Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

Hu5zgan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
10
45
3
34
Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.

Yavvv he heeee

Bana fake gibi geldin ama gerçek isen yazayım eşin normal değil biliyorsun normal buluyorsan ona git victoria's secret dan en seksi jartiyerleri alda sevinsin adamcağız
Not:Arada sende giyersin onunkilerden hem..off süper fantazi

Banlanacaksın değermiydi ya buna hahahaha
Belki de kadın kıyafetleri giymeyi seven erkek sensindir djkdkdks düşün bence...

Ha kadın kıyafetleri giymeyi seven erkekler var ama hiç biri kendini açık edecek kadar gerizekalı değil özellikle de karısına djjdkddk

Vicdan kalmamış hiçbirinizde.Fake değilim zaten bunalımdayım bir de sizin alaylarınız.
O zaman eşinin daha büyük sorunları var özellikle beyin kısmında
Neden dersen kimse boşanma davasında ortaya çıkınca aşırı skandal olacak şeyi açık etmez...

Sosyal hayatını zedeleyecegını bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…