• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm arkadaşlar ......

Off canım yaa çok üzüldüm çooook.Bencede bu adamın akıllanacağı yok kendini harcama bunun yanında.Dul bir kadın olarak mutlaka zorluklarla karşılaşacaksındır tahmin edebiliyorum ama bence bu durumundan daha iyi olacaktır.Umarım hakkında hayırlısı olur.Gelişmeleride sürekli yaz canım

Off canım yaa çok üzüldüm çooook.Bencede bu adamın akıllanacağı yok kendini harcama bunun yanında.Dul bir kadın olarak mutlaka zorluklarla karşılaşacaksındır tahmin edebiliyorum ama bence bu durumundan daha iyi olacaktır.Umarım hakkında hayırlısı olur.Gelişmeleride sürekli yaz canım

saol canım saol inş.hayırlısı olur ne diyeyim.allah hiçbirinizin huzurunubozmaısnn.yuvanıza sıkı sıkı bağlanınn heleki eşiniz degerinizi biliyorsaa ...birazdan çıkıcam pztesi günü tekrar yazarım görüşürz kızlarr dualarınızda bana da yer verin.......

ciid bi adım atmadan önce bu borçlar nasıl olmuş onu öğren bence canım..mutlaka evden uzaklaş gideblcek bi yerin varsa, şart koy ama bu şart öncelkli olarak o borçlrın nerden geldiğni söylemesi olsun.kesnlkle peşini bırakma ve kuzu kuzu ödemeye devam etme bu borçları.karı koca arasında paranın pulun lafı olmaz ama gizli saklı yapılan işler baya bi can sıkıcı.
madem ekonomk özgürlğün var onu çekmek zorunda deilsin.resmen kullanmış seni ve hala kandrmaya devam edio.
karar senin , iyi düşün
Allah yardımcın olsun

bizler bi hayat arkadaşımız olsun bizi kollasın sevsin ve destek olsun diye evleniyoruz.ama bize bunları vermiyorsa mutsuzluk veriyorsa helede çocuk yoksa ayrılmak lazım eşiniz malesef düzelmez üstelik ailende destek sana ne güzel herkes senin kadar şanslı değil.a.sben olsam düşünmem veririm yolu sonuçta bizden kıymetlisi yok:umursamaz:

eşim bana bir parayı nereye harcadığını söyleyemiyorsa ben kesinlikle başka bir kadınla yediğini düşünürüm...
sen bu adamla yaşamaya devam edersen, böylelerine prim verirsek kadın milleti daha çok çeker.

Hayatım hakkında hayırlısı...bence iş bu kadar ciddiyete bindiği halde borcun nedenini açıklamıyorsa ..e açıklanabilir sebebi yok demek ki?kumar aldatma ne bilim..keyiften yapılmış bir şey olmalı diye düşünüyorum..anladığım kadarıyla elinden gelen herşeyi yapmışsın...hiç bir zaman yuva yıkılmasından yana olmam ama yapacak bir şeyiniz kalmamış...eşinizde böyle devam ediyorsa güçlü bir kadınsın bence hayatta daha iylilerini hakediyorsun güzelim...her şeyin güzeli seninle olsun bundan sonraa..

harcarken soylememis borc olunca mi soyluyor.gizli sakli harcama olmaz evlilikte..senin iyi niyetini kullanmaya calisiyor..birde utanmadan rest cekiyor..ayrilmakta istiyormussun haklisin..boyle biriyle eninde sonunda biter zaten..inceldigi yerden kopsun..iyiki cocugun yok..kocalik yapamiyor babalik nasil yapacakti..cok kizdim kusura bakma.iyi niyetli bir kadina benziyorsun hak etmedigini dusunuyorum..

kusura bakma arkadas ama aklima sadece iki ihtimal geldi...bi erkek nereye harcayabilir onca parayi...ya kadina yada kumara...baska birsey düsünemiyorum.....yazik sana....zararin neresinden dönersen kardir..harcatma kendini...

ışi gücü olmayan,parası pulu olmayan adam nesine güveniyor da kredi kartı borcu yapabiliyor:bbo:

Kurtul bu adamdan,kendine yeni bir sayfa aç bu hayatta tatlım...:1hug:

Aklıma iki ihtimal geldi....
Biri başkası için harcıyor..
Diğeri ise kumar....
Ama içimdeki his kumara daha ağırlık veriyor...
Bilmiyorum...
son durum nedir....

canımm sanaa birşeyy söylimmi mutlakaa çocuk olmadan boşan neden dersenn benimm görümceminn kocasıdaa aynıı seninn eşin gibi 17 yıldr adam değişmedi değişmeyen değişmiyor canımm bencee kendinii paralamaa bu adam için

Back
X