- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Kesinlikle o yüzden tek yapabileceğin şey şuan o telefonu satmak.Ne kadar güzel konuştunuz, aynen öyle. Keşke hatalar yapmadan ilerleyebilsek yaşamımızda. Bugün dünkü aklımızı beğenmeyiz, yarın da bugünkünü..
Evet haklısınız. Telefonumu şuan satsam max 1300 e falan gider. Bu da beni daha sıkıntıya sokmaz mı diye düşünüyorum bir yandan. Babama ne diyeceğim yani? Yeni borcunu kapattın sattın ne yaptın demeyecek mi?
Bende kendimi bildim bileli çalışıyorum o sorun değil çalışırım yine. Ama okuduğum yer Doğu. Orda çalışmak biraz sıkıntı oluyor. Bir kaç kez denedim, ya güzel olduğum için kullanma amaçlı süs diye koyuyorlar cafeye, ya da sarkıntılık ediyorlar.
cevap yazmadan yorumlara baktığım iyi oldu..EN MANTIKLI CEVAP BU VE BUNA BENZE CEVAPLAR.. telefonu satıp borçlarını kapatır bi kısmını.. yani hiç yoksa 2,000/2500 arası satarsın hatta daha fazla.Bazı şeyleri böyle acı deneyimlerle öğreniyoruz da
aklıma ayfon için yapılar karikatür geldi .Cidden neden lükse bu kadar merak.
Peki telefonu satıp ordan gelecek para ile bir miktar borcu kapatmayı düsündün mü?
annenden ya da 2.el 50-100 e telefon al. borcun bitene dek işini görsün.
elindeki telefon da yarı parasına gider heralde yok yere faiz ödemektense.
Bnce mantıklı. Özellikle çalışan erkek kuzenin varsa sır olarakta saklarAileden güvendiğin bir yakınına söylesen kuzenin vs yardımcı olamaz mı ? Şu an baya sıkışmış durumdasın çünkü. Sana 1500 tl verse sen de her ay 150 ödesen çok da sıkıntı olmaz herhalde di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?