Çok kötüyüm burnum berbat gözüküyor buyrun diz bakin...

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
ameliyat olali 2 gün sonra 2 ay olacak fakat burun ucum hala şiş ve kanadimin biri beni asiri rahatsiz ediyor. doktora söyledim 6. aydan sonra kücük bir islem yapacakmis.. inanin moralim yerle bir oldu şu hale bakin :( bir yanim resmen cökmüş gibi :( gecer mi bu? yoksa gercekten doktorun hatasi mi bu? Lütfen size ihtiyacim var.... yardim edin bana :(
20150905_003309-1-1.webp
20150905_003322-1.webp

Geçmiş olsun..

Belki de fotoda belli olmuyor ama ben cçokkotu bi durum ggöremedim..evet burun ucu sis ama daha iki ay oolmuş..bu is biraz da sabir isi. Kalin derili misiz?

Kanatlarda ne silintivar onu hic farketmedim.

GGerçektenkotu ddeğiliiçinizrahat olsun

Arkadasım İsviçre'de oldu ameliyat-ı doktor asil sonucu altı ayda görürsün Demişti.

Geçmiş olsun..

Belki de fotoda belli olmuyor ama ben cçokkotu bi durum ggöremedim..evet burun ucu sis ama daha iki ay oolmuş..bu is biraz da sabir isi. Kalin derili misiz?

Kanatlarda ne silintivar onu hic farketmedim.

GGerçektenkotu ddeğiliiçinizrahat olsun
evet kalin deriliymisim.. yüregime su serptiniz cok tesekkür ederim.. heryerimin şişi gitti sadece burun ucum şiş kaldi ve eğri gibi.. cok belli oluyor aslinda inanin uzaktan bile bir tanidik bakti dedi ki biraz yamuk olmus ama dedi.. moralimi bozmustu.. kikirdagim hafif saga dogru eğik (eskidende öyleydi) ve sol burnumun kanadi digerine göre daha asagida.. bakalim 6 ay beklicez :)

evet kalin deriliymisim.. yüregime su serptiniz cok tesekkür ederim.. heryerimin şişi gitti sadece burun ucum şiş kaldi ve eğri gibi.. cok belli oluyor aslinda inanin uzaktan bile bir tanidik bakti dedi ki biraz yamuk olmus ama dedi.. moralimi bozmustu.. kikirdagim hafif saga dogru eğik (eskidende öyleydi) ve sol burnumun kanadi digerine göre daha asagida.. bakalim 6 ay beklicez :)

ben kendim için bile derim ince mi kalın mı anlamam ama sizinki belli çok şiş olduğu..doğal olarak kafanıza takacak hiçbişey yok gerçekten bu kadar şiş bi burun ucunun simetrik olması mucize olurdu..bekleyin tüm şiş indiğinde hala asimetrik bi görüntü varsa o zaman düşünürsünüz..şimdiden kendinize önünüzdeki ayları zehir edip sonra da boşa üzülmüşüm demyin

ameliyat olali 2 gün sonra 2 ay olacak fakat burun ucum hala şiş ve kanadimin biri beni asiri rahatsiz ediyor. doktora söyledim 6. aydan sonra kücük bir islem yapacakmis.. inanin moralim yerle bir oldu şu hale bakin :KK43: bir yanim resmen cökmüş gibi :KK43: gecer mi bu? yoksa gercekten doktorun hatasi mi bu? Lütfen size ihtiyacim var.... yardim edin bana :KK43:Eki Görüntüle 1624517 Eki Görüntüle 1624518

çok geçmiş olsun öncelikle, doktorunuz hallederiz dediyse ona güvenmek gerek tabii.
Doktorunuz kimdi peki merak ettim yazabilir misiniz burdan ya da özelden?

Geçmiş olsun
Fotolarda kötü bir burun göremedim
Arkadaşların da dediği gibi henüz çok yeni inşallah çok çok çok daha güzel olur burnunuz

Bende 10 gün once ikinci amelyatimi oldum. Ilk amelyattan sonra burnum asimetri olmuştu sag burun deliği diğerine gore daha genisti. Bu yuzden sağ olsun doktorum ikinci bir ameliyat gerektiğini söyledi. Şuan bir sorun görünmüyor ve sanırım yeni burnumu daha çok sevdim.

Merhaba gectimi egriliginiz acaba ayni sorun bendede var kalin deri ve bruun kanatlari egri kaldi

Back
X