Yavvv he heeeeKızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Bana fake gibi geldin ama gerçek isen yazayım eşin normal değil biliyorsun normal buluyorsan ona git victoria's secret dan en seksi jartiyerleri alda sevinsin adamcağızKızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
O zaman eşinin daha büyük sorunları var özellikle beyin kısmındaVicdan kalmamış hiçbirinizde.Fake değilim zaten bunalımdayım bir de sizin alaylarınız.
Şu cümlenin yer aldığı bir konuyu gerçek sanmamızı istiyor olmasıEn güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?