Çok kötüyüm kırıldımmm

27 yaşında bekar birisiyim. Bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu fakat 80 üzerine hiç çıkmadim çevremde benimle evlenmek isteyen haber gonderen begenen çok insan oldu ama istemedim cogunu beğenmedim reddettim. 2 gün önce işyerinden bi arkadasim birisiyle tanıştırmak istedi yok falan dedim çok ısrar etti görüştük görüşmede bi sıkıntı olmadı düşünüp söyleyelim dedik çok begendim diyemem ama neden olmasindi düşüncem ama çocuk çok güzel bi kız zekide konuşması düzgün fakat biraz kilolu demiş ben çok kırıldım üzüldüm suan ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa kiloma bişey söylendi moralmen kötü durumdayım desteginize ihtiyacım var
sızde bır suru kısıyı begenmedınız herkes herkesı begenmek zorunda degıl

Kilolu oldugunuzu siz de biliyorsunuz o da gordugunu soylemis.guzel de bulmus ama ayni zamanda sizi.aslinda kilo caresiz bir dert degil vermek kolay da degildir eminim ama ustune dusun kurtulun kilolardan.siz de uzulmezsiniz bu sebepten artik

Olabilir. Size aşık değil, ortada bir sevgi de yok. Bir kere görmüş, beğenmemiş . Hep siz beğenmeyecek değilsiniz ya, beğenilmemeyi de kabul edin.

amaaan tek derdin kilon olsun. kilo alınıp verilebilen bir şey. 1,5 sene önce 90 kiloya kadar çıktım hatta burda bunla ilgili konular açmışlığım vardır. bazı insanlar bu konuda cidden kıt oluyor. 44 beden olan nişanlığıma forumda laf atan dengesiz bir üye bile vardı, öyle nişanlık mı olur yazık sana kilolarınla tarzı zeka seviyesi yerlerde yorumlar mı almadım :) çok şükür sağlıklı bir şekilde verdim kilolarımı. en fit halimdeyim ve koruyorum. istedikten sonra herkes kilo verir. önemli olan sağlık, en başta akıl sağlığı :)

Ben evlendim 2sene içinde 10kilo aldım.
Ohoo nelere maruz kalıyorum kendi annem bile çok çirkin olduğumu ima ediyor.
Boyum uzun aslında ama kilo bana hiç yakışmıyor.
Hamile misin hayırlı olsun diyenler şişmişsin diyenler.
Ablamla annem zaten her gidişim de moralimi boZarlar.
Üstelik annem de ablam da epey kilolu.
Ama benim bi 10kilom nedense tüm ailemin akrabalarımın gözüne batıyor.
Beni bezdirdiler gerçekten çok mutsuz ettiler.
Ama işte insanlar böyledir acımasızlar malesef böyle görüntüye odaklı bİ dünyada yaşıyoruz.

Aradaki yorumlari okuyamadım.arkadasim bende 27 yasindayim.160 boyum.suanki kilom 62.5 bu bile cok geliyor bana.sindi bi de hamileyim.en az 10 kilo alsam 72 75 i bulucam.of offf.boyun kac bilmiyorum ama cok kiloyu bi bayana yakistirmiyorum.erkekler ne dusunuyor biliyor musunuz.'bu kiz simdiden boyleyse evlenip bi de cocuk dogurunca ne hale gelir kim bilir.' benimde okuldan bir arkadasim var.kac kilo bilmiyorum ama bayaa kilolu.nisanlisindan ayrildi simdi psikolojisi bozuk.evde kalma ile basi dertte.kimse ilgilenmiyormus.sevgilisi begeneni isteyeni yok.bi kilo verse bebek gibi yuzu var o kadar guzel ki.ama coi kilolu iste.biran once kilo verin

Bugüne kadar her gün abur cubur ekmek arası fast food gece yemeleri kola aklınıza gelebilecek sağlıksız ne varsa onlarla beslenen biriydim. Birden kesmemin çok etkisi oldu sadece düşük kalorili şeyleri yedim 6dan sonra sadece kahve ve yeşil elma yedim. Yeşil çay+soda+limon içtim yemek aralarında. Ara öğünlerimi atlamayarak metabolizmamı durdurmadım hiç. Canım çektiğinde de her şeyi yedim aklına ne gelirse eski alışkanlıklarımdan sadece bunu sık tekrarlamadım ve abartmadım. Yaptığım extrem hiçbir şey yok spor anlamında. 40 dk eliptic 20 dk minder 10 dk tempolu yürüyüş 15 dk bisiklet. Evde olduğum için su içme konusunda sıkıntım olmadı bol bol içtim gün içinde. Başka da hiçbir şey yok vallahi :) sporu bir ay önce bıraktım sonrasında 4 kilo verdim sadece diyetle. Bele :KK73:

Maşallah size :) bende ilk evlendiğimde 75 kiloydum. 3 4 ayda 16 kilo verip 59 a düştüm ve hamile kaldım çok geçmeden. 72 ile doğum yaptım 61 e inmistim tekrardan şimdi 63 kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum ama bu iki kere zayifladigimdaki azmi gösteremiyorum. Canım devamlı bişeyler yemek istiyorum ki nitekim yiyorum da. Sanırım artık diyet yapmaktan bıktım :110:

Maşallah size :) bende ilk evlendiğimde 75 kiloydum. 3 4 ayda 16 kilo verip 59 a düştüm ve hamile kaldım çok geçmeden. 72 ile doğum yaptım 61 e inmistim tekrardan şimdi 63 kiloyum 55 kiloya düşmek istiyorum ama bu iki kere zayifladigimdaki azmi gösteremiyorum. Canım devamlı bişeyler yemek istiyorum ki nitekim yiyorum da. Sanırım artık diyet yapmaktan bıktım :110:
Ben de sıkıldım 3 aydır ama diyorum ki daha önce de verdin, şimdi vermen gereken kilo daha önce vermen gerekenin yarısı gibi tesellilerle yıkılmadımları oynayıp devam ediyorum :)
Siz de benim gibi çabuk verip alıyorsunuz demek ki o zaman önce 59'u hedefleyin gerisi gelir. İsterse 10 ayda gelsin daha önce başaramadığınız bir şey değil sonuçta. Nefes alıyoruz veriyoruz pozitif oluyoruz, o 59 buraya gelecek :dondurma:

Ben de sıkıldım 3 aydır ama diyorum ki daha önce de verdin, şimdi vermen gereken kilo daha önce vermen gerekenin yarısı gibi tesellilerle yıkılmadımları oynayıp devam ediyorum :)
Siz de benim gibi çabuk verip alıyorsunuz demek ki o zaman önce 59'u hedefleyin gerisi gelir. İsterse 10 ayda gelsin daha önce başaramadığınız bir şey değil sonuçta. Nefes alıyoruz veriyoruz pozitif oluyoruz, o 59 buraya gelecek :dondurma:

Gelsin tabi ☺☺Evet bi başlasam veririm eminim ama yemek yemek hobim oldu bu aralar. Evde tek başınayım bide dolanıp dolanıp bişeyler yiyorum ama bende başlıcam tekrardan. Hatta şuan da başlamış bulunmaktayım.

Gelsin tabi ☺☺Evet bi başlasam veririm eminim ama yemek yemek hobim oldu bu aralar. Evde tek başınayım bide dolanıp dolanıp bişeyler yiyorum ama bende başlıcam tekrardan. Hatta şuan da başlamış bulunmaktayım.
Atıştırmalığa vurun kendinizi. Ben de öyleyim 3 aydır boşluktan elim ayağım titriyor yemeğe saramayınca. Leblebi fıstık fındık atıştırmalık m-life larla dizginliyorum kendimi. Bi de eve aldırtmıyorum bir şey, olunca yiyorum yoksa :)

Atıştırmalığa vurun kendinizi. Ben de öyleyim 3 aydır boşluktan elim ayağım titriyor yemeğe saramayınca. Leblebi fıstık fındık atıştırmalık m-life larla dizginliyorum kendimi. Bi de eve aldırtmıyorum bir şey, olunca yiyorum yoksa :)

Bende kendimi boşlukta hissediyorum yemeyince bende leblebi falan alıyım bari ☺

Hem karaktere zekaya,hem de dış görünüme önem vermiş;ki bana göre olması gereken de o. Kilo hoş değil,hem sağlık için hem de özgüven açısından,ama en başta tabi ki sağlık. Zayıflamak istiyorsan da önce kendin için yapmalısın.

amaaan tek derdin kilon olsun. kilo alınıp verilebilen bir şey. 1,5 sene önce 90 kiloya kadar çıktım hatta burda bunla ilgili konular açmışlığım vardır. bazı insanlar bu konuda cidden kıt oluyor. 44 beden olan nişanlığıma forumda laf atan dengesiz bir üye bile vardı, öyle nişanlık mı olur yazık sana kilolarınla tarzı zeka seviyesi yerlerde yorumlar mı almadım :) çok şükür sağlıklı bir şekilde verdim kilolarımı. en fit halimdeyim ve koruyorum. istedikten sonra herkes kilo verir. önemli olan sağlık, en başta akıl sağlığı :)
Ya belki sevdiğim birinden böyle bişey duysam dikkate daha fazla alırım fakat şimdi hiç tanımadığım evet görüşelim bile demedigim bi adamın tavrı gururumu çok incitti

Hem karaktere zekaya,hem de dış görünüme önem vermiş;ki bana göre olması gereken de o. Kilo hoş değil,hem sağlık için hem de özgüven açısından,ama en başta tabi ki sağlık. Zayıflamak istiyorsan da önce kendin için yapmalısın.
Evet kesinlikle kendim için yapıcam bunu ve bir daha bu kilolu lafını kimseye kullandirmicam

Aradaki yorumlari okuyamadım.arkadasim bende 27 yasindayim.160 boyum.suanki kilom 62.5 bu bile cok geliyor bana.sindi bi de hamileyim.en az 10 kilo alsam 72 75 i bulucam.of offf.boyun kac bilmiyorum ama cok kiloyu bi bayana yakistirmiyorum.erkekler ne dusunuyor biliyor musunuz.'bu kiz simdiden boyleyse evlenip bi de cocuk dogurunca ne hale gelir kim bilir.' benimde okuldan bir arkadasim var.kac kilo bilmiyorum ama bayaa kilolu.nisanlisindan ayrildi simdi psikolojisi bozuk.evde kalma ile basi dertte.kimse ilgilenmiyormus.sevgilisi begeneni isteyeni yok.bi kilo verse bebek gibi yuzu var o kadar guzel ki.ama coi kilolu iste.biran once kilo verin
Boyum 1.65 bu zamana kadar arkadaşlarım akrabalarım herkes tarafından gerçekten beğenilen birisiyim kendimi övdugumden falan değil asla yanlış anlasilmayim evet kilo versen daha güzel olursun diyen çok ama suan özgüvenim yerlerde

Şimdi bana kızabilirsin belki ama örnek veriyorum haksız bir eleştiri yapmamış, sana gerizekalı dememiş mesela.
Bugüne kadar kimsenin eleştirmemesi her şey güllük gülistanlık demek değil malesef.
Sende şikayetçisin ki kilo problemin hep vardı diyorsun. E kim ne dediyi kafana takacağına ver gitsin ya hu.

Not: 1.57 boya 77 kiloyum şu an. Muhtemelen endekste seni sollarım. Hani zayıf zırvalaması değil söylediğim. Yaşamasın obezite..
Kesinlikle söylediklerin de haklısın vermeliyim gitsin bu kilolar boyum çok uzun olmadigindan kilo aldığımda çok belli oluyo zayiflamaliyim

Back
X