Çok kötüyüm... Fikirlerinize ihtiyacım var..

Aslihan2456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
31
6
3
30
Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Seviyorum ama ne yapacagımı bilemiyorum..
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var..

Erkek arkadasım da ben de birbirimizin aileleriyle tanıstık. Artık söz nisan yapmayı istiyoruz. Erkek arkadasım cok istiyor hemen nisanlanmayı fakat benım kafamda ciddi soru isaretleri var.
Aramızda anlaşmadıgımız bir konu oldugunda direk küfürler ediyor bana ve aileme karsı.
Ailemle ilgili her seye yorum yapıyor, muhafazakar bi ailem olmasına ragmen herkesı elestırecek bir yön buluyor.
Şaka mı bu? Ailene ve kendine küfür etmesine nasıl izin verirsin?

Şimdiki yaşadıklarınızı 10 ile falan çarpıp düşünün. Evlenince ben buna katlanabilecek miyim diye. Cevabınız evetse devam edin zira böyle saygısız bir insan değişmez en fazla bir süre baskılar kendini sonra yine patlar. Hayır ise ayrılın yol yakınken dönün.
Tabiki katlanamam ben de ayrılmayı düşğnğyorum artık birkac kez yasandı bu durım, özürler diliyor sonra yine aynılarını yapıyor
Bir iki kez araya set cektım, tavrımı koydum ama barıstım :( sevdigimden cesaret edemedim, bir de düzelir diye umut ettim..
Bu sefer ayrılmayı dusunuyorum artık

Sana ve ailene saygısı yoksa o adamı unut ileride sana eziyet gibi gelir hiç evlilik konusunu açmadan kapa derim. Sevgi ve saygı olmadan asla diyenlerdenim ben 🤔
Ben de öyle düsünüyorum bi kac kez sans verdim zaten uzaklastım ondan bir de normal zamanlarda co ksevgi dolu cok iyi davranıyordu, ancak yıne aynı seylerı yaptı bu sefer görmezlikten gelmeyecegim

Küfür edenler kolay kolay bırakmıyor gözü çok korkmalı ki vazgeçmeli

Ben de öyle düsünüyorum bi kac kez sans verdim zaten uzaklastım ondan bir de normal zamanlarda co ksevgi dolu cok iyi davranıyordu, ancak yıne aynı seylerı yaptı bu sefer görmezlikten gelmeyecegim
Evlendikten sonra bir konu geçsin ufak bişey bile olsa sizi çok üzer bu adam 1 yapmış 2 yapmış 3,4,5 de gelir bunların huylu huyundan zor vazgeçer olan size olur siz yıpranırsınız hayattan soğutur böyle insanlar uzak durmanızda fayda var sevgi de bi yere kadar çünkü kaldıramayacagınız yükün altına girip de ezilmeyin boşuna 🥺🥺🥺

Saygının olmadığı yerde sağlıklı bi evlilik mi kurmayı planlıyosunuz? Bana bi kere hafif bi küfür ettİ her yerden engelledim kaç gün uğraştı öyle affettim aileme etseydi gözümden düşerdi. Kendine saygın yok sanırım.

Size ve ailenize saygisi olmayan birini nasil seviyorsun hala anlamiyorum .. bence sevmeye devam edin ve evlenin evlenince düzelir ... :işsiz:

Back
X