- 14 Ekim 2015
- 19
- -7
- 96
- 30
- Konu Sahibi Zelisungel
Arkadaşlar içim içimi yiyor lütfen bişiler söyleyin eşimiin 2013 yılından beri biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullandığı g.y fake bir hesaba girdim allah çıkardı önüme hatta evlenme hazırlığında iken girmiş bi kaç erkekle buluşmuş biri hatta demiş ben artık seni s.... Cem sen nişanlısın bu huyundan vazgeç demiş (ozmanlar başka biri ile nişanlı) mahvoldum hala ağlıyorum eşimin bi kaç kadınsı hareketi vardı hatta annemde farketti ben kibarlığından sanmıştım ilişkide benden a.nal se.ks istiyor totosna vurmamı istiyor galerisinde başka erkeklerin iç çamaşırlı resimlerini görmüştüm daha önce slip araştırmış almış biz evlenme arefesinde kardeşimle alkol almışlardı kardeşimin c.nsel organına dokunmuş kardesim yeni söyledi eşim dışardan bakınca erkek gibi ilişkide sıkıntı yok ama neden böyle anlamıyorm eşimin totosuda büyük inanırmısınız benden büyük oyüzden mi döşünde ki kılları alıyor kaşlarını aldırıyor biz nişanıyken gümüş bileklik kolye takıyordu soruyorum hüngür hüngür ağlıyorum karşısında söylemiyor bak buluşmuş sun diyorum yapmadım diyor benlede apar topar evlendi bi hafta sonra evlilik teklifi etti neden neden kafam çok karışık iyice soğudum tiksindim ne yapıcam akıl verin