- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Kurban olduğum zaten banin alasini yiyeceksin neyine dert ediyon yaBiliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Yok zaten banlanacaksin da..sen yinede öyle birşey yapayım deme kimbilir kimi zan altında bırakacaksın..Biliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Heee bende tam onu yazacaktım bacım giii atı virsene resimi sonuçta eninde sonunda ban yiyeceksin atta kurtulakk nasıl bir donmuş bunu bizim pazardakilere benziyor muBiliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
TamamKızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Böyle tipler var ama senin anlatış şeklin maalesef inandırıcı gelmiyor.Biliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Gelmeden ben cagiracaktim
Hmm. Kocanın tangalı fotolarını mı çektinBiliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Okul haftasonu tatil olunca ergenler burada fantazi yasıyor tabii sen de haklısın küçüğümKızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Kocca bir aileyi su sozlerinle yikiyorsun ya... Kiniyorum seni.boşa vicdansızı ne demek kaliteliyi kendine almak....
Bizimkilerin kalpleri fantezik olsun bosverBisey sorucam esin en çok hangi rengi tercih ediyor kırmızı mi siyah mi?
Ona gore analiz yapicam da..bide nasıl foto çektin poz mu verdi seksi seksi?
Vay be ne kocalar var tühh bide bizimkilere bak hicbir icraat yok fantazik nedir bilmiyolla
Aynen insan tutamiyor kendini , ama kim icin , surda gercekten derdini yazan bi insan icin kafa yorarson , ama bunlar dertleri olmayan , bi konu Acip eglenen insanlar bu yuzden prim vermemek lazim bu tur insanlara. Onlarin istedigi zaten cok cevap almak ortaligi karistirmak . En iyisi boyle acilan konulara hic cevap vermemekYa insan dayanamıyor ki baksana konuya
Ben bundna önceki olayı kaçırmışım bugün 2. Baskinmis buKacirirmiyim
Iyide kalp fantaziki karın doyurmuyo iste..adamın ruhu solmuş..Ayni donu bile paylasamadiktan sonra ne yapayım ben bu evliliği yani..Bizimkilerin kalpleri fantezik olsun bosver
Sadece rengi söylemek istiyorum kırmızı ateş ediyürmüsss öyle demişti eski konusundaBisey sorucam esin en çok hangi rengi tercih ediyor kırmızı mi siyah mi?
Ona gore analiz yapicam da..bide nasıl foto çektin poz mu verdi seksi seksi?
Vay be ne kocalar var tühh bide bizimkilere bak hicbir icraat yok fantazik nedir bilmiyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?