Çok kötüyüm bu gece

Bilmiyorum ki ne desem aileni bir şekilde ikna etmeyi dene seni ordan almaları için

Sen bu aile ile oldugun muddetce biseye heves etmemeyi öğrenmelisin artık. Ne zaman ki özüne ayrı ev otag kurarsın ondan sonra belki bi ihtimal.

Konularını biliyorum da hatırlayamadım türkiyede miydin sen? Çoluk çocuk var mı? Niye Bi kadın sığınma evine gidip herkesten uzakta kendine Bi hayat kurmaya çalış mıyorsun?

Senin ailen biletini alamaz mi ? Hic kenarda kosede paran yok mu al bileti git .
Ne demek sen artik inlarun kizi degilsin .nesin sen onlarin kolesi mi ?
Hic rastgele akraba dugunuyle senin anneni babani ziyaret etmemen bir tutulabilir mi !

Elalem siz dayak yerken ekonomik fiziksel ruhsal siddete ugrarken bir sey demiyormus da yalniz basiniza Azerbaycana gidince mi diyormus diye soramadiniz mi? Kendinizi paspas etmissiniz bu sacma sapan aileye. Kendi aileniz destek cikmiyorsa bile bence donun memleketinize cocuklarinizi alip. Illaki orada da Turkiye'deki gibi kadin siginma evleri vs. Vardir. Mesleginiz de vardi, acarsiniz bosanma davanizi girersiniz bir işe. Degiyor mu omrunuzu bu gungormemis kaba saba insan benzerleriyle gecirmeye? Eviniz yapilsa ne degisecek saniyor musunuz esinizle kapinizi kapatip mutlu olacaksiniz? Bunlar size belki bin kere soylendi. Tamam kendinizi caresiz hissediyorsunuz ama bu hayatta insanin kendisi kendinin kalesidir. Kimler kimler ne zorluklari asip sifirdan hayat kuruyorlar. Kaldi ki sizin cocuklariniz var ileride onlar da bu esaret hayatini yasayacak, bunu mu reva goruyorsunuz cocuklariniza. Kendinizi sevmiyorsaniz bari cocuklarinizi biraz dusunun. Bence burda uzulunecek tek kisi siz degilsiniz

Senin ailen biletini alamaz mi ? Hic kenarda kosede paran yok mu al bileti git .
Hic rastgele akraba dugunuyle senin anneni babani ziyaret etmemen bir tutulabilir mi !

Ailem ailem diyor ama ailesi abisi vs sahip cikmiyor aslinda ondan oluyor böyle. Nilufer bi sekilde gelse de ailesi kocasina geri gonderir. Eski konularini az bucuk hatirliyorum.
Biraz ailesi arkasinda olsa hayati kurtulurdu ama yok, kocasi ve ailesi de bunu bildiklerinden boyleler.

Şimdi bu çok acı ve saçma olacak ama doktora gittim. Bana kanser olabilirsin dedi. Son kez vatanımı görmek istiyorum deyin. Alın çocukları ve bir daha dönmeyin. Aklıma bir bu geldi. Sizin durum çok çaresizce

Konularını biliyorum da hatırlayamadım türkiyede miydin sen? Çoluk çocuk var mı? Niye Bi kadın sığınma evine gidip herkesten uzakta kendine Bi hayat kurmaya çalış mıyorsun?
Hayır rusyadayım evet 2 çocuk var.

İnsan mi ki onlar?!görmek istiyorsan telefonda görüntülü konuş dedi..

Oturup ağladım,6 yaşlı kızım bunu görcek bana sarıldı,o da benimle ağladı.bana da dokunan o ki niye benim istediğim yok,bunların istediği oluyor

Görmüyorsunuz diyor onların kızı değilsin artık

Eski konularınızıda okudum, inşallah dalga geçmiyosunuzdur bizimle,
Ki geçmiyorsanız bu olaylar berbat ötesi birşey..

Ben sizin yerinizde olsam. Gizliden para biriktirir..
uçak biletimide alır çocuğumuzda alır giderdim.. gerçi çocuk için imza isteniyor ama. Bi şekilde halletmeye çalışırdım..

Nede olsa bir mesleğiniz var, ailenin elalam ne der diyip sizi yanınıza almassa. Bir işe girip çocuğunuzla güzel bi hayat yaşarsınız kendi memleketinizde..
bu aslaa çekilicek dert değil.
Benim hayatımaaa kv kp karışıcak heee karışlarım onları valla..
eşimde susucak izlicek. Annesiyle babasıyla gerekirse görüştürmem olay çıkarırım. Madem ben gidemiyorum sende bundns sonra göremessin diye.
Babasının yanından çıkar paşa paşa başka işe soktururum..

Siz çok susmuşsunuz sanırım tepenize çıkartmışsınızz böyle karışmalar fln hangi çağda yaşıyoruz..

İyi buraya üyeliğinizi öğrenmemişler yoksa sizin için sıkıntı olabilir yazdıklarınızı okurlarsa..

Şimdi bu çok acı ve saçma olacak ama doktora gittim. Bana kanser olabilirsin dedi. Son kez vatanımı görmek istiyorum deyin. Alın çocukları ve bir daha dönmeyin. Aklıma bir bu geldi. Sizin durum çok çaresizce
Ve Allah da beni hep şu insan olmayan insancıllara muhtaç ediyor

E
Evet ya karısının pastayla fotosunu whatsapda durumlara bırakmadığım için telefonumu alıb tuvalete yuvarladı ve biz o insandan konuşuyoruz.hem ben artık 7 yıl olacak şu aile bozuntusu ile yaşıyorum

Nilufer cocuklar Rusya vatandasi mi? Babaanne dede cocuklara iyi davraniyor mu? Senin durumunda once kendini kurtarman gerekecek, gizliden para biriktirip Azerbaycan'da kadin siginma evine falan gidemez misin? Tabii pasaportun sende mi bu cok onemli? Is bulup, duzenini kurup, bosanma davasi acip cocuklarin velayetini almaya zorlaman lazim.

Su an hicbir destegin yokken cocuklari da kendinle birlikte belirsizlige suruklemen dogru olmaz.

E

Evet ya karısının pastayla fotosunu whatsapda durumlara bırakmadığım için telefonumu alıb tuvalete yuvarladı ve biz o insandan konuşuyoruz.hem ben artık 7 yıl olacak şu aile bozuntusu ile yaşıyorum
İyi telefonunuzu alıp karıştırmıyorlar, oda olsa daha sıkıntı…

Bu baya bir zorbalık… bu işin sonu kötü olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…