- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
ucuz kurtulmuşsunuz ya.
Ben bundan 6 ay nısanlıydım ve dugunume 1 ay kala bitti ailem onu hiç istemedı cunku cok dik kafalı bıldıgını okuyan biriydi... Cok şiddetli tartışmalarımız oldu en sonunda ben istemiyorum dedım ve bıttı aslında kızgınlıkla ama bunun aılesı dünden razıymış sanırım ve bıttı gitti.. Bızım her kavgamızı evlı olan erkek kuzenine anlatmış ve ben kuzenıne mesaj attığımda sen neden karışıyorsun? Bana sen hastasın delısın defol gıt düş yakamızdan dedı.. Eski nişanlım 3 ay once aradı suçladı gıttı.. Bırseylerı anlar dıye bekledim yok ve dün yıne yazdı bende sen erkekmısın o kuzanın bana hakaret ettı sen erkekmısın ona haddını bildir agır laflaf ettım.. Nişanlımda laf etme dedı o benım kardesım herseım o ha ben dedıııı .. Bende lanet olsun sana dedım bu adam benı dovermıste cok kötüyüm ya hıncım cok büyük lütfen yadırgamadan cevap verın ama yıllarımı verdıgı m bu adam benı kuzenine paspas ettı heryerden engellı ben hastayım galıba? sinirlerim harab oldu cok yıkıldım ağlıyorum sürekli ;( bu arada cok eskıden üyeydim 2 seneden sonra bır fıkır verın lütfen
yuh
nasıl insan bunlar ya
koşarak uzaklaş
sana hiç değer verilmemiş
Cnm geçen kuafore yeni bir kız gelmis 29 yaşında bir de kızı var yaş eşinden ayrılmış şiddet içki vs
Sonra 2 tane evlenmeden dönen ilişkisi olmuş bekar oğlan analari istememis kızı
Anlatabildimmi!
Sukret haline bence evlenmeden yuzünü gormussun
aminNasıl bır hayal kırıklığı yasıyorum allahım kımsenın basına vermesın
Kuzeni arayınca sen neden aciyon ki ayrıldıktan sonra?
Ben olsam hiçte takmam hayatıma bakarım aman niye başkası için kendini yipratiyorsun yazık gençliğine
tatlım senin suçun yok. karşıdaki adam olmayan adam seni sevmiyo. onu unut ve önüne bakBen bundan 6 ay nısanlıydım ve dugunume 1 ay kala bitti ailem onu hiç istemedı cunku cok dik kafalı bıldıgını okuyan biriydi... Cok şiddetli tartışmalarımız oldu en sonunda ben istemiyorum dedım ve bıttı aslında kızgınlıkla ama bunun aılesı dünden razıymış sanırım ve bıttı gitti.. Bızım her kavgamızı evlı olan erkek kuzenine anlatmış ve ben kuzenıne mesaj attığımda sen neden karışıyorsun? Bana sen hastasın delısın defol gıt düş yakamızdan dedı.. Eski nişanlım 3 ay once aradı suçladı gıttı.. Bırseylerı anlar dıye bekledim yok ve dün yıne yazdı bende sen erkekmısın o kuzanın bana hakaret ettı sen erkekmısın ona haddını bildir agır laflaf ettım.. Nişanlımda laf etme dedı o benım kardesım herseım o ha ben dedıııı .. Bende lanet olsun sana dedım bu adam benı dovermıste cok kötüyüm ya hıncım cok büyük lütfen yadırgamadan cevap verın ama yıllarımı verdıgı m bu adam benı kuzenine paspas ettı heryerden engellı ben hastayım galıba? sinirlerim harab oldu cok yıkıldım ağlıyorum sürekli ;( bu arada cok eskıden üyeydim 2 seneden sonra bır fıkır verın lütfen
Ücüncü sahislara laf tasiyan seni onlara karsi ezdiren zaten seni sevmiyordur.
Ailende istemiyormus. Bir bildikleri var da istemiyorlar. Simde ne desek bos.. sen acini elbette yasiyacaksin ama acilar icinde bogulma kendine ders cikar bu olaylardan ve yeni bir sayfa ac birdaha bu tip insanlarla hic muhattap olma en basindan kes at. Hayirlisi olmus iyiki evlenmemissin..Allah karsina iyi insanlar cikarsin.
Anlayabildiğim kadarıyla yazıyorum canları cehenneme. Kendi.hallerine bırakın bir daha mesaj atmayın.siz zaten teşhisi koymuşsunuz karşı taraf için.ne olduklarını anlamışsınız
Ayrilmissiniz bitmis hala zorlayip kuzeniyle iletisime gecmissiniz. Sonrada eski nisanlina sikayet ediyorsun haddini bildir diye emir veriyorsun. Senin ne degerin var ki senin icin kuzeniyle tartissin. Yoluna bak.
Canım srn ondan Kurtulmuş'un evlrndikten sonra olsaydı bunlar o zaman ne yapacaktunBen bundan 6 ay nısanlıydım ve dugunume 1 ay kala bitti ailem onu hiç istemedı cunku cok dik kafalı bıldıgını okuyan biriydi... Cok şiddetli tartışmalarımız oldu en sonunda ben istemiyorum dedım ve bıttı aslında kızgınlıkla ama bunun aılesı dünden razıymış sanırım ve bıttı gitti.. Bızım her kavgamızı evlı olan erkek kuzenine anlatmış ve ben kuzenıne mesaj attığımda sen neden karışıyorsun? Bana sen hastasın delısın defol gıt düş yakamızdan dedı.. Eski nişanlım 3 ay once aradı suçladı gıttı.. Bırseylerı anlar dıye bekledim yok ve dün yıne yazdı bende sen erkekmısın o kuzanın bana hakaret ettı sen erkekmısın ona haddını bildir agır laflaf ettım.. Nişanlımda laf etme dedı o benım kardesım herseım o ha ben dedıııı .. Bende lanet olsun sana dedım bu adam benı dovermıste cok kötüyüm ya hıncım cok büyük lütfen yadırgamadan cevap verın ama yıllarımı verdıgı m bu adam benı kuzenine paspas ettı heryerden engellı ben hastayım galıba? sinirlerim harab oldu cok yıkıldım ağlıyorum sürekli ;( bu arada cok eskıden üyeydim 2 seneden sonra bır fıkır verın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?