• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm ,mutsuzum,yaşamaktan sıkıldım

evet canım ben ölmekten korkmuyorum ...sonuçta herkes ölücek ben mutsuz ölmek istemiyorum yapacak o kadar çok şeyim var ama zaman çok kısa ve ben hiç birşey yapamıyorum...

konu başlığını görünce hiç böyle bir hikaye ile karşılaşacağımı bilemedim.
ama inan mahfettin beni şuan :(
ailenlemi yaşıyorsun?ismini yazarmısın dua etmek istiyorum.

konu başlığını görünce hiç böyle bir hikaye ile karşılaşacağımı bilemedim.
ama inan mahfettin beni şuan :(
ailenlemi yaşıyorsun?ismini yazarmısın dua etmek istiyorum.

düşünsene canım sen okurken bu kadar üzüldün ben yaşıyorum bunları 24 sene boyunca pes etmedim ama yavaş yavaş tükeniyorum artık çünkü yürüyecek dermanım kalmadı günde 6 kere oksijen tüpü kullanıyorum...

Ne diyecegimi bilemiyorum, cok uzuldum.
Peki sana manevi destek olabilecek/olan arkadasin filan var mi? Ya da aileden biri. Bu kadar uzgun gunlerinde insallah sana destek olan birileri vardir.
Bir de maneviyatini kuvvetlendirirsen kendini daha iyi hissedersin diye dusunuyorum. Allah'la konusmak, dua etmek,... gibi.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

"Ölum varken ben yokum,ben varken ölüm yok.O halde korkacak ne var?" der Lucretius...Sen de şu an hayatta olduğuna göre neden bu kadar umutsuzsun? Son evredesin,artık çare yok denilen ve yıllarca yaşayan hastalar var.Günlük hayatın önemsiz sorunlarında debelenirken hiç aklımıza gelmiyor.Ama sağlığımızda bir pürüz çıksın,nasıl da her şey dümdüz oluyor değil mi? Sen benden kat kat güçlüsün,hatta buradaki birçok kişiden de...Çünkü nasıl savaşılır biliyorsun.Biz bilmiyoruz,sen biliyorsun.Asıl önemli olan şeyi de sadece sen biliyorsun.Sadece başına gelen bilir.Sana sahte temalı üzüldüm yazıları yazmayacağım,evet üzüldüm,ama sen canlı kanlı hayattasın şu an,nefes alıyorsun ve bence tüm bunlar olurken hala umut var...Sana bol mutlu ve sağlıklı günler diliyorum..

Son düzenleme:
arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...:43::43::43::43:

ay canım benim o nasıl laf öyle ölümü beklemekte ne demek onu ancak allah bilir allahtan ömür iste rabbim koşulsuz uzun ömürler versin sana hastayım saçma değilmi bu istek deme """künfeyekün""" ol der oluverir sen inancını bütün tut canım benim olurmu öyle şey hiç. böyle düşününce inan sağlam insan bugün ölür.

duamda ailemle birlikte sen varsın artık canım allah sizi bize sevenlerinize bağışlasın :21::21::21:

sana salatı tefriciye okuyalımmı canım hep birlikte ????

Son düzenleme:
Ne diyecegimi bilemiyorum, cok uzuldum.
Peki sana manevi destek olabilecek/olan arkadasin filan var mi? Ya da aileden biri. Bu kadar uzgun gunlerinde insallah sana destek olan birileri vardir.
Bir de maneviyatini kuvvetlendirirsen kendini daha iyi hissedersin diye dusunuyorum. Allah'la konusmak, dua etmek,... gibi.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

malesef çok yakın arkadaşım yok, ailemde üzgün herkes destek göremiyorum onlar benden üzgünler...

düşünsene canım sen okurken bu kadar üzüldün ben yaşıyorum bunları 24 sene boyunca pes etmedim ama yavaş yavaş tükeniyorum artık çünkü yürüyecek dermanım kalmadı günde 6 kere oksijen tüpü kullanıyorum...

senin için yapabiliceğim keşke birşeyler olsa. dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.:(
allahım yardımcın olsun.allahım sana iyilik versin.

"Ölum varken ben yokum,ben varken ölüm yok.O halde korkacak ne var?" der Lucretius...Sen de şu an hayatta olduğuna göre neden bu kadar umutsuzsun? Son evredesin,artık çare yok denilen ve yıllarca yaşayan hastalar var.Günlük hayatın önemsiz sorunlarında debelenirken hiç aklımıza gelmiyor.Ama sağlığımızda bir pürüz çıksın,nasıl da her şey dümdüz oluyor değil mi? Sen benden kat kat güçlüsün,hatta buradaki birçok kişiden de...Çünkü nasıl savaşılır biliyorsun.Biz bilmiyoruz,sen biliyorsun.Asıl önemli olan şeyi de sadece sen biliyorsun.Sadece başına gelen bilir.Sana sahte temalı üzüldüm yazıları yazmayacağım,evet üzüldüm,ama sen canlı kanlı hayattasın şu an,nefes alıyorsun ve bence tüm bunlar olurken hala umut var...Sana bol mutlu ve sağlıklı günler diliyorum..

sağol canım ama hiç bir işimi yapamayacak duruma geldikten sonra umudum bitti açıkçası ... umudumu bitirme sebebim tek hastalık değil herşey artık yapamıyorum...

ay canım benim o nasıl laf öyle ölümü beklemekte ne demek onu ancak allah bilir allahtan ömür iste rabbim koşulsuz uzun ömürler versin sana hastayım saçma değilmi bu istek deme """künfeyekün""" ol der oluverir sen inancını bütün tut canım benim olurmu öyle şey hiç. böyle düşününce inan sağlam insan bugün ölür.

duamda ailemle birlikte sen varsın artık canım allah sizi bize sevenlerinize bağışlasın :21::21::21:

sana salatı tefriciye okuyalımmı canım hep birlikte ????

okuyun canım iyileşmem için mutlu olmam için okuyun sizin dualarınıza ihtiyacım var...

sağol canım ama hiç bir işimi yapamayacak duruma geldikten sonra umudum bitti açıkçası ... umudumu bitirme sebebim tek hastalık değil herşey artık yapamıyorum...

İstersen özelde konusabiliriz,biraz rahatlarsın belki.

Rabbim öyle büyük ki, "Bitti" dediğin yerden başlatır seni.
Sen yeter ki umudunu yitirme .
Hayat mucizelerle dolu .
Rabbim sana şifa versin inşallah ...

malesef çok yakın arkadaşım yok, ailemde üzgün herkes destek göremiyorum onlar benden üzgünler...

Canim benim, sen yine moralini yuksek tut. Buraya gel yaz her zaman, biz istedigin kadar konusuruz. Icini dok. Konunu unutma, devam et. Hem bizi de haberdar et.
Dualarim seninle.

​hadi hanımlar cerene salatı tefriciye okumaya başlıyoruz hepimiz katılalım dua edelim allah karşılıksız edilen duaları boş çevirmez:21:

konu açıyo şimdi okuduğumuz kadar yazarız hergün

Back
X