Çok kötüyüm bu gece

Zaten sinirim tepemde lütfen yorum yapma kendine saygın varsa

Yengemizin nesin bilmiyorum ilk önce ağzını topla,kaç gündür zaten köpek gibiyim çocuklarımı azarlıyorum .pardon da sen kim oluyorsun benim çocuklarıma sümüklü diyorsun?!martta kavga oldu kp kocamı çağırıp:Nilüfer seni sevmiyor biletini al yolla Azerbaycan’a,çocukları da ona verme,altını çiziyorum ÇOCUKLARI DA VERME.beni anlaman için benim yaşadıklarımı yaşanan lazım.tutmuşsun şu sözün ucundan aynı odada sevişiyorsunuz falan filan ya yeter artık ya.bıktım senim şu laflarından rahat bırak beni

Sen nasıl düştün bu ailenin içine ? Görücü usulü mü evlendinde böyle kukla kocanın eline düştün ? Hep böyleler miydi ? Evlendiğinden beri böylelerse neden 2 çocuk yaptın ki ?
Evet görücü üsulu o gece hiç uyumadım hep ağladım.19 yaşdaydım.annem ağladığımı gördü ama umursamadı.babam için de ağladım dedi istemiyorsan konu kapanmıştır.sonra doldurdular adamın beynini o da bana sormadan gitti evet dedi ve hayatım o gün mehv oldu 12 Mart 2015.çocukları da millet beni tahrk etti doğ falan ,21 yaşta kızımı doğdum.23’te oğlumu.oğlanı da o yüzden istedim ki belki bizi ayırırlar.ama değil 2 çocuklu evi,4 çocuklu evi bile hala ayırmıyorlar 2 bende 2 öbüründe

Bir birinizle konuşacaksanız gidin kendi aranızda konuşun gözümden uzak

çok güzel ha
burada sana fikir verene çemkiriyorsun
anlamaya çalışanı kovalıyorsun
kuzum sen ndne konu açıyorsun burada sana tüh tüh vah vah denilince morlukların mı iyileşiyor?
Benim suratımda morluk falan yok.ne çok hevesliymişsiniz düşene balta çalmaya..ne yapayım?yapamıyorum,biri elimden tutmayınca hiç bir şey yapamam,yaparsam affetmezler beni sadece ölüm beni kurtarır bunu artık kabul etmişim

Tamam da sen kendi kocana kızıp çocuklarına çatan, kayinbaban sana bağırınca gidip çocuklarını döven birisin.
Bak , yine kabak çocuklarına patlamis.
Tabii ki onu söyleyecegim çünkü bu korkunç bir şey
'Çocuklarım için,çocuklarım icin' diyorsun, çocuklarına verdiğin tek şey rezalet bir hayat, ömür boyu sürecek psikolojik problemler.
Bu daha mı iyi?
Ben ve tüm konulardaki üyeler "kayinbabandan izin al, çocuklar ve seni yollasın. Bir de nafaka baglasinlar, ailenin yanına git. Mutlu mutlu yaşa' demiyoruz.
Diyoruz ki devlete sığın, kadın derneklerine sığın ve kaç.
Ya Azerbaycan'a git ya Rusya'nın bir yerinde kendin bir hayat kur.
Onlardan izin almadan, hatta dayak yediğin bir gün onları polise şikayet ederek.
Bu hayatı yasiyorsan kurtulmaya cesaretin olmadığı için yaşıyorsun.
"Çocuklarım olmasa her şey kolaydı" diyorsun. Sonradan değişmedi ki, bu evlilik hep böyleydi,iki çocuğu isteyerek yaptın.
Yazık,benden gençsin.
Bir silkelensen, bir cesaret etsen bu kabustan uyanirsin.
Ama işte, cesaretin yok
Cesaret bulamayıp büyük bir atakta bulunamazsan bu evden çıkışın da yok
"Kendi evimde mutlu olurum" die düşünme çünkü kocan da iğrenç bir adam. Yine mutlu olamazsın.
Ancak kocan kaynanan kayinbaban arabadayken bir gorunmez kaza geçirip hak yoluna yururler, malları mülkleri sana kalır. O zaman rahata erersin ama onun olma olasılığı da düşük

Babana söyle kotu olduğunu gitmek istediğini alsınlar biletini çarşıya çıkıyorum diye çık al çocuklarını git. Mecbur değilsin bu hayatı yaşamaya üzülmeyi bırak çözüm aramaya bak çocukların için

Kayınpeder benim evime de “bizim evimiz”diyorsun bekliyorum eger o adam benim evimde de bunları bana yaşatırsa artık son yol,tüküreceğim o zaman herşeye…neden çocuklara çemkiriyorum söyleyim mi?çünkü sinirlerim alt-üst.en ufak şey bile beni gıcık yapıyor ve çocuklar da kavga edince patlıyorum onların üzerinde.sebep olanların Allah cezasını versin İnşaAllah

Onlardan da bana bir şey çıkmaz yapacaksam kendim yapayım kendime güvenip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…