Çok kötüyüm Arkadaşlar. O şimdi çok hasta :(

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Sevdiğim adamla ailem istemiyor diye ayrılmıştık.
Gerçi önceki konularımda belirtmiştim nedenlerini şimdi uzun uzadıya yazamayacam takatim yok.
Kaç kere dönmek için yalvarmıştı.
Ama olmaz demişti zorla.
Şimdi acı haberini aldım malesefki senağlama
Çok fena hasta olmuş.
Beyin hastalığına yakalanmış.
Amultip sceloroz isminde bir beyin hastalığı bin de bir çıkarmış.
Ve muayene olduğu doktorun 3 hastası Bu hastalık için İsviçreye gitmiş,2 si kurtulamamışlar.
Hergün omirilik boyun kısmından iğne vuruluyormuş senağlama
Stres ve üzüntü çok zarar vermiş.
Of ne yapcam ben söyleyin bir fikir verin Allah aşkına senağlama
Moral vermeliyim ama içimde korkular var ailemden dolayı
ve morale ihtiyacı var
en büyük destekçisi, en büyük ilacı benim bunu çok iyi biliyorum ama nasıl olcam :ecrin_bebek:
Not: Bana dönmek için bir yalan hastalık değildir.Bunu önce düşündüm ama gerçekler acıdır işte...

Kesinlikle destek olup, moral vermelisin.
Ailen neden istemiyordu bilmyorum ama bu durumda aileni düsünme zamani degil.
Sonucta kim olursa olsun, bir can var orda, yarin birgün Allah korusun hersey olabilir.
Yalniz birakmamalisin, gerekirse su an bu durum icin aileni karsina bile almalisin bence.
Insan sagligi herseyden önemlidir.
Al bir cicek, cikolata, yanina git.Imkanin varsada sIk sIk ziyaret et, telefon ac.
Cok gecmis olsun canim.

canım ben olayları biraz daha ayrıntılı biliyorum, ne olursa olsun eski kırgınlıkları bir yana bırakıp bu günlerinde yanında olmalısın, dostluk her şeyden önce gelir zor günde.

evet ben de destek olcam ama bir dost gibi değil
sevgili gibi destek olmamı istiyor
hep yanımda ol hiç bırakma beni diye yalvarıyorsenağlama

çok fenayım ya
msnde görüntülü konuştuk resmen yalvardı bana
onu öyle görünce çok kötü oldum
ne olur şaka olduğunu söyle dedim
yalan dimi dedim gerçek değil dimi
keşke öyle olsaydı dedi ama malesef ki gerçekmiş

evet ben de destek olcam ama bir dost gibi değil
sevgili gibi destek olmamı istiyor
hep yanımda ol hiç bırakma beni diye yalvarıyorsenağlama

sen de istiyorsan neden olmasın? ailenle tekrar konuş, ama gerçekten istiyorsan, bir de önce bir iyileşsin, şimdi bunları konuşmak için erken değil mi tatlım?

sen de istiyorsan neden olmasın? ailenle tekrar konuş, ama gerçekten istiyorsan, bir de önce bir iyileşsin, şimdi bunları konuşmak için erken değil mi tatlım?

Biliyorum ablacım bunları konuşmak erken ama
eskisi gibi yanıma gelip gitcek yani eskiden sevgiliyken nasılsak öyle devam edelim diyor.

Arada bayılıyormuş, Bayılmasını önlemek için doktor sprey vermiş.Sürekli onu kullanıyor.

ya canım onu orda öyle perişan görünce nasıl için rahat edecek,sen de üzüleceksin durduğun her an.bence sen de seviyosan hiç durma ona destek ol.

iyi düşünmelisin bence, gerçekten devam etmek istiyor musun? zor bir süreç olacak canım, beraber altından kalkarsınız umarım...geçmiş olsun bu arada.

evet canım ailemiz herseyden önce gelir ama bu durum çok baska bence ailenide al karsına konus diğer konularını bilmiyorum sorun ne aile yapın ne bilmiyorum ama bu durum çok farklı be güzelim hastalık desteğine morele ihtiyacı var ve bence olmalısın ailene rağmen..ALLAH acil sifalar versin tatlım çok geçmis olsun...

Bir insanın hayatı söz konusuysa ve de bu hastalıkta biraz olsun, ben de pay sahibi isem; ailemi bir kenara bırakır, koşa koşa giderdim...​

Son düzenleme:
ya canım onu orda öyle perişan görünce nasıl için rahat edecek,sen de üzüleceksin durduğun her an.bence sen de seviyosan hiç durma ona destek ol.

çok bitkin görünüyordu zaten içim gitti
sürekli hıçkıra hıçkıra ağladım malesef tutamadım kendimi
lütfen ağlama ben sensiz yapamıyorum işte anla dedi
stres beni bu hale getirdi işte dedi
ne olur sen de üzülürsen ben ne yaparım
sen benim herşeyimsin canımsın dedi
ya onu öyle görmek beni perişan etti
güçlü olmalıyım
ona onu çok sevdiğimi yanında olduğumu hastalığı beraber yeneceğimizi ve bir sürü şey...

eger bu hastalık gercekse umarım en kısa surede sağlığına kavusur
ama değilse çok buyuk hata

iyi düşünmelisin bence, gerçekten devam etmek istiyor musun? zor bir süreç olacak canım, beraber altından kalkarsınız umarım...geçmiş olsun bu arada.

tşk ederim ablacım
evet benim için ve onun için gerçekten zor bir süreç cidden
ama yanında olmalıyım
onu hergün aramalıyım sormalıyım eskisi gibi hep yanında olmalıyım
inş iyi olur
ama öncelikle korkumu yenmeliyim

Bence yanında olmalısın desteğe ihtiyacı var onun sevgiye ihtiyacı var onun, karşında hasta bir insan var değer verdiğin sevdiğin bir insan var gözlerinin önünde bitkin bir halde ve sana ihtiyacı var.. bak güzelim sonra pişman olursun ve iş işden geçmiş olur 3 günlük dünya yarına hangimizin çıkacağı belli değil.. bırak şimdi eski defterleri eski konuları açmayı sen şimdiye bak şimdi nasıl mutlu edebilririm az biraz derdini skınıntısını acısıı hafifletbilirim die düşün.. bukadarda kas katı kesilmedin yaa?? aynı durum senin başına gelse ondan ne isterdin bi ddüşün biraz empati yap arkadaşım...

canım benim zaten empati kuruyorum
kaskatı kesilmedim
konuştuğumuz sürece ona destek olmaya çalıştım ama
işte hani sadece ailemi gözümün önüne getirdim o yüzden korkumu belirttim
işte bu korkumu sizlerle yenmek istiyorum

ailenden neden korkuyorsunki tatllım biraz anlatsan bilmeyenler olaraak diğer konunu bilsek??

canım benim, onların da böyle bir durumda sana fazla baskı yapacaklarını sanmıyorum eski erkek arkadaşınla barışıyorsun diye.

babam katı düşünür diye düşünüyorum
ya da gizli gizli iş seyahatlerine gidiyormuş gibi yapmış
ve hatta isviçreye iş için gidiyormuş gibi ayarlasam ama nasıl
gerçi henüz isviçreye gitme kararı alınmamış
birkaç tahlilinden sonra belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…