Çok kötüyüm eşim kadın iç çamaşırları giyiyor

Biliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Yok zaten banlanacaksin da..sen yinede öyle birşey yapayım deme kimbilir kimi zan altında bırakacaksın..

Biliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Heee bende tam onu yazacaktım bacım giii atı virsene resimi sonuçta eninde sonunda ban yiyeceksin atta kurtulakk nasıl bir donmuş bunu bizim pazardakilere benziyor mu

Tamam

Böyle tipler var ama senin anlatış şeklin maalesef inandırıcı gelmiyor.
Öyle ise de ortaklaşa giyin işte.

Okul haftasonu tatil olunca ergenler burada fantazi yasıyor tabii sen de haklısın küçüğüm

Bizimkilerin kalpleri fantezik olsun bosver

Ya insan dayanamıyor ki baksana konuya
Aynen insan tutamiyor kendini , ama kim icin , surda gercekten derdini yazan bi insan icin kafa yorarson , ama bunlar dertleri olmayan , bi konu Acip eglenen insanlar bu yuzden prim vermemek lazim bu tur insanlara. Onlarin istedigi zaten cok cevap almak ortaligi karistirmak . En iyisi boyle acilan konulara hic cevap vermemek

Sadece rengi söylemek istiyorum kırmızı ateş ediyürmüsss öyle demişti eski konusunda
Bizimkiler anca baksır giysin yarıya kadar adamda ki fanteziye bakk tanga oohhhhh ohhhyyttttttişe de onla gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…