- Konu Sahibi denizkabugu
-
evet ben de destek olcam ama bir dost gibi değil
sevgili gibi destek olmamı istiyor
hep yanımda ol hiç bırakma beni diye yalvarıyorsenağlama
sen de istiyorsan neden olmasın? ailenle tekrar konuş, ama gerçekten istiyorsan, bir de önce bir iyileşsin, şimdi bunları konuşmak için erken değil mi tatlım?
ya canım onu orda öyle perişan görünce nasıl için rahat edecek,sen de üzüleceksin durduğun her an.bence sen de seviyosan hiç durma ona destek ol.
iyi düşünmelisin bence, gerçekten devam etmek istiyor musun? zor bir süreç olacak canım, beraber altından kalkarsınız umarım...geçmiş olsun bu arada.
Bence yanında olmalısın desteğe ihtiyacı var onun sevgiye ihtiyacı var onun, karşında hasta bir insan var değer verdiğin sevdiğin bir insan var gözlerinin önünde bitkin bir halde ve sana ihtiyacı var.. bak güzelim sonra pişman olursun ve iş işden geçmiş olur 3 günlük dünya yarına hangimizin çıkacağı belli değil.. bırak şimdi eski defterleri eski konuları açmayı sen şimdiye bak şimdi nasıl mutlu edebilririm az biraz derdini skınıntısını acısıı hafifletbilirim die düşün.. bukadarda kas katı kesilmedin yaa?? aynı durum senin başına gelse ondan ne isterdin bi ddüşün biraz empati yap arkadaşım...
canım benim zaten empati kuruyorum
kaskatı kesilmedim
konuştuğumuz sürece ona destek olmaya çalıştım ama
işte hani sadece ailemi gözümün önüne getirdim o yüzden korkumu belirttim
işte bu korkumu sizlerle yenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?