• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm ,mutsuzum,yaşamaktan sıkıldım

​hadi hanımlar cerene salatı tefriciye okumaya başlıyoruz hepimiz katılalım dua edelim allah karşılıksız edilen duaları boş çevirmez:21:

konu açıyo şimdi okuduğumuz kadar yazarız hergün

konuyu açtım canım dualarınızı bekliyorum...

son evre derken canım kanser değildin hatırladığım kadarıyla yetmezlik içinmi son evre dediler kafam karıştı :26: nakil konusunda türkiye yetersiz değil seni neden viyanaya yolluyolar anlamadım inşallah yanılmışlardır hadi aç konuyu başlayalım duaya :21:

pulmoner hiper tansiyon ayerza hastalığıda deniliyor 4 evresi var ben son evredeyim doktorlarım dedi en akciğer ve kalp naklinde en başarılı yer viyana imiş ama ben son evrede olduğum için oda yapılamıyor canım pulmoner hipertansiyonum 120 normal insanda bu 20 bende ise 120 canım konuyu açtım

pulmoner hiper tansiyon ayerza hastalığıda deniliyor 4 evresi var ben son evredeyim doktorlarım dedi en akciğer ve kalp naklinde en başarılı yer viyana imiş ama ben son evrede olduğum için oda yapılamıyor canım pulmoner hipertansiyonum 120 normal insanda bu 20 bende ise 120 canım konuyu açtım

allahım ne mucizelere kadir sen gönlünü ferah tut yeterki hep iste allahtan ben mevlamdan mucizeler istedim zor anlarımda. baktım canım dua konusuna başlayalım yasinmi olr tefriciyemi okuruz hepsini

arkadaşlar beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum kendimi çok yalnız değersiz hissediyordum şimdi biraz daha iyiyim sağolun ...

arkadaşlar beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum kendimi çok yalnız değersiz hissediyordum şimdi biraz daha iyiyim sağolun ...

sende çok değerlisin canım oyüzden imtihan ediliyosun allah sevdiği kuluna imtihan verirmiş sınamak için sen bu sınavı atlatırsın yeterki gönlün ferah olsun:16: dinlen biraz canım inşallah duaya başlayıp yazarız okuduklarımızı diğer konuya iyi geceler canım benim

Allah tan ümit kesilmez canım sakın ümidini yitirme Allah şifa versin

Canım Allah izin verdiği sürece yaşarsın hatta daha sağlıklı olursun... Ne mücizeler oluyor .. Tıpta bir yere kadar .. Bir noktadan sonra yaradanın çizdiği yol ve ömür var bizlere .. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür cizmiştir öyle hissediyorum ..Acil şifalar diliyorum .. Hayata tutunmaya çalış salma sakın kendini .. Ben yaşayacağım de..

öncelikle şunu söyleyeyim.
allah dert vermiş dermanınıda vermiş.iyi düşün iyi olsun herşey.moralini yüksek tutmaya çalış.biliyorum bunları söylemek bizler için çok kolay.çünkü senin içinde ne fırtınalar kopuyor bilemiyoruz ama işte o fırtınaları dindirmen lazım.kalp rahatsızlığın var.kalbini çok meşgul etme.herşeye olumlu bak.allaha sığın.bol bol dua et.allahtan ümit kesilmez.mucizelere inan.bir bakmışsın geçip gitmiş kendiliğinden veya nakil bulunmuş.aileninde üzüntüsünü tahmin edebiliyorum.dualarım seninle canım.

ah bu doktorlar doktorlar.
hiç sevmiyorum bir doktorun hastaya direk "herşeyi yaptık ama artık elimizden birşey gelmiyor"demesinden.
bu sözler asla hasta olan birine söylenmemeli.aileden birine söylenmeli.ailede hastadan gizlemeli bur tür şeyleri.doktor güleryüzle herşey iyi olacak dediğinde hasta hayata tutunuyor.işte bu arkadaşımız gibi oturupta ölümünü beklemiyor.çok suçlular bu konuda doktorlar.hiç haklı bulmuyorum.sonuçta herşey beyinde bitiyor.

herşey çok güzel olacak arkadaşım.sen içini ferah tut.ailende çok üzmesin kendini.:50:

Canım benim Allah şifa versin çok üzüldüm
Fakat Allahtan ümit kesilmez,o isterse herşey olur

hiç bı zamman umudunu yitirme gün dogmadan neler dogar derler ya sabrt inş gereken şifa bulunur gecmiş olsun sakın uzulme

"Ya Şafi Ente Şafi" zikri Çek bol bol güzel kardeşim. Herkezin bir imtihanı var bu dünyada. Allah sana ve tüm hastalara acil şifalar versin. Birgün uyanıp bir bakmışsın ki eskisinden çok daha iyisin inşallah. Allah'tan ümit kesilmez. Yaradan OL derse olur ..Buna İnan..Olumsuz düşünceleri at kafandan Allah'a sığın ondan şifa iste..

Bende sana dua edeceğim ..
Allah senin Hastalığı'na şifalar yağdırsın, derdine derman versin ve yüreğini bir güneş gibi aydınlatsın eskisinden çok daha sağlıklı ve mutlu olasın inşallah..

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar yanımda oldunuz beni yalnız bırakmadınız sağ olun ...

Dua konusunu göremedim link alabilir miyim? Ben de okumak istiyorum. Rabbim şifa versin canım umudunu kaybetme sakın

arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...:43::43::43::43:

Rabbim sana sifa versin bitanemm.. Ama hepimiz degisik seylerle imtihan oluyoruz. Buda senin iltihanin.. Kim yasar kim olur hic belli olmaz hic.. Umudunu kaybetme rabbimize sigin

Back
X