Cok kötüyüm! Hamilemiyim?

bazı kadınların rahmi çocuk tutmaya cok meyilli oluyor.. bazıları cocuk ister yapamaz.. olanda böle sıkıntılar yasar işte.. çocuk doğurmakla bitmiyorki .. ona bi hayat sunamaycaksanz kürtaj kınanamaz bi çözüm olur...

Şu kürtajı bilip bilmeden yorum yapmayın ya.. Daha o bir birey değil o bir çocuk değil.. ruh bedene inmeden aldırabilir bu varlığı.. Doğurup doğurup binler aç sefil çocuk ortaya bırakıyolar. Daha mı iyi bakacak durumu yoksa dediğim gibi bir birey olmadan aldırabilir. kimse karışamaz yargılayamaz.

Cok guzel yazmissiniz, cocuguma guzel bir hayat sunmamaktan korkuyorum, cunku dogumlardan sonra ciddi depresyonlar gecirdim, uc cocugumda daha kucuk ve cok huysuzlar, esim desen hangi birini anlatsam. Bu dorduncusunu karanligimizda bogmak istemiyorum, cunku yeni yeni kendimi toplarken, bu cikmazdan cikmak icin adimlar atarken bu cocuk herseyin duraksamasina bellkide benim tekrar depresyona girmem sebep olacak. Yavrum hic bir olumsuzlugun sebebi degildir sakin yanlis anlamayin ama benim gucsuzlugumle birlikte oda bu karanliga tekrarda diger uc cocugumla beraber gomulecek. Bunu yasatmak istemiyorum yeni gelecek bir cocuga. Insaallah yoktu bende aldirmam! Dua edin arkadaslar. Ne olur benim icin dua edin .............

aldırmalısın dememizi mi bekliyorsun?

kazara 3 çocuk?

Aldirmalisin demenizi beklemiyorum, maksat kimseye bu durumu anlatamazken sizlerle paylasmak icimi dokmek ve akil fikir birligi yapmak saglikli dusunebilmem icin. Kazara uc cocuk degil canim sadece bir cocuk. Neyse inanmasi zor anliyorum. Haklisiniz.........

kendi isteğin ve planın ile ilk çocugunu doğurmadın mı?
ikinci bilgiziliğimden dedin, üçüncü de spiralle dedin..

neyse ben seni anlayamam
hakkında hayırlısı olsun..

inşallah hamile değilsinizdir ..ama bence hamilesiniz benimde hamileliğimde çizgi hafif pembe çıkmıştı...kürtaj bilmiyorum sizin durumunuzda olunca doğrudur belki..ama benim 1 bebeğim var ve onun olması için neler yaşadım 4 yıl bekledim o kadar zor bir durumki..eşim iyi biri maddi olarak hiçbir eksiğimiz yok şükür ama yıllarca bebek hareti çektik ..şimdi düşünüyorum ve asla yargılamıyorum çünkü zaman -durum kişilere göre değişebiliyor.gerçekten o bebeğe iyi bir ortam veremeycekseniz kararınızı destekliyorum....Allah yardımcınız olsun

Destegin icin sagol canim. Buruk bir sevinc benimkisi Gozumun onunden diger cocuklarimin bebeklikleri geciyor guluyorum kendi kendime seviniyorum icten ice ama cektigimiz acilar, cocuklarim gordukleri aklima gelince gozyaslarina boguluyorum onlara bu acilari yasattigim icin. Evet bir cogunuzun dedigi gibi yine olacak sorumsuz dikkatsiz anne ve kazara uc cocuk ve dorduncusu........... :2:

ben bu aldırma meselesini anlayamıyorum gerçekten? kusura bakmayın çocuğuym yok evli değilim zaten.. ama bu aldırma meselesi, kim ne derse desin cinayet! kusura bakmayın çok sert bir yorum olacak belki ama önleminizi alacaktınız. dediğinize göre zaten almışssınız(?)ama buna rağmen olduysa Allahın bir bildiği vardır. teslim olmak lazım, rızık endişesiyle çocuklarınızı öldürmeyin diyor Allah.. ne sebeple olursa olsun rızık veya başka bir neden.. aldırmak hiç düşünülmemeli.. nasıl kıyacaksınız.. o sizin canınız.. bilemiyorum böyle bir şeyin hesabı nasıl verilir.. lütfen iyi düşünün

sonuçta bı CAN
yaşama hakkını kım ne hakla elınden alabılır?

Sorumsuz ınsanların cezasını doğacak bebek mı çekmek zorunda

Rizik endisesi hic tasimadim lakin Allahu teala onun rizkini verendir. Sikintili bir aileden gelmis bir bayanim, anneyim. Su anda evliligimdede cok sikintilarim var ve saglik problerim son senelerde tepeye tirmandi, fiziksel olsa cekilir derdim ama piskolojikmen cok cokuntuler yasadim. Ki bilerek bir cocuk yapmak ve aldirmak luksum degildir ki bugune kadar yapmadimda. Aldircam diye kararimi vermis degilim henuz, ama aldirmazsam eksi tarafi arti tarafindan dahada agir basiyor. Biliyorum ne kadar bahane bulsamda gereksizdir ve anlamsizdir ama artik takdiri Ilahimi desem.

3 yıl öncesine kadar o testlerde çift çizgiyi görebilmek için canımı bile verirdim...ama sizi de anlıyorum.keşke olmasaymış ama belkide hamilesiniz belkide.sizin yerinizde olsaydım o bebeği aldırmazdım.diğer 3 kardeşi gibi onunda yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyorum.ama şartlarınızı bilemiyorum,bebeğinizi nelerin beklediğini en iyi siz biliyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.

sonuçta bı CAN
yaşama hakkını kım ne hakla elınden alabılır?

Sorumsuz ınsanların cezasını doğacak bebek mı çekmek zorunda

CAN dediğiniz nedir? RUHunun olması değilmi ??? Ruh üflenmeden aldırılınca bu insanmıdır canlımıdır nedir?? bi birey değildir ama ruh üflendikten sonra aldırılmamalı o zaman cinayet olur

Arkadaşım sakın aldırmak gibi bir hataya düşme, evet belki zor olacak senin için ama ona kıyarsan bir ömür boyu onun vicdan azabını çekeceksin.
Acaba yaşasaydı nasıl olurdu, kime benzerdi, gözleri nasıl olurdu diyye düşüneceksin, her sene geçişinde aldırmasaydım şimdi şu yaşlarda olacaktı diyeceksin.
Bunları bebeğini aldıran çoğu insandan duydum.Şu mübarek günde rabbim o emaneti sana vermiş, tevekkül et Mevlaya vardır bir hayır.
Sıkıntıyı veren Rabbim genişliği de verir unutma...

bence hamile değilsiniz
hamile olsanız bile asla aldırmamalısınız ,diğer çocuklarınızı düşünün kıllarına zarar gelsin istemezsiniz öyle değilmi ?
ya aldırır ömrünüzün sonuna kadar vicdan azabı ve pişmanlık çekersiniz ,
yada doğurup onu ve diğer çocuklarınızı iyi birer insan olarak yetiştirebilmek için çabalarsınız ,dünyanın kuralı bu
karar sizin

Durumun gerçekten zor bende bu mübarek ayda aldırmamandan yanayım.Ne olursa olsun o da senin evladın ki bence hamilesin o yüzden öyle yazdım.Eşim sorumsuz demişsin ama madem korunma konusunda şanssızsın sen hangi yöntemle korunursan korun eşinde kondom kullanmalı.Bu işin başka çözümü yok yoksa bu bebeişe kıysan ileride bu olay tekrarlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…