çok kötüyüm çok :, (

Siz "erkek ve kadın eşitliğini" işinize gelen taraftan değerlendiriyorsunuz.
"Madem ben fizyolojik sebeplerle bişi yapamıyorum, o da sebepsiz yere 9 ay hazırolda beklesin" der gibi... Bu çok çocukça.
Böyle bir eşitlik talebi ne modern batı toplumunda ne de geleneksel doğu toplumunda yok.
Çünkü mantıksızlığın dibi.

İşin aslı "asla yakalanmayacaksın" sanırım.

Trajikomik. Konuya yapılan yorumların çoğu bu yönde. Okuyup okuyup koptum ben de, alınmasın kimse =)
Askerde bunun için özel haplar alınıyor diye biliyordum.
Normal askerlerin yemeklerine şap atıyorlarmış sanırım
Bizimki yedek subaydı, onlara atmazlar; eğitim gören askerlerin arasında aralarında avukatlar/savcılar filan da oluyormuş; direk mahkemeye verirler valla.

Tabi canım sizin eşitliğiniz fizyolojik olarak kadın misait olmadıgında erkegin yapması. Tabi aldatmasındansa bu daha iyidir diyorsunuz.Evet İki taraflı isteniyorsa hatta oturup beraber izlemeli . Lakin benim anlatmak istediğim erkek fizyolojik olarak yapamayacak halde olsa asla ama asla göz yummazdı ..

Eklemek isterim modern batı toplumunda böyle birşey yok demişsiniz eminmisiniz yok olduguna ?? Kadın yada erkek olsun tek taraflı düşünce her zaman eşitsizliği simgeler çiftler her zaman tek olmalıdır kadın yada erkek bu durumda üzerine düşeni yapmalıdır.r.Konuyu uzatmaya gerek yok.Konu sahibesinin eşinin yaptıgını coğu kişi yapıyor kadın erkek ayırmaksızın.İnsanoğlu merak eder cinsiyet farketmez belki merak belki heves belki özenti bunu bilemeyiz.bunu en iyi konu sahibesi anlar.

Son düzenleme:

Erkeğe göre değişir. Siz anlayışsız modeline denk gelmişsiniz muhtemelen.

Varsayalımki; eşim, allah korusun, ürolojik bir operasyon geçirdi ve doktor 9 ay cinsellik yasak dedi.
Benim p.rno izleyip tatmin olmamı anlayışla karşılayacağına eminim.(arayıp sorabilirim; yarın tatil, hala yatmamıştır)

Ki bu son seçenek.
P.rno'ya kalana kadar, cinsel manada eşlerin birbirini tatmin etmesi için düzineyle yol var

Bu kısmı anlamadım, kusura bakmayın.
Batı toplumunda "Ben hamileyken, Eşim utanmadan p.rno izliyor; 9 ay sabredemiyor boyu devrilesice" diye olay çıkarmak yok demiştim...
Anlatsak eminim çoğu karnını tutarak güler; eğitmli kısım ise antropolog edasıyla "wow kültürün ilginçliğine bak" filan diye hayran olur.

Son düzenleme:
Bana anormal gelmiyor ..... izleyen insanlar ama bu konu öznel bir konu. Bugüne partnerinin .....grafi ile ilişkisini başta rencide edici bulup sonra normal karşılayan kimse görmedim. Özellikle dini hassasiyet konusunda söyleyebileceğim hiçbir şey yok, dini hassasiyetleriniz varsa vardır ve eşinizin sizinle aynı hassasiyetlere sahip olmasını beklemek en doğal hakkınızdır -Tabi bir hayatı paylaşmadan önce karşı tarafa beklentilerinizi açıklamanız koşuluyla-

Konuyu çok dağıtmadan konu sahibinin şuan ki durumu üzerinden ilerlersek şuan zaten özel bir durum söz konusu, cinsel hayatınız elinizde olmayan sebeplerden dolayı kısıtlanmış durumda. Bu durumda karşı tarafın kendi kendini tatmin etmesi normal. Bunu yaparken .....grafik yayınları kullanması ise sizden çok karşı tarafın hayal gücünün yetersiz olmasıyla ilgili olabilir. (Ki bu da çok normal çünkü .....grafi bazı yönlerden cinsel hayatı zenginleştiriyor olabilir ama hayal gücünü tembelleştirir)

Benim takıldığım konu kendini cinsellik alanında yetersiz hissedip, bunun çözümü olarak partnerin mastürbasyon biçimini kısıtlamaya çalışmak. Bu sebeple karşı tarafı ayrılmakla korkutmak, çocuğu üzerine yemin ettirmek vs. Sağlıklı hareketler değil bunlar. Zaten bir sonuca da ulaşamazsınız, şiddetle bastırılan içgüdüler artar. Diyeti bıraktığınız noktada normalde yemediğinizin kat ve kat fazlasını yediğiniz zamanları düşünün, ya da normalde o kadar da düşkün olmadığınız kalorili gıdaların birden ne kadar çekici geldiğini. İçgüdülere savaş açarsanız onlar size daha kuvvetli geri dönüş yapar. Ne zamanki bastırmak istediğiniz güdünün yerine sizi daha çok tatmin edecek bir güdü koyarsınız o zaman başarıya ulaşabilirsiniz. Mesela sağlıksız gıdalarla beslenme arzusu yerine, beğenilme arzunuzu tatmin etmek gibi.

Burada da aynı mantıkla ilerlemek gerekiyor. İnsanlar mekanik iniltiler çıkaran silikonlu kadınlara bayıldıkları için .....grafik materyalleri tercih etmiyor, ..... sektörü tek bir insanın hayal edemeyeceği çeşitlilikte fanteziyi, pozisyonu vs. kategorileyip o kategoride binlerce farklı materyali sorgusuzca önlerine sunduğu için bunu tercih ediyorlar. Üstelik zevklerine uygun materyale ulaşmaları için tek bir anahtar kelime yetiyor. .....grafiye savaş açacaksanız yapmanız gereken ilk şey şuan yaptığınız duygusal şiddetle bastırmaya çalışma yolunu bırakmak. Siz zaten eşinizin çekici bulup evlendiği kanlı canlı bir kadın olarak .....grafik materyallerden onlarca adım öndesiniz. Ama cinsellik üzerine kendi zevkleriniz, hayalleriniz olmayacak kadar konudan uzaklaştıkça, cinsellik konusunda karşı tarafla iletişim kurmayıp karşıdakinin isteklerini bilmedikçe, kendi isteklerinizi paylaşmadıkça .....grafi tercih edilebilir bir alternatif halini alıyor. Süslenip püslenerek ya da saten gecelikle partnerinizin karşısına geçerek çözebileceğiniz bir problem değil bu. Karşınızdakinin size güvenmesi, yadırgamayacağınızı bilmesi lazım ki, bilgisayarla paylaştığını sizinle de paylaşabilsin. Yeterli olup olmayacağınıza bu noktadan sonra karar verirsiniz.

Ekleme: Buarada kelime sansürü nedir yahu. Akıl mantık var. P.rnografi ne zamandan beri toplum içinde kullanılmayacak küfürlü, hakaretvari bir kelime oldu. Müstehcen kelimesini müstehcen şeyler çağrıştırdığı gerekçesiyle sansürlemeyle bir farkı yok mantık açısından bunun.

Son düzenleme:

Aynen.
Bu sansür olayı komik olmaya başladı.

ilişki yasaksa bırak izlesin sen bu konuda yasak koydugun sürece ona uymak için çabalayıp kendini bastıracak sonra ilk göz kırpan kadına yanaşacak arkadaşım olay daha buyuk bir boyut alacak ve işte o zaman "aldatılmış" olacaksın (Allah korusun)
sana hak veriyorum üzücü bi durum ama beterin beterini düşün bi şekilde kendini tatmin etmesi gerekiyorsa bırak böyle olsun. bu benim fikrim.

( bu ara sağlıklı düşünemiyorum hiç çok üzülüyorum her şey yıpratıyo

hepsi izliyo bence sapık ruhlular

..... izlio die boşanmamı olur hamilesin hamilelik hormonu seni bu kadar üzen ben eşime kendim izin veriom şuan lohusayımm napım kadına gideeginee ..... ona baksın daha iyii bence sacma sırf bu yüzden boşanmak çok sıkma adamı

Evet fiziksel olarak aldatsa affı yok doğru söylüyosun ama bilmiyorum dediğin gibi hormonal dengesizlik baya bi etkiliyor beni

Evet fiziksel olarak aldatsa affı yok doğru söylüyosun ama bilmiyorum dediğin gibi hormonal dengesizlik baya bi etkiliyor beni

bence kendinide bebeginide üzme o onun günahıı boşverr takma beterin beteri var neler okuyoruz burdaa ben çok halime şükediyorum 34:

canım butun erkekler ..... izliyor emin olabilirsin evli bekar farketmez.Bende evli bir bayanım evlendiğim ilk yıllarda farekttim cok uzuldum ama alıstım artık değişmiyor cunku bu durum.Erkekler için görsel tatmin cok tahrik edici.O yüzden hep izleyeceklerdir ugrasma ve üzülme diyecem sadece.Sonucta seni gercekte aldatmıyor sadece izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…