- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi themis1990
-
Sen yanlıs anladın faZla bı yere çıkarma derken mesela ben cocuğumu parka götürüyorum avm pazar ama coxuklu yere az götürüyorum konu sahıbıde oyle yapabılır dıye dedım yoksa bız kendımızı prangalara vurmuyoz ewdeeBoyle insanlari hatta kapatalim farkli bir alana, hatta ayri sehir kuralim dimi ?
Sizin de oyle cocugunuz olabilir ilerde.
Fazla gorusmek
Istemeyebilirsiniz oyle ailelerle, ve gorusmezsiniz de. ama kapanin eve demek hic hos deyil.
Zaten bayan cocugunu birakip gitmiyor. Gozu devamli ustunde.
:) ben de arkadaslarima uzuluyorum cidden gordukce hallerine.Ben sakin uslu çocuk görünce şaşırıyorum yadırgıyorum inanın o duruma geldim artık.
Kusura bakma yanlis anlamisim.Sen yanlıs anladın faZla bı yere çıkarma derken mesela ben cocuğumu parka götürüyorum avm pazar ama coxuklu yere az götürüyorum konu sahıbıde oyle yapabılır dıye dedım yoksa bız kendımızı prangalara vurmuyoz ewdee
:) ben de arkadaslarima uzuluyorum cidden gordukce hallerine.
Hatta biri var burda. Cocukta sanirim baska problem de var. durduk yere pat kut indirirdi cocuklara. Annesinin yaptigi hata su oldu. Covugunu her an takip edecegine biraz kendi haline birakti. Sonra cicuk dovdugu cocuklarin kardesleri tarafindan dayak yedi , hatta cocuga karsi bullying bile olustu diyer cocuklar tarafindan.
Anne kendini ve cocugu eve kapamayi tercih etti. Yaptigi cok yanlis oldu.
Cocuk su an ana sinifinda ve heryerde dislaniyor. Cunku dogru davranmayi hicbir zaman ogrenemedi. Tek ogrendigi sey dislanmak oldu.
Bir yere gitmeyin diyenleri sallamayin. Cagrilirsaniz kesinlikle
Gidin ve cocugunuzun oesinde olun ve her yaptigi yanlista konusun. Asla dovmeyin kizmayin.
Sabir.
Hersey duzelecek.
Yoksa evde kapanirsaniz cocugunuza yazik edersiniz.
Sizler birde kendinizi benim yerime koyabilir misiniz rica ederim
bahsettiğim çocuk 2,5 yaşında diyorum ve kazara oldu
ama anlamamak istememekte direnler mevcut,
neymiş 2,5 yaşında bebek değilmiş
ama 14 yaşındaki küçücük çocukmuş her türlü hakka sahipmiş
tamam o kız çocuğunun bakışlarına takılmam hata olabilir
bana olsa önemi yokta küçücük bebeğe öyle suçlayıcı bakması şaşırttı ve üzdü beni
çocuğu eline verseydin de hırsını alsaydı demeyenler kalmış
sağolun inşallah.Travmatik durum dikiş atilmaycak kadar hafif olmaz 1 haftaya geçer hem delik dedgn minicik şey ben hemşirelik okuyorum çocuğn kemiği gorunuyor aile soğuk kanlı kalabiliyr bazen iyilisr yani merak etmeyin
Sizler birde kendinizi benim yerime koyabilir misiniz rica ederim
bahsettiğim çocuk 2,5 yaşında diyorum ve kazara oldu
ama anlamamak istememekte direnler mevcut,
neymiş 2,5 yaşında bebek değilmiş
ama 14 yaşındaki küçücük çocukmuş her türlü hakka sahipmiş
tamam o kız çocuğunun bakışlarına takılmam hata olabilir
bana olsa önemi yokta küçücük bebeğe öyle suçlayıcı bakması şaşırttı ve üzdü beni
bir çocuğu eline verseydin de hırsını alsaydı demeyenler kalmış
Maşallah herkes annelik dersi vermiş kadına ya. Bir anlık şey kadının anlattığı saniyelik yani. Yok dikkatli olsaydın yok söyle böyle...
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Şimdi ki çocuklar hep öyle yaramaz. Bizim komşunun kızı kardeşine bardak fırlattı sehpada duruyordu. Bebekte sandalyede teğet geçti yani. Şoka girdik hepimiz birde o an kitleniyor insan.
Kardeşimin başına gelen olay ben 12-13 yaşındaykendi, inanın bakış hiç bir şey. Gücüm yetecek olsa o ailenin tamamını paralardım, diğer çocuğu da bir daha da görmedim neyseki. Her türlü hakka tabi ki sahip olmuyorsunuz o yaşta ama düşmanca duygu beslemeye ve bunu bakışla belli etmeye de isteseniz bile yasak koyamazsınız, anlık bir şey, normal de. Sizin yaşınıza yakın bir yaşta olsaydı size yöneltirdi bakışını. Ama arada kaldığından ve gücünün yeteceğini düşündüğünden ona bakmıştır. Yoksa tabi ki hırsını falan almasına izin veremezsiniz. Ne o öyle herkes intikamını alsın, hangi devirde yaşıyoruz.
Şimdi kreşe gidiyor ve baya uslandı gibi. Böyle şeyler olabilir. Bana atılan dikişlerin hadi hesabı yok. :)aynen anlattığınız olay gibi şoka girdim donduk
1 saniyede oldu bitti
0
Şimdi kreşe gidiyor ve baya uslandı gibi. Böyle şeyler olabilir. Bana atılan dikişlerin hadi hesabı yok. :)
Geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?