/
yani ortada hıc bır sebep yokken gıttı oyle mı
canım sal gıtsın ,merak etme adam edıp onu gerı yollarlar sana
tabı sen bıraktıgı yer de kalmazsın o ayrı .
o da o zaman yanar derdıne
Kızlar şimdi bu pisliğin msn adresini kırdım hemde iş msn sini kendi isminin baş harfiyle başka bi harf yazmış o harfle başlayan bi kız var oda kendi harfinin yanına bu şerefsizin harfini yazmış anlaşılan büyük ihtimal olan oldu herşey açığa çıktı yani aldatılmışım Allahtan tek dileğim ömrü boyunca yüzü gülmez mutlu olamaz inşallah.Hayatımda bu kadr pislik bi imnsan görmedim ayrıldıktan 10 gün sonra yapmışlar bu harf olaylarını elim ayağım titriyo....
adi şerefsızın tekıymıs .ınsallah o kız burnundan fıtıl fıtıl getırırde
ahhh elfida dedırtır .
bu nasıl bır karaktersızlık gamsızlık yaa.tam evlılık adımı atılırken sen gıt baskasını
bul sonra kızı ortada bırak .yaa o kadar sınırlendım kı suan
off kıme guvenecegız bız yaa
valla canım ne dıyecegımı bılemedım ,normal sartlar da unut gıtsın hayatına yon ver ne halı varsa gorsun derdım ama ,Canım çok teşekkür ederim beni merak ettiğin için
önce ona okkalı bi mesaj döşedim ama gerçekten okkalı seni doğuran anaya yazıklar olsun o yalancı dilin tutulsun
o yalncı gizlerin kör olsun kanser oduğun günü iple çekiyorum dedim bayramım olacak ogün dedim daha neler neler
çok fena siniri bozulmuştur.
Bunların hepsini haketti o kadar yalancıki bana ben seni aldatmadım bieşy yapmadım bana tepki verme dedi ben uyuyamazken gecelerce ağlarken o sevgilisiyle aşk meşk yapıyomuş msn den birbirine göndermeler falan.
Sonra aradım bunu anında meşgule attı.
Sonra 2 .aşamaya geçtim kızın mailin 1.5 sayfa döşedim tüm kirli çamaşırlarını ortaya serdim o kadar aşağıladım ki kız o yazılanlardan sonra ona bakabilirse çok midesizdir.bu yazdıklarımı ona ilet ne kadar erkek olduğunu görürsün bana onda birini deseler döverim ama o beni arayamaz bile it gibi korkar benden dedim dene istersen.
O kadar ağır şeyler yazdım ki içi daralmıştır yalancı pislik ben iyi değilim çok kötüyüm hiç kimse yok uzun sürededüşünmüyorum
falan hepsi hikayeymiş
Biraz korktum o yazdıklarımdan sonra gelir falan diye ama gelemedi:) yalnız pisliği uyku tutmamış galiba gece 5 te özelden aradı 2 kez ama konuşmadı veya konuşamadı uyku tutmadı galiba beter olsun beter:)
İşte kızlar son durum bu o laflar nasıl yenildi yutuldu anlamadım ama daha yapıcam hırsım geçmedi beni resmen aptal yerine koydu oynadı
mesajla ayrılmaya kalkmıştı psikolojim bozuk vs zorla getirttim aklında bunalım ayağı yaptı burda eşofmanla saç baş dağınık geldi
beni kandırıyo maskesini fena düşürdüm ama iş mailimi neden kırdın şifreyi ver bile diyemedi içinde birsürü belge var oh olsun.
ama daha beterlerini yapıcam bikaç gün rahatlasın devamı gelecek bi bayanın canını yakmanın aptal yerine koymanın ne kadar kötü olduğunu göstercem ona
kızlar neden tepki vermedi sizce?
valla canım ne dıyecegımı bılemedım ,normal sartlar da unut gıtsın hayatına yon ver ne halı varsa gorsun derdım ama ,
su durum karsısısın da ,yanı 7 yıllık ılıskı tam evlılık yolun da ıken bunalımdayım ayagı yapıp ortalarda benı caresızce bırakıp
sonra da meger ogrenıyorum kı bunalım ayagı hıkaye ,adamın derdı manıta ıse
samımı soyluyorum elımden gelenı ardına koymazdım .
ınan suan ben gerıldım ben sınırlendım ,sen de elınden gelenı ardına koyma
yaa bu sekıl de degıl de canını acıtacak daha farklı planlar uygulamanı tavsıye ederım.boyle yaparak sana bırsey dıyım mı
o karaktersızı ıyıce o kıza karsı bulunmaz hınt kuması yaparsın ,boyle kızlar da var .
paylasılamayan erkek gozuyle bakıp gozun de ıyıce buyutoylar .
sımdı o s*lak kız dusuncecek kı "bak bak sevgılısı varken onu terkettı benı tercıh ettı "dıyecek .
kısacacası o karaktesız kızın gozun de buyucek .
bu durum benım basıma geldı oradan bılıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?