Cok kötüyüm kizlar unutamiyorum.

DurFakatDinle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
670
1.494
113
Selamlar.
Bundan yaklasik iki ay önce, cocuklugumdan beri platonik askim olan, sevgilimden ayrildim. Sadece 3 aylik bir iliskiydi. Ben bosandiktan 8 ay sonra hayatima günes gibi dogan, sözleriyle aklimi basimdan alip beni kendine âsik eden adam, 3 ayin sonunda birden soguk davranmaya basladi. Benle bulusmak yerine arkadaslariyla takilmayi tercih ediyordu.
Ilk baslarda Onunla sevgiliyken okadar mutluydumki... Sevgiye ac olan kalbim sanki yeniden canlanmisti. Biz bulusmayali bir Ay'i bulunca, ayni sehirdeyiz, beni sevmiyor diye düsündüm, en azindan bir test edeyim dedim, sütten agzim yandigi icin, karar verdim bir öfkeyle, bu sartlarda seninle evlenemem, ne istedigini bilmiyorsun, beni sevseydin özlerdin dedim ve bitirdim. Ikimiz de calisiyoruz meskulduk filan dedi, bunun disinda da hemen hemen hic itiraz etmedi. Iki aydir hic yazmadi, aramadi sormadi bile. Onu cok özlüyorum kalbim okadar aciyorki. Gecen gün sinirlerim bozuldu, onu face'ten de sildim. Sonra bir de baktimki, oda beni bloke etmis bunun üstüne(!). Ben niye sildin diye sorar diye ummustum.
Dün gece dayanamadim mesaj attim, sana gereginden fazla anlam yüklemisim, sen beni aslinda hic sevmemissin, isine geldi sanki seni birakip gitmem, dedim. Numarani siliyorum, ne hissettigimi bil istedim, dedim. Oda beni birakan birine tutunamam dedi. Okadar soguktu ki.. Onu artik face'te de göremiyorum, onu aslinda okadar seviyorumki. Ve özlüyorum. Ben bosandiktan sonra ne kadar mutluydum yanliz olmaktan, ne diye hayatimi alt üst etti ki. Hic sevmemis ki beni, niye buna inandirdi anlam veremiyorum. Hickirarak agliyorum dünden beri, cünkü icimdeki ümit te yok oldu. Belki de benim bosanmis biri oldugumu, onunsa hic evlenmemis oldugunu hazmedemedi, soguklasarak beni onu birakmaya itti.
Aklindan neler gecti bilmiyorum, ama cok kötüyüm onu keske hayatima hic Kabul etmeseydim.

Zaten 3 aylik bir iliskiymis. Boşandıktan sonra duygusal boşluğu yanlış kişiyle doldurmaya çalışmissiniz. Zaten ilişkiye başlarken biliyordu bosanmis oldugunuzu hazmedemeyecekti madem baslamasaydi. Bence başka bir durum var ortada.

Duygusal boşluklarımız varken , bayanlar daha çok anlam yüklüyor karşındakine..Bence zaten ne istediğini bilmeyen arayış içindeki sokoktaki milyonlarca evli,bekar erkekten biri de bu kişi..

Bu arada hiç mesaj filan da yazmasaymışsınız keşke..

Son düzenleme:
Ama kizlar pkk'yi kayiran seyler de söylüyordu face'te. Gelecegide Hesaba katarak karar verdim. Mecbur hissettim kendimi. Bir de durmus, eger sende disardaysan, gel bizim mekana, selamlasiriz diyor! Bende sen arkadaslarinla cikmayi sectigine göre, onlarla kal, selamlasmaya gerek görmüyorum dedim. Benle niyeti eglenmekmi yoksa diye düsünmeye baslamistim. Insan hic mi aramaz sormaz ya..

Canim sagol, cok pismanim yazdigima cook..

o zaman iyiki bitmis neden kötüsünüz? Kendinizi yükten kurtulmus gibi hissetmeniz lazim

Konu siyasete kaymasın ama terörist sempatizanıysa çoktan yol vermiştim bir dakika bile düşünmez bir damla gözyaşı dökmezdim.

Iyi degilim hic.
Ama ben su yasima kadar sadece onu sevdim, bu hep böyleydi.. Bu politik görürslerini yeni ögrenmistim ama.
Ya bilmiyorum ben bu konuda çok katıyım çok sevdiğim biri bile olsa pkk yandaşlığı yaptığını gördüğüm anda buz gibi oluyorum. Siyasî yorum yapmak istemiyorm ama bence o kişi size fazla değer de vermiyomus zaten. Önünüze bakın artık,uzulmeyin. Herseyde vardır hayır

yanlış anlama ama pkk yı destekleyen biri zaten teröristtir ve sen böyle birine nasıl sevgi ve sempati duyarsın?

bunu bilerek nasıl sevgili olmaya devam edebilirsin,asıl ben onun şokunu yaşadım şu an.

Konu kapatilir diye baslikta yazamadim, ama onu birakmadan 2 gün önce gördüm terör sempatizani oldugunu. Hatta eger fikrin buysa, arkana bakmadan uzaklas benden dedim.
Sogukluk olayida isin icine girince, bu sekilde bitirdim kizlar. Unutmam lazim biliyorum, öyle olacaginida dûsünmüstüm, ama ilk kez kendime söz geciremiyorum. Belkide fazla duygusalim bu siralar ondan. Ama silip attimsada, hala onu seviyorum.

yanlış anlama ama pkk yı destekleyen biri zaten teröristtir ve sen böyle birine nasıl sevgi ve sempati duyarsın?

bunu bilerek nasıl sevgili olmaya devam edebilirsin,asıl ben onun şokunu yaşadım şu an.
Ögrendigimden 2 gün sonra biraktim. Tek sebebi bu degildi, ama cok büyük bir payi vardi.

Ögrendigimden 2 gün sonra biraktim. Tek sebebi bu degildi, ama cok büyük bir payi vardi.
iyi yapmışsın bence
hiç vicdan yapma
rahat bir nefes al kendini de suçlama artık
ileride çocuğunuz olsa onun mizacıyla yetişcekti kimbilir..iyi olmuş ..boşver
üzüntün de er geç geçecektir..

iyi yapmışsın bence
hiç vicdan yapma
rahat bir nefes al kendini de suçlama artık
ileride çocuğunuz olsa onun mizacıyla yetişcekti kimbilir..iyi olmuş ..boşver
üzüntün de er geç geçecektir..
Üzüldügüm sey, hic degmeyecek birine kendimi bukadar kaptirmam. Bana dönse Kabul edemem zaten. Ama dönmemeye niyetli olusu, kendi dünyamda ona nekadar anlam yükledigim. Yapmamam gerektigi halde..kendime cok kiziyorum ona karsi hala (!) Duygularim oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…