Çok kötüyüm kırıldımmm

1,65 79 kg ciddi bir kg. Bence nazik bir adammış zeki düzgün konuşuyor biraz kilolu sadece demiş. kırıcı bir şey göremedim . Yani görüşmek istemiyor mu yoksa görüşürüz ama zayıflamalı mı diyor?

Herneyse sen kendi için zayıflamalısın kilon boyuna göre çok fazla. Sporla zayıfla ki sarkma olmasın.

Boyunuz kaç? Verirken sıkıntı çekmiyorsanız değerleriniz normalse o zaman her şey gene sizin elinizde. Her insan bir değil ki biri mutlaka incitecekti sizi bu konuda. Ben 21 yaşıma kadar dayanamadım bu zamana kadar her yaz verdim ama bu sondu. Güzelliğinize gölge düşürmeyin kilolarla.
1.65 boyum dikkat ettiğimde verebiliyorum. MetabolizmaM yavaş çalışıyo hiç bir sağlık sıkıntım yok

1,65 79 kg ciddi bir kg. Bence nazik bir adammış zeki düzgün konuşuyor biraz kilolu sadece demiş. kırıcı bir şey göremedim . Yani görüşmek istemiyor mu yoksa görüşürüz ama zayıflamalı mı diyor?

Herneyse sen kendi için zayıflamalısın kilon boyuna göre çok fazla. Sporla zayıfla ki sarkma olmasın.
Sıkıntı olur gibi bişey demiş yani gorusmem zaten artık bu laftan sonra kötü hissederim kendimi sarkan hiç bir yerim yok hergün 6 km yürüyüş yapiyorum

Çok zeki ve çok iyi bulduğu birine sadece kilo yüzünden olumsuz bakması kendi karakteri çünkü aynı kulvarda değiller iyilik ve zeka sonradan kazanılmıyor ama kilo sonradan kaybedilebilecek basit bir şey çok zayıf ve hem aptal hem kötü birini mi tercih edecekmiş yani :KK11:
Gerçekten çok güzel yazmissiniz biraz moral buldum arkadaşıma aynen bunu soylucem kilo bişeylerin önüne geçmemelidir elbette ama ben böyle hiç bakmamistim

bence kilonun gtmesinin en kolay yolu moralinin içine s..çsınlar. ben bu hafta 3 kilo verdm moralim çok bozuk. dahada vercek gbiyim :KK14::KK61:

Kilon nedeniyle beğenmemeleri çok normal. Sen de sana uygun olmayan kilolarda insan görsen beğenmezsin. Asıl sorun sana beğenmeme sebebi olarak kilolu olduğunu ileten aracı. :sinirli: Kim söylediyse çok ayıp etmiş. Görüşleriniz uyuşmamış vs denebilirdi dış görünüş yerine.

27 yaş için 80 kilo bence de fazla. Bence once sağlığınız sonra da fiziksel görünümünüz için hızla kilo verin derim.

Kilon nedeniyle beğenmemeleri çok normal. Sen de sana uygun olmayan kilolarda insan görsen beğenmezsin. Asıl sorun sana beğenmeme sebebi olarak kilolu olduğunu ileten aracı. :sinirli: Kim söylediyse çok ayıp etmiş. Görüşleriniz uyuşmamış vs denebilirdi dış görünüş yerine.
Bana ileten arkadaşım gerçeklerimi söyleyim kıviriyim mi dedi bende elbette gerçekleri desim ve söyledi işte keşke hiç gitmeseydim gorusmeye

Boyuna göre 80 kilo fazla gerçekten. Dış görünüş de önemli. İstersen bir diyetisyene git sana uygun bir yemek listesi hazırlasın. Ya da internetten araştır. Kendin için zayıflamalısın önce. Bir de sen de çok seçici ve ön yargılı olma. Her görüştüğünle evlen demiyorum ama hemen reddetme.

27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var
Bence bu durumun sizi uzmesi degil kilo vermek için dahada kamcilamasi gerekiyo.
Ilerde saglik açisindanda çok problem yasarsiniz o yüzden hem saglik acisindan hemde özguveniniz daha güćlenicek eminim bu yonden size faydasi olucak 2 beden bile kücuk bi kiyafetin içine girdiginiz vakit çok mutlu hissediceksiniz kendinizi emin olun:)iyiliginiz için yani ...

Etraftan da bu aralar kilo mu aldın ne diyen var galiba hepsi üst üste geldi duygusal boşluğumda fazlasıyla var çok kotuyum
Evet ondandır .. Ama şöyle birşey var kilolu olup begenilen çok çok fazla insan var düğünlerde gelinliğin içinde gördüklerim genelde böyle .Bence kilolu olduğunuzu söylediği için karalar bağlamanıza gerek yok.Ben tahmin ediyorum kesin sizinde yüzünüz çok güzel kilonuza rağmen .o kişi kilolu bayanlari sevmiyo olabilir çok insan var karısı bir gram kilo alsa ver diyen .Bu yuzdeeeen bak bende verdim diye soyluyorum kilo vermek cok guzel birsey kesin siz kilo verince guzelliginiz dahada ortaya cikicak ve en guzeli diyet yaparken şu boş mide hissi yemek yemedik e anliycaksiniz bu duyguyu :KK51:

Anliyorum cnm ama destek her zaman onemli ben 85 ile dogum yaptim 78 kilo bndr kaldi bi turlu gitmedi. 5 takim cuma zayiflama yarismasina uye oldum 68 dustum ciktim tekrar basvurdum kac ay sonra simdi 1 haftada 3 kilo verdim cunku yediklerimizi yaziyoruz ne yedigimizin farkinda oluyoruz cokta eglenceli :KK66:

ay bende üye olabilir miyim ya??? link atar mısınız? :KK16:

çok güzel çok zeki çok iyi biraz kilolu. hmm.
ben olsam takmazdım sonuçta yerden yere vurmamış ya da bilmediğiniz bir şey söylememiş. özgüvenle alakalı biraz.
3 ay önce 80 kiloydum şu an 65 öyle söyleyim.
Bu yaştan sonra da değişmeyecekseniz yapacak bir şey yok.

Ayy biraz alakasız olacak ama nasıl kilo verdiniz acaba :)

Plates yapmakta çok zorlanıyorum leslie program var onu falan rahat yapıyorum ama plates çok zorluyo
çok zorlayacakki faydası olsn cnm. ebru şallı rastgele aç youtubeden ne çıkarsa 40 dk ama ben sonunu getiremiyorm 25 dk fln yapıyorm çokda faydasını gördm. 1 haftada kilo vermesende fiziğin değiştğni hissedeceksin .

Ayy biraz alakasız olacak ama nasıl kilo verdiniz acaba :)
Bugüne kadar her gün abur cubur ekmek arası fast food gece yemeleri kola aklınıza gelebilecek sağlıksız ne varsa onlarla beslenen biriydim. Birden kesmemin çok etkisi oldu sadece düşük kalorili şeyleri yedim 6dan sonra sadece kahve ve yeşil elma yedim. Yeşil çay+soda+limon içtim yemek aralarında. Ara öğünlerimi atlamayarak metabolizmamı durdurmadım hiç. Canım çektiğinde de her şeyi yedim aklına ne gelirse eski alışkanlıklarımdan sadece bunu sık tekrarlamadım ve abartmadım. Yaptığım extrem hiçbir şey yok spor anlamında. 40 dk eliptic 20 dk minder 10 dk tempolu yürüyüş 15 dk bisiklet. Evde olduğum için su içme konusunda sıkıntım olmadı bol bol içtim gün içinde. Başka da hiçbir şey yok vallahi :) sporu bir ay önce bıraktım sonrasında 4 kilo verdim sadece diyetle. Bele :KK73:

Back
X