• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kotuyum lutfen bakın , kovid:(

ne dikkatimi çekti biliyormusunuz

annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,

ne üzücü demi :KK42:
Üzücü değil
Bağışıklığı güçlendiren şeyleri herkes biliyor
Konu sahibi de biliyordur
Neresi üzücü anlamadım?

tecribeli insanlara soru sormuş

Belirli bir yaşın üzerindeki insanları bir türlü durduramıyoruz ki kardeşcağızım, ananemin komşusu coronadan vefat etti, gittim kapıdan baş sağlığı diledim, yemek bıraktım diyor.
Kalp hastasısın ananem, bak ilaçlarla yaşıyorsun deyince de, herkes gitti ayıp olurdu diyor.
Millete ayıp olmasın diye ölelim mi yani, ama bunu anlatmak çok zor bazılarına.
Komşuya taziyeye gitmek başka kardeşin vefat etmesi başka. Saptirmayin

Ya görünce yazmadan edemedim. E gitmiş virüs kapmış işte şimdi Allah korusun ona bi şey olsa ne olcak. Zaten bu kadar artış hep bu zihniyetten kaynaklandı. Kızının düğününe gitmesin mi kardeşinin cenazesine gitmesin mi? Onlar el ne der deyip gitsin yedi kat yabancı sağlık çalışanları keyfi ziyaretlerin bedelini ödesin. Hak ya bu artık günah o insanlara aylardır canları cıktı. Hadi gidiyorsunuz bari normal gibi savunup cinlendirmeyin insanları.
Saglikciyim ve evet yoruldk ama kardeş cenaze bu yedi kat yabanci degl ya baba anne kardeş bunlara nasıl gidilmesin :( valah k bakmayin ama bu bambaşka bişey. Biz hastanede bu covidden önce de çok gördük. Yolu uzun sırf annesinin kardeşinin cenazeye yetişemedi diye kendini perişan eden psikolog psikolog gezen son görev diye bişey var

Ayrıca herşeyi gectm sırf iş için tanimadgmz binlerce hastaya bakyrz. Covid olmak uğruna. Ee kardesn cenazesi olacak ve covid olursam diye gitmicek. Biri parasal iş diğeri ne peki

Çok geçmiş olsun. Babanızın testi negatif çıkmış, eğer hiçbir belirtisi yoksa endişelenmeyin ama mutlaka izole olsun, annenizden ona da bulaşabilir.

10 gün önce dayım vefat etti kovid di ....annem babam cenazeye katılmak zorunda kaldı ..temas etmedik çok dikkat ettik deselerde on gün sora annemi babami teste yolladık ama asla belirti yoktu..bugün annem pozitif babam negatif çıktı ..kardesimde var evde ona gerek yok demişler teste ...ya pozitifse babama bulasirmi ..babam kalp hastası ciğerleri de pek sağlam değil ..şuan ne yapmaları gerekiyor ..elim ayağım buz gibi ...lütfen tecrübelerinizi paylaşırmieiniz. birde negatif çıksa bile ciğerede olma şansı varmı virüsün ...kötü yorum yapmayın çok hassasım şuan Allah'ım herkesi korusun:KK43:
Pozitif olanlar odasından cikmasinlar yemekleri karton tabak çatal kaşık bardak olarak verin babanizi ayrı odada tutun kendinizide koruyun bağışıklık yükselsin diye işkembe kelle paça yiyin için ayrıca ben astım hastasıyım atlattım covidi inşallah birşey olmaz sürekli bulunduğunuz ortamı havalandırın tuvaleti sürekli çamaşır suyuyla temas edilen yerleri çamaşır suyuyla silin kapı kollarına dahil ve iki kat maske takın yani iki tane üç tane babanizda dahil kendinizi koruyun Allah yardımcımız olsun tüm milletimizin inşallah illetten kurtuluruz toplum olarak

Konunun özü bırakılır, her türlü ayrıntıya takılıp itina ile tartışılır BDV’de.

Konu sahibi arkadaşım büyük geçmiş olsun.
Evde herkes ayrı odalarda otursun.
Evi sık sık havalandırın.
Aile üyeleri mecburen temas etmek durumunda kaldığında maske kullansın.
Tek kullanımlık tabak, bardak temizlik için de kağıt havlu ve ıslak mendil kullanın.
D ve C vitamini takviyesi alın.

ne dikkatimi çekti biliyormusunuz

annesinin sonucu + çıkıyor ama konu sahibi sadece babasının derdine düşüyor acaba bulaşırmı diye ,
asla annesının lafını etmiyor ,ne yesin içsin bağışlıgı güçlensin diye sormuyor ,

ne üzücü demi :KK42:
nekadar kötü bir yorum yaa ...annem için üzülmez olurmuyim kendisi çok iyi olduğunu söylediği için beni hep motive ediyor odasında yatıyor yemeklerini götürüyoruz. ..babam kronik kalp hastası ciğerleri de sigaradan dolayı sağlam değil anemi falan birsuru rahatsızlığı olduğu için ona daha fazla enduselenmis olamaz mıyım..

iyiyim diyor gitmek istemiyor ..bide sağlıkciyi armislar belirti olursa gelsin zaten buralar hep karışık burda kapar yoksa da demişler napmam lazim

Koronayi yeni atlattim.teste gitmeden once esimle kizimla hep iciceydik.test yaptik ben pozitif esim negatif cikti.hemen odalari herseyi ayirdik esime bulasmadi.korkmayin dikkatli olursa bulasmaz ama testede guvenmeyin kulucka suresinde negatif cikiyor.bi kac gun sonra tekrar babaniz test yapsin
eşiniz tomografi cekildimi

Şu dönemde cenazeye heleki kovid cenazesine kronik hasta olarak katılmak cesaret ister. Ben kötü yorum yapacağım kusura bakmayın ama neden en önce kendinizi sonrada toplumu düşünmüyorsunuz?? Ha tuzun kuru derseniz geçen ay babamı kaybettik kovid olmamasına rağmen herkese gelmeyin dedik böyle karşı tarafın vebaline de giriliyor çünkü. Azıcık kurallara uyun ne olur ya sağlıkçılar olarak bitik durumdayız.

başınız sağolsun öncelikle. babanızın cenazesine gittiniz mi?
veya allah korusun kardeşiniz vefat etseydi gitmez miydiniz toplumu düşünüp?

valla koronayı ben yaymadım virüsü ben çıkarmadım. Kimse beni dedemin ebemin teyzemin cenazesine gitmekten alıkoyamaz. Toplum sağlığı benim umrumda olmazdı açıkçası kardeşim covidden ölse virüs daha yayılmasın gitmiyim diye düşünecek psikolojide olmazdım.

ya biyandan şeyden korkuyorum bende belirti yok iyiyim diyor ...buna rağmen oralara götürüp bişey kapmasina sebep olurum diye

evet kesinlikle belirti çıkmadan götürmeyin. Olduğunu bilseniz ne değişecek ki? Şu an hasta değilse müdahale etmeyecekler. İlaçları da kullanmasa da olur.

Back
X