- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Siz "erkek ve kadın eşitliğini" işinize gelen taraftan değerlendiriyorsunuz.canım bu bayan cocugu tek basına yapmadı sonucta erkegın varda kadının yokmu yani ?? Birde şöyle düşünelim eşiniz birşey yapamıyor artık siz böyle şeyler izleyip duruyorsunuz eş anlayışlamı karşılayacak sanıyorsunuz ? O bebek tek basına yapılmıyor kadın sabredıyorsa aynı durum erkegede geçerli.Hiç başedemediniz oturup beraber izleyin. Tepkisi ne denli öfkeli olucak görülebiinir o zaman..
Normal askerlerin yemeklerine şap atıyorlarmış sanırımTrajikomik. Konuya yapılan yorumların çoğu bu yönde. Okuyup okuyup koptum ben de, alınmasın kimse =)
Askerde bunun için özel haplar alınıyor diye biliyordum.
Siz "erkek ve kadın eşitliğini" işinize gelen taraftan değerlendiriyorsunuz.
"Madem ben fizyolojik sebeplerle bişi yapamıyorum, o da sebepsiz yere 9 ay hazırolda beklesin" der gibi... Bu çok çocukça.
Böyle bir eşitlik talebi ne modern batı toplumunda ne de geleneksel doğu toplumunda yok.
Çünkü mantıksızlığın dibi.
İşin aslı "asla yakalanmayacaksın" sanırım.
Normal askerlerin yemeklerine şap atıyorlarmış sanırım
Bizimki yedek subaydı, onlara atmazlar; eğitim gören askerlerin arasında aralarında avukatlar/savcılar filan da oluyormuş; direk mahkemeye verirler valla.
Tabi canım sizin eşitliğiniz fizyolojik olarak kadın misait olmadıgında erkegin yapması. Tabi aldatmasındansa bu daha iyidir hatta oturup beraber izlemeli . Lakin benim anlatmak istediğim erkek fizyolojik olarak yapamayacak halde olsa asla ama asla göz yummazdı ..
Bu kısmı anlamadım, kusura bakmayın.Eklemek isterim modern batı toplumunda böyle birşey yok demişsiniz demişsiniz eminmisiniz yok olduguna ?? Kadın yada erkek olsun tek taraflı düşünce her zaman eşitsizliği simgeler çiftler her zaman tek olmalıdır kadın yada erkek bu durumda üzerine düşeni yapmalıdır.
Ekleme: Buarada kelime sansürü nedir yahu. Akıl mantık var. P.rnografi ne zamandan beri toplum içinde kullanılmayacak küfürlü, hakaretvari bir kelime oldu. Müstehcen kelimesini müstehcen şeyler çağrıştırdığı gerekçesiyle sansürlemeyle bir farkı yok mantık açısından bunun.
Acaba konu sahibinin esi ..... izlemek istiyorum deseydi yani gizli bakmaktansa soyleseydi yine bu kadar kizar miydi konu sahibi ???
Tabiki kızarım !!! Ya ne kadar aşağılayıcı bi davranış farkında değil misiniz
ilişki yasaksa bırak izlesin sen bu konuda yasak koydugun sürece ona uymak için çabalayıp kendini bastıracak sonra ilk göz kırpan kadına yanaşacak arkadaşım olay daha buyuk bir boyut alacak ve işte o zaman "aldatılmış" olacaksın (Allah korusun)
sana hak veriyorum üzücü bi durum ama beterin beterini düşün bi şekilde kendini tatmin etmesi gerekiyorsa bırak böyle olsun. bu benim fikrim.
Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum
hepsi izliyo bence sapık ruhlular
Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum
..... izlio die boşanmamı olur hamilesin hamilelik hormonu seni bu kadar üzen ben eşime kendim izin veriom şuan lohusayımm napım kadına gideeginee ..... ona baksın daha iyii bence sacma sırf bu yüzden boşanmak çok sıkma adamı
Evet fiziksel olarak aldatsa affı yok doğru söylüyosun ama bilmiyorum dediğin gibi hormonal dengesizlik baya bi etkiliyor beni
bence kendinide bebeginide üzme o onun günahıı boşverr takma beterin beteri var neler okuyoruz burdaa ben çok halime şükediyorum34:
Haklısın canım ya şurda doğuma 2 ay kaldı
Daha görmedim ya siliyo bence devam ediyo ama kanıtım yokHala devam ediyor mu süheyla hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?