• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm arkadaşlar ......

arabuluculuk yapmak adına bile olsa bak işte sorumsuzluğun getirdiği şeyler bunlar.kayınpederinin evinde kalmasanız ya da kayınpederin borçlarını ödemese nitekim eşin sorumlu biri olsa böyle sadece karı-kocanın konuşması gereken konularda konuşma hakkını kendinde bulmayacak.:kahve: ALLAH yardımcın olsun... dilerim en az hasarla atlatrsın bu zorlukları ve mutlu olursun...

kayınpederinede üzüldüm ya, oğlunun kulağını çekmiştir herhalde, eşinden bi mesaj yok mu?

valla dün aile ce konuştugumuzda sadece döndü bana dediki kızım bir insanın evladını kötülemesii çok zordurr çok anlayamazsınnn.ama biraz zaman verin bana evinizi tutayımm o borcuda ben ödeym siz yolunuza devam edin diyorr.
benim oglum üçkagıtçının yalancının düzenbazın biri kızım çek git bundan adam olmazz diyemez haliyle adamcağızz.offfffff

kızlar ne yapmalıyımmm beynim durdu sankiiii gitmelimiyim babamın evinee bi rdaha dönmemecesinee ; yoksa ne yapmalıym arkadşlarr akıl verinn benden tecrübeli mantıklı olanlarınız vardır elbett...kiiii ailemin yanına gidersem bu kez ailem araya girecekkk kesinlikle bitecek bu evlilik bende bıktm böle yaşamaktan ayrılmak istiyorumm ama nasıl davranmalıyımm

Canım çok iyi düşün..Bu senin hayatın biz ne desek boş..

Eger kesin ayrılma kararı vermediysen tabiki ailenin yanına gitme..O paranın nereye harcandıgı çok önemli..

Bilmiyorum eşin giyimine çok düşkünmüdür ama belki kıyafet falan yani takım elbise tarzı şeyler alıyosa 3000 çok değil (benim eşimde gidip 1000 lira verir bi takıma..Çok çok zengin olmadıgı halde)..

Ama giyimine dikkat etmiyosa sadece yiyerek bupara bitmez..Biriyle harcamış olma ihtimali çok yüksek..Sana açıklamasını yapmalı

arabuluculuk yapmak adına bile olsa bak işte sorumsuzluğun getirdiği şeyler bunlar.kayınpederinin evinde kalmasanız ya da kayınpederin borçlarını ödemese nitekim eşin sorumlu biri olsa böyle sadece karı-kocanın konuşması gereken konularda konuşma hakkını kendinde bulmayacak.:kahve: ALLAH yardımcın olsun... dilerim en az hasarla atlatrsın bu zorlukları ve mutlu olursun...

inanırmısın benimde canımı en çok yakan buu dedigin gibi benim bunları şuan eşimle konuşuyor çözmeye çalışıyor olmam gerekirdidii.dün dedim zaten benim eşim sen misin babanmı diyeee ama anlayanaa etkilenenee.....

valla dün aile ce konuştugumuzda sadece döndü bana dediki kızım bir insanın evladını kötülemesii çok zordurr çok anlayamazsınnn.ama biraz zaman verin bana evinizi tutayımm o borcuda ben ödeym siz yolunuza devam edin diyorr.
benim oglum üçkagıtçının yalancının düzenbazın biri kızım çek git bundan adam olmazz diyemez haliyle adamcağızz.offfffff

kayinpederiniz cok hakikatli adammis gercekten evlat iste evladin iyisi kötüsü olmazmis evladinin yuvasi icin cirpiniyor bunu yapmayan bosansinlar diye göbek atan ailelerde var bu anlamda sanslisiniz

Canım çok iyi düşün..Bu senin hayatın biz ne desek boş..

Eger kesin ayrılma kararı vermediysen tabiki ailenin yanına gitme..O paranın nereye harcandıgı çok önemli..

Bilmiyorum eşin giyimine çok düşkünmüdür ama belki kıyafet falan yani takım elbise tarzı şeyler alıyosa 3000 çok değil (benim eşimde gidip 1000 lira verir bi takıma..Çok çok zengin olmadıgı halde)..

Ama giyimine dikkat etmiyosa sadece yiyerek bupara bitmez..Biriyle harcamış olma ihtimali çok yüksek..Sana açıklamasını yapmalı

hiçbirşekilde giyimine önem vermezz ki otarz şeleri birlikte alırızz benim bilgim diışında 1 çorabı bile yokturrr.

kayinpederiniz cok hakikatli adammis gercekten evlat iste evladin iyisi kötüsü olmazmis evladinin yuvasi icin cirpiniyor bunu yapmayan bosansinlar diye göbek atan ailelerde var bu anlamda sanslisiniz

evet sağolsun kayınpederim çok olgun geçirmiş görmş mantıklı birisi

Borcun ne için yapıldığını öğrenin bence kesinlikle..ona göre karar verin..zaten borç içindeyken bu kadar daha borç..

Borcun ne için yapıldığını öğrenin bence kesinlikle..ona göre karar verin..zaten borç içindeyken bu kadar daha borç..

nasıl ögreneym bacım napıcamışaşırdım kayınpeder ikna etmeye çalışırkennn ; nankör kocamda :TEK KELİMEYLE HAKLISIN SÖYLEYECEK BİRŞEYİM YOK SENİ SEVDİGİMİ BİLİYORSN diye bi mesaj atmşşş.arasa konuşmak istesee sorucam ama....

yazdıklarını okuyunca eniştem geldi aklıma..o da böyle ablamı çıldırtıyo biz paralardan çok nereye harcadığını bulamadığımıza üzülüyoruz..öyle bişeyki;işten çıkar10 dakika sonra evdedir..ablam 15 senedir alışttığı için hoş bişey değil ama cebine bakar arasıra ölee çok paralarda olmaz yani,,ama sor ne yaptın paraları yedim zıkkım yee:)allah akıl fikir versin bu beylere..

diğer konularına göz attım da ,1 ,5 yıllık evli imişsin ve kocan 9 ay çalışmamış.( bir de düşük..düşük tabii ki çok kötü ama sizin için daha iyi olmuş çünkü gerçektende iyi durumda değilsiniz..yani sadece maddi değil menevi anlamda da...
tabii ki yaşadıkların zor ,eşinin ben ev geçindiremem demesinden ,birde bu kadar borç yapmasından hala evliliğe alışamamış olduğu ,birazda vurdumduymaz olduğu anlaşılıyor..evli bir adamın ben sana bakamam diyip,sağlıklı olduğu halde sırtını ailesine dayaması birde üstüne 3000 tl lik borç yapması ve bu harcanana paradan senin yararlanamaman gerçektende çok üzücü...ben olsa idim bu kadar sorumsuz bir insanla yaşayamazdım..ailemin yanına giderdim yada kendime ev tutardım ,adam olduğun zaman gel derdim..iş bulacaksın ,para biriktireceksin ,ev tutacaksın ,dayayıp döşeyeceksin derdim..sonrada da bir süre hamileliği düşünmez ,onunda maaşına el koyardım..baktım beyfendi sıkıntıya geldiğini hissediyor ,yine borç yapıyor ,ayrılırdım..hayatının sonuna kadar koca bir bebekle mi uğraşacaksın..üstelik sorumsuz..evin erkeği sen misin yoksa eşinmi

her cümlesine katılıyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Bizdede var senin eşin gibi bir tane.Küçük kaynım devamlı borcu vardır.Ödemez taki kapıya dayanırlar yada icra gelecek olur annesi öder.Aman rezil olmayalım der.Zaten herkes biliyor bunu zaten rezil olmuş.Karısı çalışıyor.Kaynım 6 sene evliliklerinde toplam 2 sene çalışmamıştır.çocuğun masraflarını hep karısı karşılıyor.Karısının cüzdanından para bile çalmış.Karısı çocuğu var diye katlanıyor.Ama senin çocuğunda yok niye çekeceksin bu yükü ömür billah.Seviyorum diyorsun ama bu yaşadıkların sevgini nefrete çevirecek ve o zaman bir çocuğunda varsa çocuğuna kıyamayıp bu adamı hiç bırakamıyacaksın.Yol yakınken huylu huyundan vazgeçmez deyip kendini kurtar.

Sorumsuz erkekle uğraşmak çok zor.
Seni canımdan çok seviyorum demiş, canından çok seven böyle mi yapar?
Ona haddini bildirmelisin ama evi bırakıp gitmek çözüm değil.

Gelişmeleri yazmamışsın cnm..Ne yaptın?

bende tam yazıcaktım canımcımm ; önceki gün annemdeydim.dün akşamda kayınababayla dışarıda buluştuk ikimiz konuşmak için adam nasıl çırpınıyor yvamız kurtlsn diyee.şuu söle yapın bunu böle yapın her mantıklı büyük gibi ugraşıyor.kesinlikle seni bırakmam sen benim kızımsın diyorr.o sırada oglu geldi kızdı ogluna eşek oglm şöle bölee bi görseniz eşimolacak herif beni suçsuz ken suçlu duruma düşürdüü.çekip gidenin arkasından gelmem benn.sen istemiyorsan beni ben seni hiç istememmm.bana açkklama yap diyorm hiç deeee yapamam dedii .babası sinirlendi eşim kalktı gitti.ve sonra kayınpeder yalvardı yakardıı beni kendyle gitmek zorunda bıraktı göreceksn herşey düzelecek dedii.neyse gittik eşim yok evdee.herkes odasına çekildii.uyumuşuz.gecenin saat 1 nde bana her türlü saygısızlıgı yapan eşim bu kezde bir uyandm neye ugradıgımı şaşırdm öpüyor kokluyor uyandırmaya birlikte olmaya çalıışıyor venitekim de olduuu (kendi istegim dışında).bende sana yazıklar olsn kendini savunmaya bile geçmeden gönlümü almadan şu yaptıgına bak dedimm.ozaman odamda ne işin var gelmeseydin dediiiii.şok oldmm baban zorla getirdi dedimmm vs vsssss.diger basitçe tartışmaları ve sonrasında gene bana yalvarmasını tahmin eedersinizz.bugun gidip ailemle konuşucam artık kayınpederiminde bana ulaşabilecegii bi yol bırakmıcamm çünkü ben çok yoruldum çokkkk.

bende tam yazıcaktım canımcımm ; önceki gün annemdeydim.dün akşamda kayınababayla dışarıda buluştuk ikimiz konuşmak için adam nasıl çırpınıyor yvamız kurtlsn diyee.şuu söle yapın bunu böle yapın her mantıklı büyük gibi ugraşıyor.kesinlikle seni bırakmam sen benim kızımsın diyorr.o sırada oglu geldi kızdı ogluna eşek oglm şöle bölee bi görseniz eşimolacak herif beni suçsuz ken suçlu duruma düşürdüü.çekip gidenin arkasından gelmem benn.sen istemiyorsan beni ben seni hiç istememmm.bana açkklama yap diyorm hiç deeee yapamam dedii .babası sinirlendi eşim kalktı gitti.ve sonra kayınpeder yalvardı yakardıı beni kendyle gitmek zorunda bıraktı göreceksn herşey düzelecek dedii.neyse gittik eşim yok evdee.herkes odasına çekildii.uyumuşuz.gecenin saat 1 nde bana her türlü saygısızlıgı yapan eşim bu kezde bir uyandm neye ugradıgımı şaşırdm öpüyor kokluyor uyandırmaya birlikte olmaya çalıışıyor venitekim de olduuu (kendi istegim dışında).bende sana yazıklar olsn kendini savunmaya bile geçmeden gönlümü almadan şu yaptıgına bak dedimm.ozaman odamda ne işin var gelmeseydin dediiiii.şok oldmm baban zorla getirdi dedimmm vs vsssss.diger basitçe tartışmaları ve sonrasında gene bana yalvarmasını tahmin eedersinizz.bugun gidip ailemle konuşucam artık kayınpederiminde bana ulaşabilecegii bi yol bırakmıcamm çünkü ben çok yoruldum çokkkk.

yuvam ciddi ciddi yıkılıyor ama bu kör cahill farkında bile deil......:çok üzgünüm:

yuvam ciddi ciddi yıkılıyor ama bu kör cahill farkında bile deil......:çok üzgünüm:

Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın..Halada saçma sapan konuşabiliyor..

Çok sinirim bozuldu..Ahlaksız diycem kusura bakma..Kendi isteklerini yapıp yapıp sonra ne güzel kenara çekiliyor..Cnm artık prim verme şuna yaaaaa

Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın..Halada saçma sapan konuşabiliyor..

Çok sinirim bozuldu..Ahlaksız diycem kusura bakma..Kendi isteklerini yapıp yapıp sonra ne güzel kenara çekiliyor..Cnm artık prim verme şuna yaaaaa

ASİMAİCİM haklısın o kelimeyi fazlasıyla hak ediyorr.az önce patronum beni çekti kenara eşinle ilgili sıkıntıların mı varr çok huzurszsn günlerdir dedi ve ağlamaya başladım patronumun karşısındaa.bu adam beni haketmiyor ..bugun yarım gün çalışıyorum anneme gidicembaşka çıkarım kalmadıııı :)

Back
X