• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kötüyüm ben, cok caresiz hissediyorum

acliktan ölmem zaten birsey yemiyorum ama ya hemen is bulamazsin, ya aylarca issiz kalirsam dahada güvenim biter kendime.. bundan korkuyorum.. bundan korkmasam bir dk düsünmem.. artik bos adim atmak istemiyorum.. birseyi düsünerek yapmak istiyorum, simdiye Kadar yapmadigim birsey cünkü
Sen bilirsin arkadasim ama bir an once is bakip 6 ay icinde ordan ayrilman menfaatine olur derim

Ya konunun oncesini bilmiyorum. Ancak yabanci miydi esiniz? Hangi millet? Turklerle degerleri, sevindikleri, kizdiklari farkli oluyor yabancilarin. Sen kafani dinlemek isterken o depresyonunu baska biriyle goruserek yasiyor olabilir. Bence isten ayrilma henuz. Bi aya duruma alisacaksin insallah. Olmadi sonra baska bi is bulursun. Cocuk var miydi?

macaristanliydi. cocuk yok..iyki yok iyki o salakligi yapip bir günahsizin günahina girmedim.. baskasiyla görüsmüyor, resmen beraber yasiyor.. ve bir kere bile beni aramadi.. tek bir kere.. umrunda olmadi hic..

Hangi ülkedesiniz, ne sorununuz vardi, neden ayrildiniz bilmiyorum ama, bukadar cabuk birini bulduysa demek ki degecek bi insan degilmis, kurtuldugunuza sevinin...is konusunada gelince, hemen ayrilmayin zor durumda kalirsiniz hem evde yanliz oldugunuz zaman daha cok akliniza gelir ama simdiden yeni is aramaya baslayin paralel olarak, buldugunuz zamanda hemen degistirirsiniz, yada nasil bi yerde calisiyorsunuz bilmiyorum baska subesi falan varsa patronla bi konusu oraya gecebilirmisiniz diye....Kendinizi salmayin, yine bakim yapin süslenin püslenin, zamanla hafifliycek hersey emin olun....:ssz:

kapilarina gittim cok defa, kapinin önünde sabahladim merdivende kac kere, is giderlerken görüp orali olmadilar, bir kere hastanelik oldum 1 gece kaldim, Serum yedim, aradim acmadilar, mesaj cektim hasteneye gel anne iyi degilim diye, gözüm kapida bekledim yatakta, her kapi acildiginda heycandan duramadim.. sonuc hüsran.. teyzemi araya sokmaya calistim o bin beter onlardan, kuzenlerim tembihliymis, ne yapayim ben daha? kuzenimin dedigine göre ölüme bile gelmeyeceklmis düsünsene..

Hangi ülkedesiniz, ne sorununuz vardi, neden ayrildiniz bilmiyorum ama, bukadar cabuk birini bulduysa demek ki degecek bi insan degilmis, kurtuldugunuza sevinin...is konusunada gelince, hemen ayrilmayin zor durumda kalirsiniz hem evde yanliz oldugunuz zaman daha cok akliniza gelir ama simdiden yeni is aramaya baslayin paralel olarak, buldugunuz zamanda hemen degistirirsiniz, yada nasil bi yerde calisiyorsunuz bilmiyorum baska subesi falan varsa patronla bi konusu oraya gecebilirmisiniz diye....Kendinizi salmayin, yine bakim yapin süslenin püslenin, zamanla hafifliycek hersey emin olun....:KK14:

calistigim yerin baska subesi var bu güzel bir fikir gercekten, istifayi ayin son günü etmem gerekmis ve 1ay calismam gerek istifa ettikden sonra.. bakiniyorum baska islere ve bu yüzden istifa etmekten korkuyorum cünkü hic ic acici degil..

calistigim yerin baska subesi var bu güzel bir fikir gercekten, istifayi ayin son günü etmem gerekmis ve 1ay calismam gerek istifa ettikden sonra.. bakiniyorum baska islere ve bu yüzden istifa etmekten korkuyorum cünkü hic ic acici degil..
Yeni is yeriyle bu sartlarda anlasa bilirsiniz, yani diyelim bi yer buldunuz oraya bir ay sonra baslama opsiyonuyla kabul edersiniz falan, yani isterseniz olur.... Baska sube varsa isiniz daha kolay, konusun patronunuzla, insallah olur sizde yeni bi ortamda kendinizi ise verirsiniz her yerde anilari hatirlamadan...Bol sans...:KK14:

Kardes sen once yeni bir is bul, sonra git.

Ailen bu halini gormuyor mu, onlar da tas kapli degil ya evine, ailene don bence guzel kardesim. Git evine, anneni gor hic olmazsa yalniz kalma. Yalniz kalmamalisin kesinlikle, ev arkadasi olan bir eve tasin ya da en iyisi ailene don. Kafani oyalayacak bir seyler de bul, ne bileyim kopek falan al. Ben de seninle ayni psikolojideyim inan bana neresinden tutsam elimde kaliyor, bence en iyisi ailene donmek.

Kardes sen once yeni bir is bul, sonra git.

Ailen bu halini gormuyor mu, onlar da tas kapli degil ya evine, ailene don bence guzel kardesim. Git evine, anneni gor hic olmazsa yalniz kalma. Yalniz kalmamalisin kesinlikle, ev arkadasi olan bir eve tasin ya da en iyisi ailene don. Kafani oyalayacak bir seyler de bul, ne bileyim kopek falan al. Ben de seninle ayni psikolojideyim inan bana neresinden tutsam elimde kaliyor, bence en iyisi ailene donmek.

köpek alsam hafta 40 Saat calisiyorum, bakamam, köpekleri cok seviyorum, ama sorumlulugunu alamam bir canlinin..kendime bakamiyorum ben daha.. ailem istemiyor.. istemiyor.. istemeyecek.. tas kalbi gectim bence onlarin bir kalbi yok.. kusura bakmayin ama öyle..

kapilarina gittim cok defa, kapinin önünde sabahladim merdivende kac kere, is giderlerken görüp orali olmadilar, bir kere hastanelik oldum 1 gece kaldim, Serum yedim, aradim acmadilar, mesaj cektim hasteneye gel anne iyi degilim diye, gözüm kapida bekledim yatakta, her kapi acildiginda heycandan duramadim.. sonuc hüsran.. teyzemi araya sokmaya calistim o bin beter onlardan, kuzenlerim tembihliymis, ne yapayim ben daha? kuzenimin dedigine göre ölüme bile gelmeyeceklmis düsünsene..
Anladim. O halde kapini kapatma onlara ama bekle sabirla. Sen de cok ettin onlara, birden kabul etmelerini bekleyemeyiz. Bunalimda oldugunu kendine devamli hatirlatma. Dogru insanlari arkadas olarak hayatina sok, sakinles. Kendine bak once. Guzel hisset kendini. Salma, birakma kendini. Iyi olacagini, iyi oldugunu kendine hatirlat. Bir zaman sonra gercekten iyi olacaksin.

köpek alsam hafta 40 Saat calisiyorum, bakamam, köpekleri cok seviyorum, ama sorumlulugunu alamam bir canlinin..kendime bakamiyorum ben daha.. ailem istemiyor.. istemiyor.. istemeyecek.. tas kalbi gectim bence onlarin bir kalbi yok.. kusura bakmayin ama öyle..

Sekerim , sen kesinlikle yalnz kalmamalisin, insan yalniz kaldikca cildiriyor cunku. Seninle kalabilecek yakin arkadasin var mi?

Sekerim , sen kesinlikle yalnz kalmamalisin, insan yalniz kaldikca cildiriyor cunku. Seninle kalabilecek yakin arkadasin var mi?

yakin arkadasi birak,normal birtane arkdasim yok.. Telefon rehberim bombos.. is arkadaslari var ama onlarla cok mesafeliyim, hepsi bana onu hatirlatiyor.. onlarda bana acir gibi bakiyor.. biliyorlar yasananlari.. ne Kadar gizleselerde, arkamdan konusuyolar..

evet en azindan dertlesebilecegim yada yanimda olan biri olsaydi, bu Kadar kötü olmazdim.. bu yüzden isin icinden cikamiyorum ya.. bogulacak gibi oluyorum.. kendi kendime konusuyorum.. dualar ediyorum ama tas olsa catlar yemin ederim..

Ailene dönme sakın bir daha daha fazla zorlamanın alemi yok. İlk işin başka şubeye geçmek olsun. O işyerinde daha fazla durma. Doktora git saçların dökülüyor ya çaresine baksınlar, psikiyatra git. Kendin için bir şeyler yap. Tutun bir yerden hayata daha çok gençsin.

Ailene dönme sakın bir daha daha fazla zorlamanın alemi yok. İlk işin başka şubeye geçmek olsun. O işyerinde daha fazla durma. Doktora git saçların dökülüyor ya çaresine baksınlar, psikiyatra git. Kendin için bir şeyler yap. Tutun bir yerden hayata daha çok gençsin.

saclarimin dökülmesi beslenmemden, birsey yiyemiyorum, kendimi zorlayip yesem cikariyorum geri, sadece icecek Kabul ediyor midem, sütün icine ekmek dogradim Vitamin alayim diye ama ne fayda..psikiyatra kac kere gittim gercekten hic bir sekilde yardimi olmuyor..Hemde farkli farkli gittim..

Back
X