- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum
bütün erkeklerin ... Film izlediğini düşünürsek bence boşanmayı düşünmeniz biraz mantıksız
he demi bacım kim izlemiyo ki....eş hamile ne yapsın onunda ihtiyaçları var adam izliyo diye boşanılır mı?
Kızlar kocamın telefonun internet geçmişinde o tür siteler gördüm yani benim kocam ..... film izliyo zor ttutuyorum kendimi çekip gitmemek için 28 haftalık hamileyim gebeliğim riskli ama kendimi çok değersiz hissediyorum boşanmalı mıyım bilmiyorum ama bu aldatmanın da benim gözümde aynı daha öncede yakaladım yeminler ettti ama demin duşa gidince kurcaladım telefonu ve gördüm çok mutsuzum
..... Sözcüğünü yazmak konusunda bir kısıtlama kural mı var forumda yoksa ..... Yazmaya mı çekiniyorsunuz? Bence bu kadar dert edecek bir durum yok, sadece erkekler değil bi çok insan ..... Izliyor. Ne var bunda bu kadar büyütecek. üstelik hamilesin, sorunlu hamilelik ve ilişki yok. Naapsın adam çatlasın mı? Gerçi ..... Yazmaya çekinmişsin bunu normal karşılamanı beklemek de saçma dimi.
seni çok iyi anlıyorum
ben de geçen sene niaşnlım olacak adamın iğrenç ötesi .....lar seyrettiğini
internet geçmişinden keşfettiğimde
başımdn aşağı kaynar sular dökülmüştü
elim ayağım titremişti
zaten başka sorunlar da vardı
..... da üstüne gelince kavga çıktı
ama sen hamile halinle boşanmayı düşünme bence
eşini ikna yoluna git
ahaha ahhaha ne güldüm ya güzel tespit
seni çok iyi anlıyorum
ben de geçen sene niaşnlım olacak adamın iğrenç ötesi .....lar seyrettiğini
internet geçmişinden keşfettiğimde
başımdn aşağı kaynar sular dökülmüştü
elim ayağım titremişti
zaten başka sorunlar da vardı
..... Da üstüne gelince kavga çıktı
ama sen hamile halinle boşanmayı düşünme bence
eşini ikna yoluna git
bütün erkeklerin ... film izlediğini düşünürsek bence boşanmayı düşünmeniz biraz mantıksız
cnm senin hamilelik riskliydi dimi sanırım konuşmuştuk iş yapıyordun sen açılma vardış hatırlAMIYORUM.. YA ADAM ...İZLİYO DİYE BOŞANILIR MI ABARTMA BENCE SENİNLE YETERİ KADAR YAKIN OLAMADIĞI İÇİN İZLİYO OLABİLİR NE VAR BUNDA BENCE ALDATMASINDAN İYİDİR.....EĞER İSTEMİYORSAN GÜZELCE KONUŞABİLİRSİN DE BOŞANMA NEDİR ANLAMADIM BENDE Mİ VAR ONORMALİTE ACEP
Alakasız ama yine profil fotonu görmüşken yazmak istedim bu böcek çok tatlı bakıyorsanki 'ne var lan ' der gibi
Bu erkeklerin hepsi aynı, biri de farklı çıksın Allah'ım ne olur sanki!!!!!!!!!!!!!!!
Ama yokkkk, olur mu hiç, hepsi aynı...
Muhtemelen sen bunu kocana söyleyince ''virüs aşkım onlar'' diyecek....
Ve sen de inanmayacaksın ama inanmak isteyeceksin...
Bu da böyle sürüp gidecek....
Allah hepsinin bin belasını versin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?