Çok kötüyüm kuşum öldü:(((

misscareful86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
614
432
333
Dün sabah kalktığımızda hiç hareket etmiyordu sanırım suyu bitmiş normalde hep kontrol ederdim ama 15 tatil dönüşü evi temizlemeye daldım ona sadece gelince baktım değiştirdim herşeyini ama normaldede hep haftada bir değiştirirdim genelde haftasonları şimdiye kadar böyle bir durum olmamaştı 15 tatildede babam değiştirmişti bir kere sanırım geldiğimizde acıkmıştı zaten ve onları yiyip suyu içti sonrada olan oldu inanın dünden beri ağlıyorum çok kötüyüm kuşu olanlar yada farklı bir canlı da olabilir lütfen benim gibi olmayın daha dikkatli olun sonra benim gibi vicdan azabı çekersiniz çok kötü bir durum...

benimde bir oğlum var bana arkadaş resmen dilli düdüküm benim başına bir iş gelecek diye ödüm kopar tüy dökümünde beni hep paniklettirir başında nöbet tutarım suyuna hep vitamin atarım. Seni iyi anlaya biliyorum canımm çok üzülüp mahvolmuşsundur allah yardımcın olsun ((((

bizimde bir kuşumuz var.1 yaşına yeni girdi 3 aylıkken almıştık.uçmayı bile tam beceremiyordu.kızım ona,kuşumuz kızıma öyle bir alıştıki.akşam eve gidelim çığlık çılığa ötüyor kafesinde.kızımla beraber kayyu izliyor değiştirsen ötüyor.kafamıza konuyor.elimize geliyor.ona bi şey olsa bende kahrolurum sanırım..

senin adına gerçekten çok üzüldüm ama insanlık hali ne diyelim..ve lütfen evinde hayvan besleyen arkadaşlar suyuna ve yemine çok ama çok dikkat etsin..

bizim 3 tane öldü ben normalde sevmem pek korkarım ama yinede evden bi birey gibi oluolar insan üzülüo. sen yine görmemissin ölürken ben can çektiğini gördüm

bizim 3 tane öldü ben normalde sevmem pek korkarım ama yinede evden bi birey gibi oluolar insan üzülüo. sen yine görmemissin ölürken ben can çektiğini gördüm
canım maalesef gördüm sabah 2 veteniner 1 kuşçuya götürdüm ama yapacak bişey yok dediler üşütmüş dediler birde en önemlisi cereyanda bırakmamak gerekiyormuş ama o ne zaman oldu bilmiyorum dolmuşta son nefesini verdi offf keşke zamanı geri alabilsem...

gerçekten üzücü bizim kide evde baktık hiç kendisine dokundurtmyan hayvan annemin üzerine doğru yatıo felan nasıl cıyaklıO ama seside kısık böyle.. sonra su felan glmeye basladı poposundan öldü (( çok kötü olmustum

benim de 1 çiftim var ve onlara çok alıştım bazı geceler aklıma geliyor ölürse ne yaparım diye:2:
çok kötü oluyorum.

ne güzel başında nöbet tutuyormuşsun keşke bende o gece erken yatmasaydım ve anlasaydım halinden durgundu biraz çok pişmanım ya..

benim de 1 çiftim var ve onlara çok alıştım bazı geceler aklıma geliyor ölürse ne yaparım diye:2:
çok kötü oluyorum.

aman dikkat et hergün suyuna yemine bak evin kaloriferliyse mutlaka suya dikkat et daha erken bitiyo çok kötü bir duygu inan :26:

insan çok alışıyo kuşlara dışardaki kuşları onun sesi zannediyorum kafesi şimdi bomboş

aman çok dikat edin benim gibi bir gaflette bulunmayın pişmanlıktan ölüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce bizim zavallıcıkta susuzluktan bayılmıştı. Annemin ameliyatı dolayısıyla gelenler gidenler derken hayvanın yemini suyunu vermeyi unuttuk. Yurtdışında yaşayan ablam Allah'tan Türkiye'de bizdeydi. O farketmese biz farkedinceye kadar ölüp giderdi bende vicdan azabından ölürdüm heralde. Bigün ben işteyken ablam aradı '' Yeşil susuz kalmış gram suyu yok bayılmış hayvan'' dedi. Ablam hayvanlara pek yaklaşamaz ilgilenmez ama acımış kaşıkla su içirmeye çalışmış. Öylelikle kendine gelmiş. Ben akşam eve döndüğümde oyunlar oynayıp duruyordu. Senin muhabbet kuşu sususluktan ölmemiştir. Soğuk algınlığından ölmüştür. Soğuk algınlığında 1 hafta öncesinde hayvan halsizleşmeye kafesin altına inmeye başlıyor veterinere sorduğumda o ara vitaminini ilacını versen kurtulabiliyolar demişti. Malesef bende bunu öğrendiğimde artık çok geçti

Üzüntünü anlıyorum insan beslediği hayvana bağlanıyor.. Sonradan bir kuş daha edinirsin diye yazmadan geçemeyeceğim.

Öyle haftada bir suyu yada yemi değişmez. Hergün yemini, suyunu değişirsin. Ben yemini az az koyup hergün değişiyorum, aklında olsun suyunu da musluktan değil iyi su koy, kireçli sular dokunur.

çocuklarım küçükken köpeğimiz vardı.bir gece zincirinden kurtulmuş,sokakta gezerken araba çarpmış.bir kişi görmüş.bir kaç gün eve gelmedi,aradık bulamadık.bir akşam geldi.tuhaf hareket ediyordu ve burnundan kan gelmişti.temizledik,yemek su verdik yemedi,sadece yattı.sabah ölmüştü.küçük oğlum çok etkilenmişti.ana oğul sarıldık ağladık.anne bir daha hayvan beslemeyelim dedi.tamam oğlum dedim.seneler sonra bahçeli bir eve taşınınca gene dayanamadık bir köpek bulduk.oğlumun severken birden kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını farkettim.oğlum neden böyle yapıyorsun dediğimde ben birşey yapmıyorum dedi.sonra anladım ki bağlanmak istemiyordu köpeğe

okullar tatil olduğunda büyük oğlum bir kafesle geldi.arkadaşları memlekete gitmiş,kuşlarını da oğluma emanet etmiş.2 kuş ve 8 yumurtası vardı.nasıl bakacağımı bilemediğim için internetten araştırdım.kuşlara birşey olacak diye ödüm koptu.özel mamalar hazırladım.6 yavru yumurtadan çıktı.anne babasının onları beslemesini izledim.bir zaman sonra 2 yavru yuvadan atılmış ölmüşler.en son tek yavru kalmış.çok üzüldüm yavrulara

neyse dün teslim ettikte rahatladım.başlarına birşey gelmeden

evet doğru söylüyorsun ama yaklaşık 5 aydır bu şekilde bakıyordum zaten kuşu bir tanıdığım bize bıraktı ve bu şekilde yapmamı söyledi ben 2 adet yemlik ve 2 adet suyu da dolduruyodum bişey olmuyodu ama yinede arada kontrol ediyodum tabi dedimya bu ara temizliğe vurdum nasıl olsa değiştirdim dedim ve akşam da eşime yıkayalım kuşu diyecektim aklımdaydı ama neden öyle oldu anlamadım bi gaflet vurdu yatmaya giderkende baktım gözleri kısılmıştı normalde başını gömüp uyurdu anlayamadım işte offf...

inş dediğin gibi susuzluktan ölmemiştir götürdüğüm veterinerde üşütmüş dedi tüyleri kabarmıştı hep ama tam emin olamıyorum işte..

ne güzel sağ sağlim teslim edebilmişsin o 2 tanede olabilir kabul etmemişlerdir senin suçun değil benimki de emanetti 5 aydır bizdeydi alışmıştık..

canım ya çok üzüldüm benimde kuşum var şuan bebeğimiz gibi bizim bebek özlemini bir nebzede alıyor onunla uğraşmaktan zevk alıyorum üzülme ne olur ya bir tane daha alsan olmaz mı?memlekete gideceğim kuşumu götüremem hava soğuk komşuya bırakma düşüncesi bile şimdiden düşündürüyor

güvendiğin birine bırak canım zaten benimkine de 15 tatilden sonra oldu olan keşke bende gitmeseydim yorulmasaydımda onunla ilgilenseydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…