- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi Zelisungel
hemen kacirdiniz mi konu sahibini ya yeni uyandim……..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2013ten beri evliyim demiyor, hesap 2013de açılmis, biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullanmış, diyor.Bu konusunda 7 aylık ilişkisi olduğunu söylemiş şimdi de 2013den beri evliyim diyor.
Kaçarak uzaklaşın bence.Arkadaşlar içim içimi yiyor lütfen bişiler söyleyin eşimiin 2013 yılından beri biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullandığı g.y fake bir hesaba girdim allah çıkardı önüme hatta evlenme hazırlığında iken girmiş bi kaç erkekle buluşmuş biri hatta demiş ben artık seni s.... Cem sen nişanlısın bu huyundan vazgeç demiş (ozmanlar başka biri ile nişanlı) mahvoldum hala ağlıyorum eşimin bi kaç kadınsı hareketi vardı hatta annemde farketti ben kibarlığından sanmıştım ilişkide benden a.nal se.ks istiyor totosna vurmamı istiyor galerisinde başka erkeklerin iç çamaşırlı resimlerini görmüştüm daha önce slip araştırmış almış biz evlenme arefesinde kardeşimle alkol almışlardı kardeşimin c.nsel organına dokunmuş kardesim yeni söyledi eşim dışardan bakınca erkek gibi ilişkide sıkıntı yok ama neden böyle anlamıyorm eşimin totosuda büyük inanırmısınız benden büyük oyüzden mi döşünde ki kılları alıyor kaşlarını aldırıyor biz nişanıyken gümüş bileklik kolye takıyordu soruyorum hüngür hüngür ağlıyorum karşısında söylemiyor bak buluşmuş sun diyorum yapmadım diyor benlede apar topar evlendi bi hafta sonra evlilik teklifi etti neden neden kafam çok karışık iyice soğudum tiksindim ne yapıcam akıl verin
Ay2013ten beri evliyim demiyor, hesap 2013de açılmis, biz evlenmeden bir ay öncesine kadar kullanmış, diyor.
Foto olayı ne ya? Nasıl bir fotoydu ki,biri beni aydınlatsın![]()
kim demiş bunu? İlk defa duydum sağolBoşa dememişler iç şarapı, ye kebabı, vur karpuz g..... te adşjdfkljfklff
neyzen tevfik ama devamını yazamam çok edepsiz çokkim demiş bunu? İlk defa duydum sağol![]()
Bu konuda edep haya mı var alla senneyzen tevfik ama devamını yazamam çok edepsiz çok![]()
Çok fena çokkkkkneyzen tevfik ama devamını yazamam çok edepsiz çok![]()
O göte bülbül öte o zaman. Yalnız cinsel organına dokunulduğu hâlde sesini çıkarmayan kardeş de az değilÜstelik adamın götü de çok büyükmüş dklhfljf
Kocasının fotosunu yayınlamış bacım, başka adamla olan yazışmalarını, fenaNe fotosuydu öyle..
Abla adam, adama diyor ki seni artık s... çünkü sen nişanlısınNe fotosuydu öyle..
Koca totolu kocasını maşallah hiç esirgememiş burada cümle aleme göstermiş sjksjksjksjkKocasının fotosunu yayınlamış bacım, başka adamla olan yazışmalarını, fena
Yazık yaaa evlide olsa dürtecekti kesin sjksjksjkAbla adam, adama diyor ki seni artık s... çünkü sen nişanlısın![]()
Öyle hemen bulunuyor mu 30 bin verecek insanGerçekse bile sanki yeni görmüş gibi şaşırması da ayrı salaklık yani :asfklajfad
Zaten gaylerle ilişki yaşıyormuş ve biliyormuş.
Ayrıca sevgilisine başka zengin bir kadınla yat 30 bin tl al borcunu öde hatta ben de yatabilirim başkasıyla demiş yani neyine şaşırmış anlamadım asnfhfgahfbf
Vallahi fotoları pek koca totolu değildi, ipince minyon bebek yüzlü Genç bir oglandiKoca totolu kocasını maşallah hiç esirgememiş burada cümle aleme göstermiş sjksjksjksjk
Yazık yaaa evlide olsa dürtecekti kesin sjksjksjk![]()