Çok Kötüyüm Kızlar :(

meltempinr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
9
2
1
35
Selam,

4 aydır evliyim. Kullandığım bir ilacın etkisi nedeni ile hamile kalmam durumunda bebek ile beraber ölürüm ve yine ilaç yüzünden kürtaj ve düşük gibi bir müdahale yapılamaz. İlk ayımızda ortalama 15 defa ilişkiye girmişizdir. Her defasında eşim ilişkiye girmeden prezervatif kullandı ve korunmasına rağmen bir de geri çekildi hiç içeri boşalmadı. İlk ayda 15 defa ilişkiye girdikten sonra hiç ilişkiye hiç girmedik. Ben bu süreç içerisinde yani son ilişkiye girdiğimizden beri 2 defa regl oldum. Birkaç gün içerisinde de 3. defa regl olacağım. Son regl olduğumdan 5 gün sonra filan test aldık ve negatif çıktı.
Son günlerde yüzümde bir şişlik oluştu ve doktora gittim. 3 tane iğne 1 tane serum yedim ve diğer gün kustum. Bugün de günü geçmiş yufkadan dolayı olduğunu sanıyorum ki tekrar kustum. Sizce hamile olma ihtimalim kalmış mıdır özetle 3 ay önce girdiğimiz son ilişkiden beri 2 defa regl oldum ve test negatif gösterdi sadece son günlerde zehirlenmeden dolayı olduğunu düşünüyorum kustum 2 defa hamile olma ihtimalim var mıdır? Lütfen çok korkuyorum. Eğer hamile kalırsam cidden bir çözümü yok ölürüm :'(​

Canım çok geçmiş olsun Allah sana şifa versin .. ilişkinin üzerine adet olmuşsun zaten korkmanı gerektiren bir durum soz konusu değil hastalığın nedir bu kadar ciddi olan çok şaşkınım Allahım en kısa zamanda iyileştirsin seni

Böyle bir ihtimal olacağını hiç sanmıyorum korkmayın. 2 defa regl olmuşsunuz sonuçta. Hamile olsanız ilk ayda anlardınız belirtiler ozaman olurdu. Nasıl bir ilaç kullandığınızı bilmiyorum ama herşeyin bir çözümü var artık stres yapmayın boşuna. Geçmiş olsun.

ALLAH acil.şifalar versin hamileleik yok canim.2 kere adet olmuşsun bu nasil bi hastalikmis ilk kez duydum

Çok geçmiş olsun öncelikle canım Rabbim sağlık versin,endişelenme yüreğini ferah tut üzerine regl olmuşsun kendini sitrese sokma

ALLAH acil.şifalar versin hamileleik yok canim.2 kere adet olmuşsun bu nasil bi hastalikmis ilk kez duydum

Amin Allah razı olsun içime su serptiniz :) Karaciğerim ile ilgili bir problemden dolayı kullandığım ilacın yan etkisi bu. İlaç bir madde yayıyormuş karaciğeri iyileştirmek için. Eğer gebelik olursa bu mideye geçerek zehirliyormuş dedi doktor

AMIN Sendende canim❤
Nezmam gecicekmis canim? Ömürlük degil degilmi?

Geçmiş olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin diycem ama bu konu biraz garip geldi bana bahsettiğiniz neredeyse 90 günlük bir süreç. Gebe olmuş olsaydınız şuan zaten bu sorunu çoktaaaan yaşamış olmalıydınız ? Yani ölmüş olmalıydınız. Yaşadığınıza göre gebe değilsinizdir dimi ? İlginç gerçekten... burda çok gördüğüm için evlilik dışı ilişki yaşayıp defalarca regl olmasına rağmen gebelik korkusuyla onlarca konu açan insan, bu konunun garipliğide bana onları hatrlattı. Umarım siz onlardan değilsinizdir ve burda bunca insanın duygularını sömürmüyorsunuzdur.

hayır kesinlikle öyle bir şey yok ben de ilacın o zehirleme etkisi hakkında sadece bu kadar bilgi biliyorum doktorla detaylı bir şekilde konuşamadım tekrar kaçıncı haftada çok zararlı düzeye geliyor veyahut direkt rahime düştüğü gibi mi öldürüyor o konuda inanın benim de fikrim yok ama bu şekilde düşünmeniz üzdü beni

Size artık inanmayışım kesinleşti. Bu yazdığınız komik bir seneryodan ibaret. Yazık herkesi kendinize inandırmışsınız. Ama azıcık düşünen anlar oyununuzu. İstenmeyen ilişkinin insanlar tarafından ters karşılanacağını bildiğinizden böyle bir olayı olmuş gibi yazmışsınız. Yaşın kaç çocukmusun olgunmusun bilmem ama yaptığın bence ayıp. Kimseyi kandırmaya hakkın yok. Belliki ödün kopmuş için içini kemiriyo ama emin ol daha öncede yazdım neredeyse 90 günlük bir süreç olmuş hikayende, %1500 gebe değilsin. Msj atman faydasız görünmiycekler çünkü. Bide şöyle bişiy var bahsettiğin hikaye doğru olsa ölüm ihtimali olsa sen ne buraya yazarak vakit kaybedersin nede eşin seni bu duruma düşürür. Mutlaka dr yollarında olurdun çoktan sanırım anladın hikayendeki açığı

haklısınız özür dilerim 22 yaşımdayım evli değilim hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım sadece sözlü olduğum adamla ve çok korktum hiç paylaşacak birisi yok etrafımda ben de yanlış gözle bakılmasını istemediğim için yalan attım maalesef herkesten özür dilerim

X xDerinMavix
Asabi_kiz
_Masalim_
@Yesilelmaaa
Angel1905
nesliklndr
Kızlar iyi niyetiniz nasıl kullanılmış görün. Ben daha önce akıllanmıştım. Burda maalesefki herkese yardımcı olunmaması gerektiğini öğrenmiştim. Bu seferde yanılmadım. Keşke hayatın içinde iyi niyetleri kullanan kötü niyetli insanlar olmasa. Belki daha yaşanabilir bi dünya olurdu... ayrıca amacım konuyu açanı yaptığı hata ile yargılamak değil ki ne haddime herkesin kendi hayatıdır. Ben sadece bazen şüpheci yaklaşmak iyidir demeye çalıştım hepsi bu.

benim kötü bir amacım yoktu ki ama sadece bana kötü gözle bakılsın istemedim ben sorumun cevabını alıp bir daha girmeyecektim bu siteye zaten. yoksa kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok benim. o ilaç olayını da şu yüzden söyledim madem evlisin neden hamilelikten korkuyorsun gibi saçma bir durum oluşmasın diye

Emin ol suan hic kotu gozle bakilmadi. Herhalde kendiniz kendinize kotu gozle bakiyorsunuz ki herkesi kendiniz gibi sandiniz.

Emin ol suan hic kotu gozle bakilmadi. Herhalde kendiniz kendinize kotu gozle bakiyorsunuz ki herkesi kendiniz gibi sandiniz.

Ben kimseye kötü gözle bakmıyorum ki. Evlenmeden birlikteliğe yakınlaşmam konusunda şüphelerim vardı sadece ve onun pişmanlığını yaşıyorum. Toplumda pek hoş karşılanan bir durum olmadığını da düşünüyorum belirtmek istediğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…