- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 35
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Yaaaaa izlemesin ama(
Nasil bir mantik Allah askina ya baksin izlesin yaa niye kocam baska kadinlara baksin nasil bi mantik bu Allah korusun hadi hamilelik kisa bir sureligine 9 ay ama ya hasta olsa kadin iliskiye giremeyecek olsa ömür boyumu bunu yapacak !! ALLAH askina ayni seyi kadin yapsa erkek buna saygi gosterir mi Insanin icinde biraz Allah korkusu olur ya helali var yaninda tamam iliski yasiyamiyor olabilir ama evladi icin kadin nasil dayaniyorsa oda dayansin bizim milletin huyu bu erkektir aldatir capkindir ses cikmaz kadin aldatir adi bilmem neye cikar erkektir yapar diye diye bu hale geldik !!! Sonra tepemize cikarlar ee onlari bu hale getiren biziz kadin aldatsin kadin boyle seyler izlesin neler olur kiyametler kopar.erkek yapinca affet erkegin nefsi varda bizim yok dimi biz dayaniriz onlar dayanamaz.
Fizyolojik olarak sizin böyle bir ihtiyacınız yok ama erkeğin var sadece bilimsel düşünün.
Hamileymişim de onun da ihtiyaçları varmışta bende benden utanmıyosan karnımda ki küçücük kızın dan utan dedim
Sen şuan hamilesin diye birde duygusalsin canım ama şuan düşünüyorum da eminimki sırf sen hamilesin diye bebeğini ve seni düşündüğü için afedersin hani kendi kendini tatmin ediyor sanırım ve buda senin riskin olduğu için kızını ve seni düşündüğü için bukadar takmamalısın belki kötü karşılarsınız bilmiyorum ama bizde eşimle ilk evlendgimz sıralarda arada bakıyorduk beraber belki ondan bana yanlış gelmiyor canım ama ben bir artniyet sezmedim eşinde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence birlikte bakmakla esler arasinda gizli sakli bakmak ayri. Yani birlikte bakinca normal de gizli gizli baknca saygisizlikmis gibi :)
Herkes ne kadar normal karşılamis yahu filmdeki kızlara ilgi duymuyor mu onu hayal etmiyor mu daha sonra gerçeğine böyle bir macera yasamayacagi ne malum bence seyretmesi erkeklerin rüyada da bosandi karını biliyoruz sıkışan uyurken bile rahatlar önemli olan bu işi sevdiğinle yapmak hem evin bereketi kaçar Çirkinliğin gösterildiği filmle
Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?