Spirali cikarttirmamdaki sebep bir senedir cektigim siddetli karin agrilariydi, ve spirali cikarttirir cikarttirmaz doktorum diane dogum kontrol habi yazdi. Ve butun bunlar iki hafta önce oldu. Ve esimle iki defa bir birlikteligimiz oldu ama korunuyordum oda dikkat ediyordu. Ya anlamiyorum bu kadar yeni spirali cikartmisken ve o kadar dikkat etmisken anlamadim yarin Insaallah doktorum birsey yok der ve ben bu caresizlikten kurtulurum.
Canım yanlış anlama ama kıyma o zavallı sabiye. Olan olmuş artık.
Bugune kadar dogum kontrol hapi kullanmadim, ve doktorum etkili olacagini ve sorun olmayacagini soyledi....... Haklisiniz sorumsuzum ben! Arkadaslar yorumlariniz icin sagolun. Bilmiyorum ya bir hayir var diyorum yada ben cok buyuk bir suc isledim.
Allahim olmayanlara verseydin, ben bu cocugu o kadar hak etmiyorum diyorum. Rabbim verdiyse vardir bunun bir hayri diyorum ama bir taraftanda eger gercekten cok dikkat etseydim bu cocuk olmayackti demektende kendimi alikoyamiyorum
birisinin kazara olması hadi tamam diyelim de 4 ününde kazara olması pek mantıklı değil belli ki bi yerde hata yapmışsınız
4.çocuk sorumsuz eş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?