Cok kötüyüm! Hamilemiyim?

İnşalahh değilsindir ama eğer ki hamileysen de demek ki var bir hayır..

Bugune kadar dogum kontrol hapi kullanmadim, ve doktorum etkili olacagini ve sorun olmayacagini soyledi....... Haklisiniz sorumsuzum ben! Arkadaslar yorumlariniz icin sagolun. Bilmiyorum ya bir hayir var diyorum yada ben cok buyuk bir suc isledim.

neticesinde korunmussunuz bile bile sorumsuzca bir dusunceyle olmamıs birde bu acıdan bakmak lazım 3 cocuk sorumsuz bir baba dedikten sonra gercekten uzuldum icinde bulundugunuz bu duruma karar vermek zor hayatınızı en iyi bilen sizsiniz dogacak cocuga bakıcak olanda sizsiniz umarım hakkınızda hayırlısı olur

Dogacak cocuguma bakarim, kucagimda, bu catinin altinda yatagimda soframda onada yerim var, ama bu cocugumun sorumluluk tasiyan ve baba gibi bir babayada ihtiyaci var diye dusunuyorum. Canimdan can olacak o cocuk eger varsa. Maksat burda baska aklin sesini dinlemekti. Dua edim yarin sonuc temiz ciksin ve bu bebek olmasin. Dusunuyorumda bir bebegim daha olsun ama COOOOKKK guce ihityacim olacak.

yaşınız kaç? maddi durumunuz nasıl? siz çalışıyor musunuz? diğer çocuklarınız kaç yaşındalar?

benım testımde de sılık bır cızgı vardı ve oglum oldu,sızın bukadar sıkıntınızda dılerım rabbım hayırlısını verır gonlunuzdekı neyse o olur ınsaallah.

ama bu mubarek ayda rabbım bu bebegı verdıyse artık dıyecek sozum kalmıyor,tabıkı tasıyıcak olan dogurucak olan buyutucek olan sızsınız kendı yasam sartlarınızı sız daha ıyı bılırsınız rabbım dogru karar vermeyı nasıp etsın ınsaallah.

Ne demeli bilemiyorum okuyunca bende kötü oldum
Söyleyecek bişey yok ins hamile diilsindir de bı can a kıyılmamış olur

Uc tane cocugum var. oglum 7, kizim 5 ve kucuk kizim 3 yasinda. Bu mubarek ayin icinde boyle bir haber ve benim caresizligim.

Bugune kadar dogum kontrol hapi kullanmadim, ve doktorum etkili olacagini ve sorun olmayacagini soyledi....... Haklisiniz sorumsuzum ben! Arkadaslar yorumlariniz icin sagolun. Bilmiyorum ya bir hayir var diyorum yada ben cok buyuk bir suc isledim.

Lütfen gebelik olasılığını size verilmiş bir ceza olarak görmeyin. Umarım test kitinde bir sorun vardır, ama değilse bile öyle düşünmeyin.

adetin ilk günü hapa başladıysan ve hapı düzenli kullandıysan hap korur.
ama hiçbir yöntem %100 korumaz.
gebeysen bile zor evet, 3 çocuğun varmış, eşin sorumsuzmuş ama sonuçta birlikte olmuşsun aranızda bişiler geçmiş filan.
aldırma bence bakarsın hayırlısıyla gelir bebeğin

Allahim olmayanlara verseydin, ben bu cocugu o kadar hak etmiyorum diyorum. Rabbim verdiyse vardir bunun bir hayri diyorum ama bir taraftanda eger gercekten cok dikkat etseydim bu cocuk olmayackti demektende kendimi alikoyamiyorum

inş.hamile değilsindir 3 çocuk sorumsuz eş çok zor ama mubarek günlerde biliyon özellikle çok günah kürtaj. durumun gerçekten çok kötü ama yapıcak birşeyin yok allah büyüktür keşke daha dikkatli olsaydınız.

sende kendine göre haklısın canım,ben 3 yıldır çocuk için uğraşıyorum,bir kere normal yoldan hamile kaldım ama 4 aylıkken düştü,sonra birdaha hiç hamile kalamadım,eşimle bu sene tüp bebeğe başvurduk,tüp bebek öncesi araştırmalarda benim tüpler kapalı çıktı,eşimde morfoloji bozuk çıktı,ayrıca bende yine kan pıhtılaşması çıktı,neyse bu kadar olumsuzluğa rağmen tüp bebeği yaptırdık ve tuttu ama bir ay bile dolmadan o da düştü.yani demem o ki rabbim bu bebeğin olmasını istemiyor,ben ne kadar zorlasamda olmuyor işte,ama bak sen o kadar korundum dikkat ettim ama sanırım hamileyim diyorsun,bence buda rabbimden,eğer hamileysen lütfen bir kez daha düşün ve aldırma,bana demesi tabiiki kolay,karar senin ama bence bundada vardır bir hayır diyorum.

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun...inşallah test doqru deqildir...ama eqer bebiş varsa lütfen aldırma..imtihan dünyasındayız canım..bu senin sınavın...lütfen yapma

birisinin kazara olması hadi tamam diyelim de 4 ününde kazara olması pek mantıklı değil belli ki bi yerde hata yapmışsınız

4.çocuk sorumsuz eş

o teste çift çizgiyi görseydim görebilseydim

hamileyim kelimesinin yanına çok kötüyüm değil mükemmelim diye yazardım.

ki 6 yıldır bunun için uğraşıyorum...

neyse herkesin kendine göre bir derdi vardır. empati kurarım genelde ama bu konuda empati kuramadım kusura bakmayın.

umarım kararınızdan pişman olmazsınız.

Allahim olmayanlara verseydin, ben bu cocugu o kadar hak etmiyorum diyorum. Rabbim verdiyse vardir bunun bir hayri diyorum ama bir taraftanda eger gercekten cok dikkat etseydim bu cocuk olmayackti demektende kendimi alikoyamiyorum

bencede çok dikkat etseydiniz bu çocuk olmazdı. tamam doğum kontrol hapı öyle başlar başlamaz korumaz ama eşimde dikkat etti diyorsunuz. yani bu durumda hamile olmamanız lazım ya da dediğiniz gibi dikkat etmemişsiniz. bence aldırmayın onunda kardeşleri gibi doğup büyümeye gülüp oynamaya annesinin kucağından şevkat almaya hakkı var.

birisinin kazara olması hadi tamam diyelim de 4 ününde kazara olması pek mantıklı değil belli ki bi yerde hata yapmışsınız

4.çocuk sorumsuz eş

Birinci cocuguma isteyerek hamile kaldim, ve dikkatsizlikten bilmemezlikten ikinciye hamile kalmisim, ucuncu cocuguma ise spiral ile hamile kaldim, bu dorduncuyu, spirali iki hafta önce cikarttim, hap kullanmaya basladim ve dikkat ettik, Bugun fiziksel rahatsizliklarim dogrultusunda bir test yaptiridim ve sönük cok hafif bir pembe pozitif cizgisi cikti. Yani anlayacagin cocuk ve korunma konusunda bayagi bir talihsizim, yani gercekten hemen kaliyorum. Anlamadim gitti. Artik rabbimin takdirimi desem kendi dikattsizligimmi desem bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…