Çok kötüyüm arkadaslar empatı kurarak cevap verın lütfen

Cnm geçen kuafore yeni bir kız gelmis 29 yaşında bir de kızı var yaş eşinden ayrılmış şiddet içki vs
Sonra 2 tane evlenmeden dönen ilişkisi olmuş bekar oğlan analari istememis kızı

Anlatabildimmi!
Sukret haline bence evlenmeden yuzünü gormussun

Bende dua edıyorum ama bu kadar hayal kırıklığı yasamak o kadar zorki

Kafanız uymuyormuş zaten çok kavga ediyormuşsun ayrıldığın iyi olmuş
tek erkek o kalmadı ya takma

Anladigim kadariyla sen ayrildin ama onlarda hayhay dediler. Daha sonra mevzu tekrar nasil acildi bilemedim fakat kuzeni sana hakarette bulundu sende sikayet ettin. Eski nisanlin yine seni sucladi.
Tek cumle.. hic konusma o ariyosa bile cevap verme. Ayrilmissin zaten bosver. Sinir olacak baska bisey mi bulamadin kurcaliyosun

Nasıl bır hayal kırıklığı yasıyorum allahım kımsenın basına vermesın
amin
çok zor tabiki evlilik hayalleri kurarken böyle bişey yaşamak
rabbim daha beterinden saklasın, evli de olabilirdin şu anda o karaktersizle.
sonra nasıl boşanıcam elalem ne der diye kara kara düşünürdün allah korusun

Kuzeni arayınca sen neden aciyon ki ayrıldıktan sonra?

Hep dolduruyordu nısanlımı taa ozamanlar yüzüğü atmak üzereyken o an belkı bırseylerı düzeltmeye çalışırken ben attım nıye nısanlımı bana karsı dolduruyorsun dedım oda hakaret ettı

Hayatındaki eksiklikleri yaşadığın sorunlarla bastırma. Kendinle meşgul ol. Özgürlüğunün tadını çıkar boşver. Bahsettiğin kişi senin emeğini başta görmuyorsa sonra da görmez. Evlensen de bu sefer eşim ailesine karşı beni dışlıyor dersin. O yüzden boşver kurtulmuşsun :)

tatlım senin suçun yok. karşıdaki adam olmayan adam seni sevmiyo. onu unut ve önüne bak

Anlayabildiğim kadarıyla yazıyorum canları cehenneme. Kendi.hallerine bırakın bir daha mesaj atmayın.siz zaten teşhisi koymuşsunuz karşı taraf için.ne olduklarını anlamışsınız

Ücüncü sahislara laf tasiyan seni onlara karsi ezdiren zaten seni sevmiyordur.
Ailende istemiyormus. Bir bildikleri var da istemiyorlar. Simde ne desek bos.. sen acini elbette yasiyacaksin ama acilar icinde bogulma kendine ders cikar bu olaylardan ve yeni bir sayfa ac birdaha bu tip insanlarla hic muhattap olma en basindan kes at. Hayirlisi olmus iyiki evlenmemissin..Allah karsina iyi insanlar cikarsin.

amin cok tsk ederım

Ayrilmissiniz bitmis hala zorlayip kuzeniyle iletisime gecmissiniz. Sonrada eski nisanlina sikayet ediyorsun haddini bildir diye emir veriyorsun. Senin ne degerin var ki senin icin kuzeniyle tartissin. Yoluna bak.

Ayrilmissiniz bitmis hala zorlayip kuzeniyle iletisime gecmissiniz. Sonrada eski nisanlina sikayet ediyorsun haddini bildir diye emir veriyorsun. Senin ne degerin var ki senin icin kuzeniyle tartissin. Yoluna bak.

Bu mesajı ben yuzugu daha atmadığımda gerceklestı yanı o aralardı

Canım srn ondan Kurtulmuş'un evlrndikten sonra olsaydı bunlar o zaman ne yapacaktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…