- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadıne yorum yapalım müneccim miyiz biz. acile gitsene?
İsteyin, şüpheleniyorum deyin.Gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı
Gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı
++++Bu böyle olmayacak, sanırım KKnin acil yardım müdahale ekibi oluşturması gerekiyor artık.
Doktora gitmekten başka çareniz yok konu sahibi çok geçmiş olsun.
neden doktora gitmiyorsun farzet ki dusuk buz ne yapalim hastaneye gitmemenin nedeni evli olmaman olabilir mi bir de dusuk ve ishal aman yarabbiArkadaşlar 3 gündür ciddi derecede rahatsızım
ilk başlarda mide yanmam vardı sonra ishal ama çok kötü derecede buna eşlik karın ağrısı mide krampları ve mide bulantısıda vardı doktora gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı
üstüne bide regl oldum hemde regl imi 20 gün sonra oldum
şimdi çok kötü karın ağrısı kanama ve mide bulantısı var bunlar aklıma düşük yapıyor olabilirmiyim sorusunu getiriyor
tekrar doktora gitmeliyim ayrıca hamile olup olmadığımı bilmiyorum eşimle 2 kez Korunmasız ilişkiye girmiştik o yüzden şüphe ediyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Doktora gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı yazmışım ya okumadınız mıneden doktora gitmiyorsun farzet ki dusuk buz ne yapalim hastaneye gitmemenin nedeni evli olmaman olabilir mi bir de dusuk ve ishal aman yarabbi
bagirsaklarin bozulmus eczaneye git reflor iste suda eriyeninden dusuk yapmiyorsun benden bu kadarDoktora gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı yazmışım ya okumadınız mı
deli ediyorlar wallahi20 gün sonra regl olan bir kadın en basitinden bir gebelik testi alır eczaneden gebemi değil mi anlardı.3 değil 5 değil 20 gün .mideniz bulanıp ishal olup regl olmayımı beklediniz hamilemiydim de düşük mü yapıyorum diye dertlenmeyi
Yanlış anlaşıldım sanırım adetim 20 gün gecikmedi 2 adet arasında 20 gün var20 gün sonra regl olan bir kadın en basitinden bir gebelik testi alır eczaneden gebemi değil mi anlardı.3 değil 5 değil 20 gün .mideniz bulanıp ishal olup regl olmayımı beklediniz hamilemiydim de düşük mü yapıyorum diye dertlenmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?