- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ya kalmamış mi?Eminmisin?Vicdan kalmamış hiçbirinizde.Fake değilim zaten bunalımdayım bir de sizin alaylarınız.
Yine mi sen bu kaçıncı üyelikKızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Bir köşeye gideyim de iyicene güleyimmm durLütfen ciddi olalım.Başına gelmeyen beni anlamaz.
Gitmeyin bacimin ustuneVicdan kalmamış hiçbirinizde.Fake değilim zaten bunalımdayım bir de sizin alaylarınız.
Ya killi totoda tanga düşünemiyoruz ne edelim Mahmut abi ya...Lütfen ciddi olalım.Başına gelmeyen beni anlamaz.
Yav bi hele durun bi ciddi olun adam agliyor surda teselli vereceginize hep bi girgir hep bi samata aaaaLütfen ciddi olalım.Başına gelmeyen beni anlamaz.
Ya insan dayanamıyor ki baksana konuyaFake olduguna ona Inandigimiz konulara cevap vermiyelim ki cevap hakki olmasin . Ne kadar komik olsada .
Beni kınayan benim köyneğimi geysinLütfen ciddi olalım.Başına gelmeyen beni anlamaz.
Manga ve cartel'in 2009da beraber seslendirdikleri şarkı geldi aklıma
Fanfilifilifon seksi don
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?