Çok kötüyüm bu gece

Kayınbabanıda keşke dinleseydik o ne anlatacakti

Bu konu da yine eş kişisi hangi konumda ?

Bu konu da yine eş kişisi hangi konumda ?
Oğullarına verdiği değer göz önünde.biz zaten onlarla evliyiz,kocalarımız sadece çocuk üreten zaman kocamız oluyor diğer durumlarda bir hiç

O kadar haklısın ki ,hem annem babam diyorlar ki hep onlarla yaşamayacaksın ki kendi evin olur diyorlar.eşin onların yanında seninle kötü diye,güya aile yıkmak istemiyorlar.pardon da hangi aile?!kocamın ailesinin burnunu soktuğu aile mi

Niye ayrılmiyorsun anlamıyorum konuların hep kayinpeder ile alakali. Eşin nerede bisey demiyor mu?,

Benim sorum siz Azerbaycan’a gidip, sonra geri bu adamların yanına mı dönmeyi planlıyorsunuz, yoksa bir daha hiç dönmemek için bu bir bahane mi?

Türkiye'de misiniz şuan?
Rusya gibi bir yerde kim diyecekmis gelinini tek gönderdin ? Bari gittiğin ulkeye ayak uydur. Rusyadakilerde aman nilüfer nasıl tek gider derdindeydi adamaa bak ! 15 yaşındaki bebeler dunyayi dolaşıyor. Ara aileni içindeki durumu anlat boşan gitsin.

Güya Azerbaycan’da derler.zaten onların nasıl bir insan oldukları göz önünde

Ben metroyla nerelere gitmiyorum bilseler kalp krizi geçirirler.mecbur yalan söyleyip çıkıyorum evden.anneme abime söyledim onlar diyorlar hep böyle gitmeyecek düşmüşüz bir aşağılığın eline
Güya Azerbaycan’da derler.zaten onların nasıl bir insan oldukları göz önünde
o

Ben metroyla nerelere gitmiyorum bilseler kalp krizi geçirirler.mecbur yalan söyleyip çıkıyorum evden.anneme abime söyledim onlar diyorlar hep böyle gitmeyecek düşmüşüz bir aşağılığın eline

o
Off nilüfer çok üzülüyorum konularini biliyorum keşke bi çözüm bulabilsek kurtulabilsek bu insanlardan seni ve kızını
Kızına nasil davranıyorlar o evde

Diğer yazılarını okuyamadım ama nasıl insan bu böyle ne demek artık o adamın kızı değilsin benim gelinimsin falan ne kadar cahil bı kafa yapısı var. Eşin bu duruma bişey demiyor mu ? Üzme kendini Allah yardımcın olsun çok zor bı durum gerçekten

Kızım onların torunu kötü değiller ama oğlumu başka seviyorlar
Off nilüfer çok üzülüyorum konularini biliyorum keşke bi çözüm bulabilsek kurtulabilsek bu insanlardan seni ve kızını
Kızına nasil davranıyorlar o evde
ı

Cahiliyyetin dibi.ben neden mi korkuyorum?!ailem hep sabret diyorlar kendi evine göçersin falan filan,ben göçtükten sonra da acaba bu kadar fironluk ederlerse bana karşı o zaman artık durmam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…