Çok kötüyüm,annem ve babam boşanıyorlar

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Annemle babam boşanıyorlar . Alıştığım düzen her şey deişecek en çok annemi düşnüyorum . 26 yaşında ablam var bende 19 yaşndaym . Annem emekli kursalra gidiyor oldukça da aydın biri . Şimdi ben nasıl yol izleyeym . Annemi nasıl toparlayayım

Canım ailenin yanında ol. Onlara desteğini göster. Ve annene ne karar verisen arkanda olduğunu söyle. Sürekli ortada ağlayıp onlarıda üzme gibi bi hata yapma. Cünkü anne baba önce çocukları düşünüyorlar kendilerinden cok. Eğer sizi kötü görürlerse sizin için katlanmayıp seçebilirler ve kendilerini yıpratırlar. Bu yüzden güçlü olmaya calıs ve yanlarında ol. Bakarsın herşey boşandıktan daha iyi olur..

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

Bunca yıl evlilikleri sürmüş iyi kötü. Neydi problem aşamadıkları acaba. Son çare miydi boşanmak.
Ayrıca üzülmeyin. Eğer ayrı ayrı mutlu olacaklarsa tek istedikleri sizin üzülmemeniz olacaktır

bizde de böyle bi sorun vardı konuşmuşlar kamerada görüşmüşler heralde vs aynı biz yakaldık senn gibi ama babam önce inkar etti sonra kabul etti ve bu aldatma sayılmıyor dedi kendine kılıf bulmaya çalıştı anlayacağın ve biz öyle zor günler geçirdik ki belki sen daha şanslısın ya boşanmayıp evde her gün kavga vs olsaydı

Aynı kadınla daha önceden de olmştu bir şeyler(2sene falan önce) o zaman bu kadının kocası yakalamış gene fiili bir durum olmadan sonlanmıştı . O dönemde ben össye hazırlanıyordum bir şans daha vermişti . yakın tarihte kadın boşanmış kocasından ve geri dönüş gene
Geçenlerde ben vodafonedan görüşme detayını öğrendim . Bugün dava açıldı . Akşamüstü de o kadınla konuşacağız babam hep farklı anlatıyor çünkü .

bak canım kendi sorunumla başlayıp analtmak istemezdim ama örnek olsun die anlatıorum..
22 yaşındayım ve 12 yıldır babamı çekiyoruz.. 12 yıl önce boşancaklarda ama
büyükler istemedi die ayrılmadılar! keşke keşke ayrılsalardı.. babanın annene
saygısı yokmuş.. yarın öbürgün sanada saygısı olmayacak belki..
annen ayrılmazsa sadece boşanmayı geçiktircek die düşünüyorum..

ALLAH byük.. bol bol dua edin.. el açıp dua etmekten kastmiyorum.. ALLAH demiştirki" ben vermeye hazırım.kulum sen yeterki iste" en gzl şekilde dua et..
Annende size baakrak güç olur unutma.. onun yanında ağlamamaısın.. kızım da bnm yüzümden perşisan olcak dememeli..

Demek ki babanız akıllanmamış. Anneniz de hep şüpheyle yaşayacağına ve üzüleceğine bir kez üzülsün. Siz anneciğinize destek olun. Babanıza da çok ters tepkiler vermeyin.
Kadınla konuşmanız neyi değiştirir. Zaten aklı başında, ahlaklı, vicdanlı bir kadın olsaydı evliyken böyle birşey yapmazdı.
Sinirlerinizi daha fazla bozar onunla görüşmek

yetişkin insanların verdiği karar
size düşen saygı duymak ve yanlarında olmak
kötü değil güçlü olun, anneniz babanız güçsüz düştüğünde sırtlarını size dayayabilsinler.. sizden güç alsınlar, toparlansınlar..

Yalvardı yakardı annem bir şans daha verdi . Ama ne şans . Sırf ablam için nişansan bir gün sonra ayrıldılar demesinler dünürleri diye . Bi köşede uyuyor bizden ayrı oturuyor yemek yiyor . Yüzüne bakmıyoruz . Hakaretler kavga gürültü kan gövdeyi götürüyor . Sinir krizi geçirdim dün . anlayacağınız perişanız biz ... Çiçeklerle gelmeler evi temizlemeler yalvarmalar ...

ne kadar kötü bir durum aynı evde böyle iki düşman gibi yaşayacaklarına ayrılsalar daha iyi omaz mı canım:44:
evdeki huzursuzluk kadar kötüsü yok
allah yardımcınız olsun

Dün akşam bir aile dostumz vardı. Annemin çocukluk arkadaşı biz kendisine dayı deriz . O geldi konuştu ikna etti . Biz kefiliz dedi . Bizde tamam dedik bir şans daha ... Şimdilik bi problem yok şaşılacak kadar da iyi . Ama 3 ay 5 ay sonra ne olur bilemeyiz ...
Dualarınızı eksik etmeyin . Teşekkr ederm konuyu okuyup yorum yapanlara

bol bol dua et canım annen için . ve ona bu kötü zamanlarında yanında ol sakın üzgün oldugunu belli etme ona hayata dewam etmesi için güç ver kol kanat ger. Boşandıklarına üzülme kaç yaşında çocukları var adam eşini aldatıyor . Ayıbı kendine siz kendi yolunuzu kendiniz çizin hayata kaldıgınız yerden devam edin allah sabır versin kendine iyi bak.

Üzülme canım annen en doğru kararı vermiş, gururlu kadınmış... Aldatmanın affı olmamalı bence.. Annene moral ver hep, onu mutlu edecek şeyler yap... ve yanında boşanma konusunu çok dile getirme... Zor bir süreç tabiki, Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:

ALLAH kolaylık versin durum zor...ama size düşen annenize destek olmak tek bırakmamaya çalışın bu durumda verici taraf olacaksın bu yaşında ama annelere değer :.
ablanda varmış daha çok vakit geçirip daha çok gezin ve sohbet edin...

sana bir abla olarak nasiatım şu bırak boşansınlar ben 12 yaşındaydım annemle babam kavga ettiler her zamanki gibi annem yeter artık boşanıcam bu neya 13 senedir yeter dedi ben ağladım anne bizi bırakma ben üvey anne istemiyorum die annem ayrılmadı ama keşke ayrısalarmış 25senedir annemi bitirdi her dert annemi buldu bırakmıyoda artık çok pişman oldum sende boşver bence evlenip çıktım 24 saatlik uzağa evledim kurtulamadım dertlerinden evlenince eşin çekmiyo bu dertleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…