• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kotuyum lutfen bakın , kovid:(

canım çok geçmiş olsun, evet kapabilir.
benim de annem babam geçirdi. babamda öksürük ateş yoktu ama göğsüm ağrıyo deyip duruyordu, (kendisi de kalp damar hastası)
hatta bir gün ağrıdan ağladı. testi negatif çıktı , ama ciğerlerinde tipik korona bulguları olduğu için 15 gün hastanede yattı. annemin ise pozitif çıktı.
doktorlar babamın önce kaptığını ve testte pozitif çıkma gününün geçtiğini bu nedenle negatif çıktığını söylediler.
aradan 5 ay geçti ve babamın geçenlerde bir yerinde pıhtı atmak üzere olduğu ortaya çıktı, şimdilik sorun yok ama her an her şey olabilir.
demem o ki çook dikkat etsin. 15 gün geçti iyileştik diye bir şey yok, kalp damar hastalarında ilerleyen zamanlarda da sorun çıkıyor

Koronayi yeni atlattim.teste gitmeden once esimle kizimla hep iciceydik.test yaptik ben pozitif esim negatif cikti.hemen odalari herseyi ayirdik esime bulasmadi.korkmayin dikkatli olursa bulasmaz ama testede guvenmeyin kulucka suresinde negatif cikiyor.bi kac gun sonra tekrar babaniz test yapsin

Babanız evde bir odada kalsın çıkmasın. Sonradan pozitife dönme ihtimali hep var

10 gün önce dayım vefat etti kovid di ....annem babam cenazeye katılmak zorunda kaldı ..temas etmedik çok dikkat ettik deselerde on gün sora annemi babami teste yolladık ama asla belirti yoktu..bugün annem pozitif babam negatif çıktı ..kardesimde var evde ona gerek yok demişler teste ...ya pozitifse babama bulasirmi ..babam kalp hastası ciğerleri de pek sağlam değil ..şuan ne yapmaları gerekiyor ..elim ayağım buz gibi ...lütfen tecrübelerinizi paylaşırmieiniz. birde negatif çıksa bile ciğerede olma şansı varmı virüsün ...kötü yorum yapmayın çok hassasım şuan Allah'ım herkesi korusun:KK43:
Yakınsanız size gelsin babanız

Şu dönemde cenazeye heleki kovid cenazesine kronik hasta olarak katılmak cesaret ister. Ben kötü yorum yapacağım kusura bakmayın ama neden en önce kendinizi sonrada toplumu düşünmüyorsunuz?? Ha tuzun kuru derseniz geçen ay babamı kaybettik kovid olmamasına rağmen herkese gelmeyin dedik böyle karşı tarafın vebaline de giriliyor çünkü. Azıcık kurallara uyun ne olur ya sağlıkçılar olarak bitik durumdayız.
Kadın kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Biraz da saçmalıyorsun bence sanki komşunun cenazesi

Kadın kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Biraz da saçmalıyorsun bence sanki komşunun cenazesi
Ya görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.

10 gün önce dayım vefat etti kovid di ....annem babam cenazeye katılmak zorunda kaldı ..temas etmedik çok dikkat ettik deselerde on gün sora annemi babami teste yolladık ama asla belirti yoktu..bugün annem pozitif babam negatif çıktı ..kardesimde var evde ona gerek yok demişler teste ...ya pozitifse babama bulasirmi ..babam kalp hastası ciğerleri de pek sağlam değil ..şuan ne yapmaları gerekiyor ..elim ayağım buz gibi ...lütfen tecrübelerinizi paylaşırmieiniz. birde negatif çıksa bile ciğerede olma şansı varmı virüsün ...kötü yorum yapmayın çok hassasım şuan Allah'ım herkesi korusun:KK43:
Çok geçmiş olsun. Negatif çıkmışlar ama babayı göğüse götürün bence.

Ya görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.
Kardesi vefat edince insanin ruhu gidiyor sanki. Cok yakin kardes ya. Karsida durur son aninda yanida olur. Dugunle kardes ölümü bir degil.

Belirli bir yaşın üzerindeki insanları bir türlü durduramıyoruz ki kardeşcağızım, ananemin komşusu coronadan vefat etti, gittim kapıdan baş sağlığı diledim, yemek bıraktım diyor.
Kalp hastasısın ananem, bak ilaçlarla yaşıyorsun deyince de, herkes gitti ayıp olurdu diyor.
Millete ayıp olmasın diye ölelim mi yani, ama bunu anlatmak çok zor bazılarına.

ne dikkatimi çekti biliyormusunuz

annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,

ne üzücü demi :KK42:

ne dikkatimi çekti biliyormusunuz

annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,

ne üzücü demi :KK42:
Kronik hastalığı olduğu için daha çok endişelenmesi normal değil mi?

işte benim en korktuğum şey bu ..belirti yoksa tomografi cekmiyorlarmis ama babamda ısrarla iyiyim diyor çıkmıyor evden

iyise ve negatifse didiklemeye gerek yok belirti olmadıkça. Hastaneye gönderip temas olasılıklarını artırmayın bence.
Evde karantinada kendini dinlesin sadece.

Hastaysa gitmemeli. İnsanlar ayıp olur diye düğünlerde cenazelerde toplantılarda kapıyor çoğunlukla virüsü. Benim babamın kardeşleride kronik hasta gelipte bizden birşey kaparlarsa birde onun vebalini nasıl ödeyeceğiz? Farkında mısınız kovidden ölmeseniz bile devlet cenazenizi bile ailenize teslim etmeyip kendisi gömüyor. Normal mi yani herşey? Neyse ne kadar anlatsak boş gidin bacım ne diyeyim bizim ülkemizde konuştuklarımız uzay boşluğuna kayıyor zaten

Hastaysa gitmemeli. İnsanlar ayıp olur diye düğünlerde cenazelerde toplantılarda kapıyor çoğunlukla virüsü. Benim babamın kardeşleride kronik hasta gelipte bizden birşey kaparlarsa birde onun vebalini nasıl ödeyeceğiz? Farkında mısınız kovidden ölmeseniz bile devlet cenazenizi bile ailenize teslim etmeyip kendisi gömüyor. Normal mi yani herşey? Neyse ne kadar anlatsak boş gidin bacım ne diyeyim bizim ülkemizde konuştuklarımız uzay boşluğuna kayıyor zaten
Hastağı gittikten sonra kapmış yalnız. Hastayken gitmemiş.

Tabiki öyle ama düğün Baska bişe ona bende kaesıyım ama bu cenaze son görevleri.

Back
X