• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm arkadaşlar ......

Birde bana şöyle geldi..

Sanki sizi yanında borçlarını ödemek için tutuyor sonra bırakıp gidecekmiş gibi.Hiç böyle bişey düşündünüzmü??

Konu sahibi arkadaşım sırtında bir kambur gibi koca taşımak mecburiyetindemisin sen?
Koca nedir, ne demektir, sorumluluğu nedir bunların hiç birini bilmeyen bir adamla ömür mü geçer Allahaşkına? Çok çok sevebilirsin eminimin seviyorsundur ama emin ol bu sevgin eşin olacak kişi 2 yıldır değiştirmediği davranışlarına devam ettiği müddetçe çok fazla sürmeyecek sen tükeneceksin sevgin bitecek, saygın bitecek o zaman ayrılmak isteyeceksin ama belki de geç kalmış olacaksın. Bu tür insanlar düzelmez, can çıkar huy çıkmaz etrafımdam örnekleri çok onun için biliyorum.

Benim sana tavsiyem uymak zorunda değilsin ama madem ki tavsiye istiyorsun söyleyim gel gülüm yol yakınken bırak bu adamı hiç bir ana baba evladını bir başka erkeğin borcunu ödesin onun ömür boyu geçimini sağlasın ona kul köle olsun ezilsin yıpransın diye büyütüp okutmaz. Ana babalar kızlarını özellikle el oğluna muhtaç olmasın kendi ihtiyaçlarını karşılasın yanlış bir evlilik yaparlarsa da ömür boyu çekmesin mutlu olsun
diye okutur bilmem anlatabildim mi.

Elbetteki üzüleceksin, ağlayacaksın ama arkadaşın dediği gibi 1 gün ağlarsın 2 gün ağlarsın 3. gün rahatlarsın acı dediğin ömür boyu sürmez. Ama sen seviyorum diye geri dönersen ömür boyu ağlarsın be gülüm. Sana yalvaracaktır düzelecem diye asla inanma, seni geri döndürmeye çalışacak başaramayınca tehdit edecek zora koşacaktır asla yılma haysiyeti olsa 2 sene sana borç ödetip kendi işsiz gezmezdi ve borç yapmaya devam etmezdi. Adam dediğin adam gibi olur erkek dediğin erkek gibi olur. Hayatına yeni bir başlangıç yap ve sadece mutlu olmak için yaşa. Yediğin, içtiğin gezdiğin, gördüğün, giydiğin yanında kar kalıyor çünkü hayat bizim sandığımız gibi uzun değil çokk kısa.

Mutlu ol, hep gül güçlü ol acıların sıkıntıların üstesinden gel...sağlıcakla.

gerçekler acıdır beni kendime getirdin canım çok saol.canımı yaksadaaa gerçeklerle bi kere daha yüzleştirdin beniiii.çok haklısın çok.benimkisi koca bi şanssızlıktıııııı kabullenemesemdee öyle deiştiremiycem düzeltemiycemm..akşam babası çok yalvardıı.oyüzden bi msj atıp hakkınızı helal edin benden bu kadar deyip çıkıcam hayatlarından.....çok zorlanıcam ama yapmak zorundayım artk zorundayımm

Birde bana şöyle geldi..

Sanki sizi yanında borçlarını ödemek için tutuyor sonra bırakıp gidecekmiş gibi.Hiç böyle bişey düşündünüzmü??

evet cnaım annem defalarca bu cümleyi kurdu ve anne yanılıyorsnn bu büyük bi itham deyip susturdumm ama sanırım öyleee :(

Canım bak ne güzel çalışıyorsun..Bırak sen değilde o üzülsün şimdi..Kadınlar sadece ilgi ve adam gibi bi adam beklerler karşılarında..Erkeklerin beklentileri sonsuzdur.Ne yaparsan yap yaranamazsın..Sen yeterince yıpratmışsın kendini..Yaptıgının bedelini ödesin..

eşin borç yapsın sen öde, eşin borç yapsın babası ödesin
bence borç yapmaya devam edecek nasılsa ödeyen birileri var
yani ne bileyim en azından o parayla naaptığını söylemeli, gerçi doğru söylermi o da meçhul
bence sen o borcu ödeme hatta kayınpederinde ödemesin
burda mevzuu 3 bin lira değil, burda en önemli, mevzuu eşinin sorumsuzluğu
zor valla kolay gelsin arkadaşım, inşallah hatasını anlar,
ayrıca arkandan tehdit varki konuşmasıda ilginç hem suçlu hem güçlü

sorumsuz bir eşe sahip olmaktansa hayatında olmaması daha iyi

parayı nerede yediğini bile söyleyemiyor...timsah gözyaşları sonrasında geri döneceksin diyor,pişkin pişkin... pişmanlığı bile yok anladığım akannehir

hiçbir anne baba cocugu evlensinde borç ödesin istemez bende eşim az borcun altına girse kendine güveniosan yap borcu derim ben asla ödemem derimki(eşim cidden cok yogun calısıor sabah 9 aksam 22 de bazen daha geç çalısmayan biri olsa hele yerinden kımıldamaz borc cıkmasın die) yinede borç beni geriyooo
aklını basına al derim cnm borç ödeyerekmi gencliğini tüketeceksin
tabi borç yapmak kolay ödeyen var nasıl olsa

Yüreğim kan ağlıyorr haketmediğime üzülüyorumm.mutlulukbana çok fazlaydıı.ailem de çok üzülecek perişan olacaklar benim yüzümdenn...ama allah sabır verecek unutturacak zaman değil miiiii değil mi kızlar unutacagı m birgünn yaşadıklarımıı ...

her şerde bir hayır vardır belki dahada mutlu olacaksın..

yağmurun ardından güneş çıkacak metanetli ol canım..

Yüreğim kan ağlıyorr haketmediğime üzülüyorumm.mutlulukbana çok fazlaydıı.ailem de çok üzülecek perişan olacaklar benim yüzümdenn...ama allah sabır verecek unutturacak zaman değil miiiii değil mi kızlar unutacagı m birgünn yaşadıklarımıı ...

mutluluğun nereden geleceği belli olmaz ...olaylara kendi bakış açımızdan bakıyoruz .. o açı yanıltıyor bizi:bbo:

dertle birlikte careside yaratılırmış... sen sabrettikçe çok büyük ve güzel karşılıklar alacağına eminimvereliniortak

esini al yanina git bankaya kredi dökümanlarini cikart nereye harcamis ciksin ortaya sende ona göre kararini verirsin

mutluluğun nereden geleceği belli olmaz ...olaylara kendi bakış açımızdan bakıyoruz .. o açı yanıltıyor bizi:bbo:

dertle birlikte careside yaratılırmış... sen sabrettikçe çok büyük ve güzel karşılıklar alacağına eminimvereliniortak

çok saol bacımm sizler de olmasanızz,,uzaktan da olsa destek vermesenizz,teselli etmesenizz şu oturduğum koltukdaa boğulurdum bugunnn...çok saolun çok

kayınpeder mesaj atmış bu arada;kızım sakın acele karar verme yuvanıızın kurtulmasıyla ilgili elimden gelen herşeyi yapıcam lütfen evine gell diye.........

merhabalar...
aspendos, eşinin çalışıp parasını kurusu kurusuna eviniz için harcadığı zamanlarda ona yardım edebilirsin maddi olarak, birlikte borçları ödemeye çalışabilirsiniz...
amaaaa eşinin uzun süreler çalışmadığı (iş bulamamak vs durumlar erkek için genellikle bahanedir), çalışıp da parasını başka yerlerde harcadığı ya da senden habersiz harcadığı durumlarda lüffen ev için didinip durma, çocuğun da yoksa lütfen ev için para YARATMA, akrabalarınızın da eşinin sorumsuzluğundan doğan maddi problemleri gidermesine müsaade etme çünkü bu iyi gibi görünse de eşinin daha da sorumsuz biri olmasına neden olur.
şimdi yapman gereken eğer boşanmayı düşünmüyorsan eve döndüğün zaman maddi hiçbirşeye müdahale etmemek ve maddi hiçbir şeye dertlenmemek olsun.

tabiki unutacaksın.Allah kimseye taşıyacağından fazla yük vermezmiş.Kimse unutulmaz değildir.Umarım bu süreci çok kolay atlatırsın...

arkadaşlar r kayınpeder yine mesaj attı :SENıN BU ŞEKıLDE GıTMENE MÜSADE ETMıYORUM BU KADAR ÇABUK PES ETME GEL KONUŞALIMM......

arkadaşlar r kayınpeder yine mesaj attı :SENİN BU ŞEKİLDE GİTMENE MÜSADE ETMİYORUM BU KADAR ÇABUK PES ETME GEL KONUŞALIMM......

kızlar ne yapmalıyımmm beynim durdu sankiiii gitmelimiyim babamın evinee bi rdaha dönmemecesinee ; yoksa ne yapmalıym arkadşlarr akıl verinn benden tecrübeli mantıklı olanlarınız vardır elbett...kiiii ailemin yanına gidersem bu kez ailem araya girecekkk kesinlikle bitecek bu evlilik bende bıktm böle yaşamaktan ayrılmak istiyorumm ama nasıl davranmalıyımm

aspendos ben kendi adima konusayim bu durumda beni asil rahatsiz eden o borc degil o paranin nerye harcanmis olmasidir o kadar parayi nerde yedi önce bunu cevabini almalisin kayinpederine söyle dökümanlari cikartsin

kayınpederinede üzüldüm ya, oğlunun kulağını çekmiştir herhalde, eşinden bi mesaj yok mu?

aspendos ben kendi adima konusayim bu durumda beni asil rahatsiz eden o borc degil o paranin nerye harcanmis olmasidir o kadar parayi nerde yedi önce bunu cevabini almalisin kayinpederine söyle dökümanlari cikartsin

nankörr eşim beni mutlaka arayacaktırr genee aradığında ondan istiycem ozamannn.

Back
X