Arkadaşım sakın aldırmak gibi bir hataya düşme, evet belki zor olacak senin için ama ona kıyarsan bir ömür boyu onun vicdan azabını çekeceksin.
Acaba yaşasaydı nasıl olurdu, kime benzerdi, gözleri nasıl olurdu diyye düşüneceksin, her sene geçişinde aldırmasaydım şimdi şu yaşlarda olacaktı diyeceksin.
Bunları bebeğini aldıran çoğu insandan duydum.Şu mübarek günde rabbim o emaneti sana vermiş, tevekkül et Mevlaya vardır bir hayır.
Sıkıntıyı veren Rabbim genişliği de verir unutma...
Rizik endisesi hic tasimadim lakin Allahu teala onun rizkini verendir. Sikintili bir aileden gelmis bir bayanim, anneyim. Su anda evliligimdede cok sikintilarim var ve saglik problerim son senelerde tepeye tirmandi, fiziksel olsa cekilir derdim ama piskolojikmen cok cokuntuler yasadim. Ki bilerek bir cocuk yapmak ve aldirmak luksum degildir ki bugune kadar yapmadimda. Aldircam diye kararimi vermis degilim henuz, ama aldirmazsam eksi tarafi arti tarafindan dahada agir basiyor. Biliyorum ne kadar bahane bulsamda gereksizdir ve anlamsizdir ama artik takdiri Ilahimi desem.
Şu kürtajı bilip bilmeden yorum yapmayın ya.. Daha o bir birey değil o bir çocuk değil.. ruh bedene inmeden aldırabilir bu varlığı.. Doğurup doğurup binler aç sefil çocuk ortaya bırakıyolar. Daha mı iyi bakacak durumu yoksa dediğim gibi bir birey olmadan aldırabilir. kimse karışamaz yargılayamaz.
Eki Görüntüle 488585
canım bak bizim algımız, mantığımız o kadar kısıtlı ve o kadar kısır düşünüyoruz ki yaradılış itibariyle.. sana şu an eksi tarafı çok fazla görünüyormuş.. bunu bilemezsin emin ol.. hayır gördüklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır var. Ayet diyor ya: Allah bilir de siz bilmezsiniz diye. bilemiyoruz biz.Teslimiyetçi olmak gerektiğini düşünüyorum her konuda.. hele kii bizim irademiz dışında gerçekleşiyorsa bir şeyler.. tevekkül et lütfen.. dua et ve Allaha bırak.. o zaman hiç düşünemediğin güzellikler olacaki huzur bulaaksın eminim.. inşaallah
bunu hangi materyalist siteden alıntıladın öğrenebilir miyim?
hala buna inanan var mı diye düşünürdüm demek ki varmış....
canım bak bizim algımız, mantığımız o kadar kısıtlı ve o kadar kısır düşünüyoruz ki yaradılış itibariyle.. sana şu an eksi tarafı çok fazla görünüyormuş.. bunu bilemezsin emin ol.. hayır gördüklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır var. Ayet diyor ya: Allah bilir de siz bilmezsiniz diye. bilemiyoruz biz.Teslimiyetçi olmak gerektiğini düşünüyorum her konuda.. hele kii bizim irademiz dışında gerçekleşiyorsa bir şeyler.. tevekkül et lütfen.. dua et ve Allaha bırak.. o zaman hiç düşünemediğin güzellikler olacaki huzur bulaaksın eminim.. inşaallah
bunu hangi materyalist siteden alıntıladın öğrenebilir miyim?
hala buna inanan var mı diye düşünürdüm demek ki varmış....
15.-16. haftada üflenir bildiğim. ondan sonra zaten almıyorlar çocuğu yada daha sonrası için. Bu haftadan sonra aldırılmamalı zaten.
kusura bakma canım ama bence aldırma fikrini hiç düşünme .belki gidip bunu aldıracaksın ama öyle yada böyle yine kalırsan yine mi yapcaksın???bizde 4 kardeşiz evet büyürken zor oluyor ama şimdi iyi 4 kardeşiz diyoruz annem bile.üstelik annemde senin gibi aldırmayı düşündü.ama çok şükür aldırmadı.Rabbim korunmaya rağmen veriyorsa belki herşey daha güzel olması için vardır Rabbimizin bir bildiği.umarım bu günleri kolay atlatırsın.sen iyi bir annesin
bilmeden konuşmayalım derim bende tam bilmiyorum
kimse tam bilmiyor sonuçta
en iyisini Allah biliyor
ve bilmediğimiz bir konuda can değilki daha ruh üflenmedi demeyelim o zaman !!!!!
Spirali cikarttirmamdaki sebep bir senedir cektigim siddetli karin agrilariydi, ve spirali cikarttirir cikarttirmaz doktorum diane dogum kontrol habi yazdi. Ve butun bunlar iki hafta önce oldu. Ve esimle iki defa bir birlikteligimiz oldu ama korunuyordum oda dikkat ediyordu. Ya anlamiyorum bu kadar yeni spirali cikartmisken ve o kadar dikkat etmisken anlamadim yarin Insaallah doktorum birsey yok der ve ben bu caresizlikten kurtulurum.
CAN dediğiniz nedir? RUHunun olması değilmi ??? Ruh üflenmeden aldırılınca bu insanmıdır canlımıdır nedir?? bi birey değildir ama ruh üflendikten sonra aldırılmamalı o zaman cinayet olur
neye inanan pardon !!! metaryalist derken ??? Kürtaja bende karşıyım fakat bi zamana kadar olabilir insanın kendi iradesi kendi günahı. İnsan o çocuğu yetiştiremeyecekse ne yapabilir hayat şartları zorluyor bu yollara bazılarını. Neye inanan acaba onu da açın lütfen ??
neye inanan pardon !!! metaryalist derken ??? Kürtaja bende karşıyım fakat bi zamana kadar olabilir insanın kendi iradesi kendi günahı. İnsan o çocuğu yetiştiremeyecekse ne yapabilir hayat şartları zorluyor bu yollara bazılarını. Neye inanan acaba onu da açın lütfen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?