aldırmalısın dememizi mi bekliyorsun?
kazara 3 çocuk?
Aldirmalisin demenizi beklemiyorum, maksat kimseye bu durumu anlatamazken sizlerle paylasmak icimi dokmek ve akil fikir birligi yapmak saglikli dusunebilmem icin. Kazara uc cocuk degil canim sadece bir cocuk. Neyse inanmasi zor anliyorum. Haklisiniz.........
kendi isteğin ve planın ile ilk çocugunu doğurmadın mı?
ikinci bilgiziliğimden dedin, üçüncü de spiralle dedin..
neyse ben seni anlayamam
hakkında hayırlısı olsun..
inşallah hamile değilsinizdir ..ama bence hamilesiniz benimde hamileliğimde çizgi hafif pembe çıkmıştı...kürtaj bilmiyorum sizin durumunuzda olunca doğrudur belki..ama benim 1 bebeğim var ve onun olması için neler yaşadım 4 yıl bekledim o kadar zor bir durumki..eşim iyi biri maddi olarak hiçbir eksiğimiz yok şükür ama yıllarca bebek hareti çektik ..şimdi düşünüyorum ve asla yargılamıyorum çünkü zaman -durum kişilere göre değişebiliyor.gerçekten o bebeğe iyi bir ortam veremeycekseniz kararınızı destekliyorum....Allah yardımcınız olsun
Şu kürtajı bilip bilmeden yorum yapmayın ya.. Daha o bir birey değil o bir çocuk değil.. ruh bedene inmeden aldırabilir bu varlığı.. Doğurup doğurup binler aç sefil çocuk ortaya bırakıyolar. Daha mı iyi bakacak durumu yoksa dediğim gibi bir birey olmadan aldırabilir. kimse karışamaz yargılayamaz.
Eki Görüntüle 488585
ben bu aldırma meselesini anlayamıyorum gerçekten? kusura bakmayın çocuğuym yok evli değilim zaten.. ama bu aldırma meselesi, kim ne derse desin cinayet! kusura bakmayın çok sert bir yorum olacak belki ama önleminizi alacaktınız. dediğinize göre zaten almışssınız(?)ama buna rağmen olduysa Allahın bir bildiği vardır. teslim olmak lazım, rızık endişesiyle çocuklarınızı öldürmeyin diyor Allah.. ne sebeple olursa olsun rızık veya başka bir neden.. aldırmak hiç düşünülmemeli.. nasıl kıyacaksınız.. o sizin canınız.. bilemiyorum böyle bir şeyin hesabı nasıl verilir.. lütfen iyi düşünün
sonuçta bı CAN
yaşama hakkını kım ne hakla elınden alabılır?
Sorumsuz ınsanların cezasını doğacak bebek mı çekmek zorunda
CAN dediğiniz nedir? RUHunun olması değilmi ??? Ruh üflenmeden aldırılınca bu insanmıdır canlımıdır nedir?? bi birey değildir ama ruh üflendikten sonra aldırılmamalı o zaman cinayet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?