Cok kötüyüm kizlar unutamiyorum.

Ben gercek anlamda kendimden utaniyorum. Kendi kafamda cok mu abarttim diye düsünmeye baslamistim, ama söylediklerinizin hepsi dogru, böyle biri sevilmemeli.

Koskoca evlenmiş boşanmış kadınsınız siz ergen kızlar gibi saf salak değilsiniz ki birini vazgeçilmez sanasınız..yeri geldi mi insan annesinden babasından vazgeçiyor..adam bariz sizinle seks için takılmış eğer yapmadıysanız da bununla mı uğraşıcam demiştir.yani değer vermediği zaten ortada..1 ay aynı şehirde görüşmemeyi normal karşılayan bir kadının kendine verdiği değerle ilgili bir sorunu vardır zaten.sizde doğal olarak karşılamamışsınız.ehh verdiği tepkiler de ne kadar haklı olduğunuzu göstermiş..yolunuza bakın lütfen ..

kendini suçlama, boşandıktan sonra duygusal boşluk, hiç yapmam dediğin şeyleri yaptırıyor.
boşandığım adam (ihanet etmişti) üni. mezunu 2. yi okuyan, iş güç sahibi, hobileri olan, dünyayı gezen biriydi. ve ondan sonra kör aşık olduğum adam onun tam tersi karanlık işlerle uğraşan, içeri girip çıkmış (bıçaklama) ve feleğin çemberinden yüzlerce kere geçmiş biriydi. şimdiki aklım olsa değil aşık olmak, aynı masada bile oturmazdım. çünkü tanıştığımda namını biliyordum. yanlışımı bile bile en az üç sene aşkından meledim resmen. kendimi paraladım. sonuç aklım başıma geldi ama kendimi heder ettim.
şimdi yahu hiç mi aklım başımda değildi diyorum. arkama bakmadan kaçmam gerekirken ben bodoslama bir aşkın içine girmiştim.
demem o ki; duygusal boşluk zor.
geçecek unutacaksın ama yıpratacak da.

Son düzenleme:
"..1 ay aynı şehirde görüşmemeyi normal karşılayan bir kadının kendine verdiği değerle ilgili bir sorunu vardır"
Bunu kendiniz cevapladiniz zaten, normal karsilamadim haliyle. Seks icinmi yaklasti bana diyorsunuz, olabilir belki, ama benim 3 aydir ciktigim biriyle sevismem cok anlamsiz olmazmi? Kaldiki prensip olarak nikahli olmadigim biriyle iliskiye girmem.
Niyeti belkide buydu, ama yuh yani eger oysa, cocukluk arkadasiyiz benimi gözüne kestirdi.. Tövbee!!
Yorumunuz icin tsk, dediginiz gibi yoluma bakmam lazim.

Birde altini cizmem gereken birsey var, ben buraya icimi döktüm, iyide geldi, akil akildan üstündür, o gerizekali adam ona karsi böyle hissettigimi bilmiyor, bilmeyecekte hic bir zaman. Zamanla silinir gider kafamdan, fikrim sabit, blöf degildi, ciddi ciddi bitirmek icin biraktim.

Cok haklisiniz. Bir de niyeyse, insan bosandigi adamin tam zittini ariyor bir sekilde. Ondaki hersey eski esimden cok farkliydi. O kaba saba, eski esimse citi piti kibar biriydi( birazcik fazla ama). Duygusal bir bosluktu belkide yerini doldurmaya calistigim :)
Ama onu bukadar kafaya taktigimi bilmeyecek kesinlikle, yasadiklarimla, ona yansittigim imaj cok farkli. Yakinlarimdan kimse bilmiyor, sildim attim zannediyorlar. Insan hep güclü gözükmeye calisiyor. Ama insaniz hepimiz, buraya icimi dökmek cok iyi geldi bana. Bazen sert bir uslup gerekiyor insana bazi seyleri kabullenmek icin, hepinizi cok seviyorum hanimlar fikirleriniz benim icin altin degerinde!

Bosanmis kadinlarla rahat sevisirim mantigiyla yaklasabiliyorlar cogu zaman.
Hem erkekler bazen ben birakirsam basima bela olur ilgisiz davranip ona biraktirayim mantiginda oluyorlar.
Bana oyle geldi

Yine eskisi gibi yalnızken mutlu olmak sizin eliniz de değil mi?
üstelik boşanmışsınız, 3 aylık ilişki için bu kadar kendinizi yıpratmamanız gerektiğinin farkında olmalısınız.

adam seni istememiş bu çok net. Guırurlu davranıp ayrılmışsın çokda iyi yapmışsın. İnşallah yeniden herşey yoluna girer. Ama dönerse falan sakın kabul ediyim deme. Bu adam sana zerre değer vermiyo unutma bunu

Cehenneme kadar yolu var. Blöf yaptin tutmadi demedigin icin, ve aslinda gururlu davrandigimi gördügün icin ayrica tesekkür ederim :)

Merhaba sunshine
Uzun zamandir ortalarda yoktum konuyu görünce geldim
Samimiyetin beni etkiledi açıkçası.

Ben evlenmedim fakat buna benzer bir olay yaşadım
Lisede platonik olarak sevdiğim biri vardi hem de öyle böyle değil
Adini bile başkalarından öğrendim yanina yaklaşmaya cesaretim yoktu
Daha sonra o okuldan ve şehirden ayrilmak zorunda kaldim. Başka bir şehire geldim yapayalnizdim her gün onun fotograflarini öpüp uyuyordum (faceini bulmuştum binbir emekle)

Sen düşün yani.
Bu bahsettigim kisi bu yil beni buldu falan uzun hikaye ve hic ummadığım şekilde benimle yakınlaştı
Eski platonigim oldugu icin ben de senin gibi çok sevindim filan
Her dk arıyordu,bir zamanlar adini bile soramadigim kişiyle her dk konuşmak nasil hissettirir tahmin edersin.

Ama sonra sacma sapan bir kavga yüzünden beni sildi. Seninle görüşmek istemiyorum dedi bir de sanki ben ona yılışıyormuşum gibi.

Ben de senin gibi mesaj attim sonra çok pişman oldum attığıma. Günlerce ağladım neden ona bu kadar bağlandim diye. En çok da mesaj atıp kendimi küçük düşürdüm diye ağladım.

Bu yüzden senin şuanki psikolojini çok ama çok iyi anlıyorum.

o kişi bir ay sonra gelip benden özür diledi ve çok pişmanım dedi. Senin de öyle olacagina inanıyorum.

Tabi ben onu unuttum. Iyi ki göstermiş gerçek yüzünü diyorum şimdilerde.

Sen de yakin zamanda unutacaksin onu ve yaptığın hataları. Geri dönse de umrunda olmayacak. Bu yüzden daha fazla kendini yıpratma. Üzülme. Daha iyileri çıkar karşına.

Emin ol onlar için ağladığımıza değmiyor.

Biraz uzun oldu ama seni anlayabildigimi anlatmak istedim. Başını ağrıttıysam affola...

Benim bir arkadaşım var bir çocuk annesi boşanmış.Görüştüpi biri var çocıksux boşanmış.Ciddiler evlenecekler, aynı işyerindeler zaten.Blöf deyince.Bu arkadaşım sürekli tartışır bir sorundan ayrılır.Adam bırakmaz.Bırakmayan bırakmıyor...
Bazıları da bir bırakmaz iki bırakmaz üçüncüde bırakır.
Ama arkadaşımınki bırakmaz emin oldum..

Bu arkadaş bir ay boyunca görüşemeyince ilgisiLikten bırakmış.Blöf yani...Hakkıdır.Bakalım napacak demiş.
.Ayrılmak istemeyen ayrılmaz.Haksız çünkü.İlgisiz sopuk davranmış.
Sonuç:.Acı gercek acıtmış..
.
GERçek bir aşk, ilşiki umarım çıkar birgün sana da bana da..

Cok sagol yorumun icin, yanliz olmadigimi bilmek cok iyi geliyor gercekten, ne bas agritmasi :)
Bu kisi bana ben 19 yasindaykende yakinlasmisti, baska kizlarlada flört ettigini ögrendigimde irtibati kopardim hic bisey demeden. O yüzden sanki icimde kalmisti birseyler, yarim kalan birsey gibiydi sanki.
Bu kez baskaydi gibi geldi bana nedense, ikimizde olgunlastik nede olsa. Ona son kez yazmak bana iyi geldi, pisman olsamda. Bu kadar basit birsey icin vakit harcadigima inanamiyorum dedim. En azindan basit olarak gördügümü bilsin.

Aslinda cok basit olan insanlari kafamizda nekadarda büyütebiliyoruz ya..

Gercekten Seven birakmaz iste, bunu bende tecrübe ettim daha önceleri. Ben birde sinir sahibi insanim, gelirler bana ara ara, Pat diye cekip gidesim gelir. Zaten böyleliklede sevgisinin sahte oldugunu görmüs oldum. Belkide 3 ay degilde, seneler sonra o gercekten evlenmek istedigi biriyle karailastiginda anlayacaktim sahtekarligini.

Son kez yazdigin icin pişman olma
Yillarca içinde kalmasindan iyidir,birak o düşünsün gerisini.
Bu saatten sonra o gelse de sen kabul etmezsin diye umuyorum,boşver gitsin :)
Hakikaten olmayacak kişileri fazla abartiyoruz gözümüzde..

Ah ah kisacik bir sey yasamissiniz. Ben yillarca suren birlikteligimin ardindan ilk 1 ay içinde 58 kilodan 49 kiloya düştüm. Yemek kelimesini kullansam bile midem bulaniyordu uzuntumden. Ama oyle bi geciyor ki o hirs varya pat diye geciyor. Seni gercekten seven biriyle karsilacaksin ki ondan simdiden ayrilmissiniz. Nasip denen kelime de bu aslinda.. nasip deilmis.... ben de unutamam dedim ölcem uzuntuden sandim . Oyle guzel unuttum ki. Cunku karşıma biri cikti asik oldum ilk 1 ayda nişan 5 ay sonrasında da evlendim. Demem o ki hayat bu kadar uzulmeye degmiyor. Eski halimi dusununce kendime kocaman bir aptal diyorum .. onlar sevgi deilmis. Aliskanlik ve ego imiş...

Sizde de bi muddet bu aci surer ama zamanla tozu kalmaz. Uzulme.

Devir kötü kolla g..tü.. Aynen böyle bir devirdeyiz, ortalik sahtekar kayniyor resmen. Su an mutlu olmana sevindim inan, Allah daim etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…