Çok kötüyüm acil yardımmm

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Arkadaşlar 3 gündür ciddi derecede rahatsızım
ilk başlarda mide yanmam vardı sonra ishal ama çok kötü derecede buna eşlik karın ağrısı mide krampları ve mide bulantısıda vardı doktora gittim serum takıp gönderdi tahlil bile yapmadı
üstüne bide regl oldum hemde regl imi 20 gün sonra oldum
şimdi çok kötü karın ağrısı kanama ve mide bulantısı var bunlar aklıma düşük yapıyor olabilirmiyim sorusunu getiriyor

Son düzenleme:
Bu böyle olmayacak, sanırım KKnin acil yardım müdahale ekibi oluşturması gerekiyor artık.

Doktora gitmekten başka çareniz yok konu sahibi çok geçmiş olsun.
++++

Buradan kimse size yardım edemez .. tekrar gidip gebelik şüpheniz olduğunu söyleyeceksiniz.. ha o da olmuyorsa mhrsye girip en erken saate randevu alacaksınız ... Kadın doğum olsun o yoksa genel cerrah olsun

neden doktora gitmiyorsun farzet ki dusuk buz ne yapalim hastaneye gitmemenin nedeni evli olmaman olabilir mi bir de dusuk ve ishal aman yarabbi

İshal için ne tahlili yapacak?
Çocuk olsanız neyse.
Gebelikten şüpheleniyorsanız baştan söyleseydiniz bakılırdı zaten bhcg.
Polikliniğe gidin.

Alo kk hattı kurulmalı hemen acil müdahale etmemiz kolaylaşsın. Bir de bize ambulans tahsis ederlerse tam olur.
Bu kadar hastayken keşke randevu alıp doktora gitsen, dayanamıyorsan acile gidersin. Serum takıldı tahlil yapılmadı ben daha kötüleştim diye derdini güzelce anlatsan mesela. Adetim gecikti, 20 gün sonra kanamam başladı düşük şüphem de var desen.

Yani bu tür soruları görünce kızsam mi gülsem mi bilemiyorum. Arkadaşım yani yanlış anlama da biz nerden bilelim neyin var ? Hastaneye gidip beta hcg testi yaptırmak bir kadın doğuma gitmek çok mu zor. Burda sana yardım edebilmemiz için müneccim falcı bişey olmamiz lazm.

20 gün sonra regl olan bir kadın en basitinden bir gebelik testi alır eczaneden gebemi değil mi anlardı.3 değil 5 değil 20 gün .mideniz bulanıp ishal olup regl olmayımı beklediniz hamilemiydim de düşük mü yapıyorum diye dertlenmeyi

deli ediyorlar wallahi

Yanlış anlaşıldım sanırım adetim 20 gün gecikmedi 2 adet arasında 20 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…