• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm ,mutsuzum,yaşamaktan sıkıldım

ceren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
821
87
68
Bursa
arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...:43::43::43::43:

BU durumda ne söylenir hiç bilmiyorum ama Allahtan umudunu kesme rabbim acil şifa versin

Ayrıca ne o öyle ölümü beklemek öyle düşünme çok üzüldüm ya

Canım üzme kendini hep dua et.kaç yaşındasınız?

24 yaşına girdim ,bu zamana kadar iyileşmek için dua ettim bundan sonrada ölmek için...

yapılacak bir şey kalmadı ne demek.
yapılacak elbet bir şeyler vardır ben hep buna inanıyorum.
ne diyeceğimide bilemedim şuan.
allahımm senin ömrüne ömür katsın.hastalığına derman versin inşallah..

arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...:43::43::43::43:

Çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah . Umudunuzu kaybetmeyin

Allah şifanızı versin inş. Başka başka doktorlara da göründünüz mü. Allahtan umut kesilmez, hiç belli olmaz.

BU durumda ne söylenir hiç bilmiyorum ama Allahtan umudunu kesme rabbim acil şifa versin

Canım üzme kendini hep dua et.kaç yaşındasınız?

Allah şifanızı versin inş. Başka başka doktorlara da göründünüz mü. Allahtan umut kesilmez, hiç belli olmaz.

Gitmediğim doktor kalmadı ...en iyi kalp doktorları profesörler hepsi de aynı şeyi söylüyorlar...

konu başlığını görünce hiç böyle bir şey görmeyi beklememiştim.

önceki konularını bilmiyorum nasıl bir sorunun vardı da hem kalp hem akciğer nakline ihtiyacın var?

çok üzüldüm canım ya yaşın da çok genç.

başka başka doktorlara kesinlikle gidin.

Allah'tan ümit kesilmez.

Çok çok geçmiş olsun.

yapılacak bir şey kalmadı ne demek.
yapılacak elbet bir şeyler vardır ben hep buna inanıyorum.
ne diyeceğimide bilemedim şuan.
allahımm senin ömrüne ömür katsın.hastalığına derman versin inşallah..

yapılacak birşey kalmadı diyen doktorlar malesef ben değilim hem zaten bende sonlara geldiğimi anlıyorum eskiden 100 metrede yorulurken şimdi iyicene tıkandım yürüyemiyorum tuvalet ihtiyacımı bile karşılayamıyacak duruma geldim neredeyse...ve bir de bu şekilde okula gidiyorum son senem ben hiç pes etmedim ama son artık bunu hissediyorum...

Çok üzüldüm. Allah şifanızı versin umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin Rabbim yardımcınız olsun.
İnsan böyle durumlarda ne diyeceğini bilemiyor.....

konu başlığını görünce hiç böyle bir şey görmeyi beklememiştim.

önceki konularını bilmiyorum nasıl bir sorunun vardı da hem kalp hem akciğer nakline ihtiyacın var?

çok üzüldüm canım ya yaşın da çok genç.

başka başka doktorlara kesinlikle gidin.

Allah'tan ümit kesilmez.

Çok çok geçmiş olsun.

şimdi nakilde olmuyor bunları söyleyen gerçekten işinde çok iyi doktorlar ...doğduğumdan beri kalp hastasıyım ...malesef yapacak bir akciğer nakli ile kalp umudu vardı son evresinde olduğum için yapılmıyor canım...

yapılacak birşey kalmadı diyen doktorlar malesef ben değilim hem zaten bende sonlara geldiğimi anlıyorum eskiden 100 metrede yorulurken şimdi iyicene tıkandım yürüyemiyorum tuvalet ihtiyacımı bile karşılayamıyacak duruma geldim neredeyse...ve bir de bu şekilde okula gidiyorum son senem ben hiç pes etmedim ama son artık bunu hissediyorum...

canım çok ama çok zor.biliyorum ama umudunu yitirme lütfen. dua et dualar edelim hep beraber.
çıkmadık candan umut kesilirmi.

şimdi nakilde olmuyor bunları söyleyen gerçekten işinde çok iyi doktorlar ...doğduğumdan beri kalp hastasıyım ...malesef yapacak bir akciğer nakli ile kalp umudu vardı son evresinde olduğum için yapılmıyor canım...

ay canım çok üzüldüm inşallah iyileşirsin. bol bol dua et.

ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun. moralini yüksek tutmaya çalış.

canım çok ama çok zor.biliyorum ama umudunu yitirme lütfen. dua et dualar edelim hep beraber.
çıkmadık candan umut kesilirmi.

evet canım ben ölmekten korkmuyorum ...sonuçta herkes ölücek ben mutsuz ölmek istemiyorum yapacak o kadar çok şeyim var ama zaman çok kısa ve ben hiç birşey yapamıyorum...

Allah şifa versin
bir doktor nasıl söyler bunu???
çok şaşırdım :53:

Back
X