Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi arkadaşım sırtında bir kambur gibi koca taşımak mecburiyetindemisin sen?
Koca nedir, ne demektir, sorumluluğu nedir bunların hiç birini bilmeyen bir adamla ömür mü geçer Allahaşkına? Çok çok sevebilirsin eminimin seviyorsundur ama emin ol bu sevgin eşin olacak kişi 2 yıldır değiştirmediği davranışlarına devam ettiği müddetçe çok fazla sürmeyecek sen tükeneceksin sevgin bitecek, saygın bitecek o zaman ayrılmak isteyeceksin ama belki de geç kalmış olacaksın. Bu tür insanlar düzelmez, can çıkar huy çıkmaz etrafımdam örnekleri çok onun için biliyorum.
Benim sana tavsiyem uymak zorunda değilsin ama madem ki tavsiye istiyorsun söyleyim gel gülüm yol yakınken bırak bu adamı hiç bir ana baba evladını bir başka erkeğin borcunu ödesin onun ömür boyu geçimini sağlasın ona kul köle olsun ezilsin yıpransın diye büyütüp okutmaz. Ana babalar kızlarını özellikle el oğluna muhtaç olmasın kendi ihtiyaçlarını karşılasın yanlış bir evlilik yaparlarsa da ömür boyu çekmesin mutlu olsun
diye okutur bilmem anlatabildim mi.
Elbetteki üzüleceksin, ağlayacaksın ama arkadaşın dediği gibi 1 gün ağlarsın 2 gün ağlarsın 3. gün rahatlarsın acı dediğin ömür boyu sürmez. Ama sen seviyorum diye geri dönersen ömür boyu ağlarsın be gülüm. Sana yalvaracaktır düzelecem diye asla inanma, seni geri döndürmeye çalışacak başaramayınca tehdit edecek zora koşacaktır asla yılma haysiyeti olsa 2 sene sana borç ödetip kendi işsiz gezmezdi ve borç yapmaya devam etmezdi. Adam dediğin adam gibi olur erkek dediğin erkek gibi olur. Hayatına yeni bir başlangıç yap ve sadece mutlu olmak için yaşa. Yediğin, içtiğin gezdiğin, gördüğün, giydiğin yanında kar kalıyor çünkü hayat bizim sandığımız gibi uzun değil çokk kısa.
Mutlu ol, hep gül güçlü ol acıların sıkıntıların üstesinden gel...sağlıcakla.
Birde bana şöyle geldi..
Sanki sizi yanında borçlarını ödemek için tutuyor sonra bırakıp gidecekmiş gibi.Hiç böyle bişey düşündünüzmü??
Yüreğim kan ağlıyorr haketmediğime üzülüyorumm.mutlulukbana çok fazlaydıı.ailem de çok üzülecek perişan olacaklar benim yüzümdenn...ama allah sabır verecek unutturacak zaman değil miiiii değil mi kızlar unutacagı m birgünn yaşadıklarımıı ...
mutluluğun nereden geleceği belli olmaz ...olaylara kendi bakış açımızdan bakıyoruz .. o açı yanıltıyor bizi:bbo:
dertle birlikte careside yaratılırmış... sen sabrettikçe çok büyük ve güzel karşılıklar alacağına eminimvereliniortak
Yüreğim kan ağlıyorr haketmediğime üzülüyorumm.mutlulukbana çok fazlaydıı.ailem de çok üzülecek perişan olacaklar benim yüzümdenn...ama allah sabır verecek unutturacak zaman değil miiiii değil mi kızlar unutacagı m birgünn yaşadıklarımıı ...
arkadaşlar r kayınpeder yine mesaj attı :SENİN BU ŞEKİLDE GİTMENE MÜSADE ETMİYORUM BU KADAR ÇABUK PES ETME GEL KONUŞALIMM......
aspendos ben kendi adima konusayim bu durumda beni asil rahatsiz eden o borc degil o paranin nerye harcanmis olmasidir o kadar parayi nerde yedi önce bunu cevabini almalisin kayinpederine söyle dökümanlari cikartsin