çok kotuyum ne olur bana yardım edın..

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar bugun benım dogumgunumdu.sevgılım kutlamdı azonce mesaj attım gorusmıcezmı bugun benım dogum dıye unutun tabı dedım oda ben bugun ayın 21.sanıyordum yarın telafı etsek dedı bende bısı demedım sızce npmlyım cok ktyum :14:

arkadaşım bir şeyi sorun yaparken gerçekten sorun mu, gerçek bir sorun mu diye düşünün. hayatın sonu mu unutması, insan değil mi senin sevgilin, bu da olabilir diyebilirsin, insanlık hali... ben bir arkadaşımın doğumgününü bilmeme rağmen üç sene boyunca peşpeşe unuttum, doğumgünü tam final haftalarıma geldiği ve kafam yerinde olmadığı için. hasılı bence kötü olacak bir durum yok ortada. gönlümü al hadi de, bitsin küslük :D

bende çok önem veririm özel günlere ama bazı insanlar fazla önemsemiyor.üzülmekte haklısın ama unutmuş olabilir bu kadar kötü olacak bişey yokki

unutmamıs arkadaslar sadece bugun ayın 21.sanıyormus yarın 22 sanıyormus ya ınsan hıcmı takvıme bakmaz bı ozur bıle dılemedı butungun aksama kadar onun kutlamasını bekledım ben:14:

unutmamış günleri karıştırmış anladım.ee o zaman bu kadar neden üzülüyorsunki.yarını bekle telafi eder.yarın dileyecek belkide özürünü.yarında mutlu edemezse seni o zaman üzül haklısın derim..

bu arada mutlu yıllar:71:

üzülmekte dert etmekte haklısın bana böyle bir şey yapılsa çok üzülür ve kırılırım çok önemli mesela benim için bu günler ne rahatlık ya tamam bu gün ayın 21 sanmış olabilirsin bi özür diler insan yarında gönlünü alırsın deme ama cnm bence hiç yzü verme tavrını belli et bakalım yarın ne yapacak

yok artık şakamı bu
bende "çok kötüyüm ne olur bana yardım edin " falan deyince ciddi birşey var sandım
unutmuşda olabilirdi insanlık hali
ne olmuş yani ölüm kalım meselesimi
yapmayın ne olur

bence aşırı bi tepki verme sakin ve her zaman ki gibi davran üzüldüm ama napalım yapacak bişey yok de geç ve yarını bekle eğer seni tatmin edecek bişeyler yapmazsa o zaman oturup düşün ve bir karar ver çünkü bu bencede önemli bişey ..

yarına hazılrmastım kendımı dedı bnde bısı dmdım tm yrn telafı etmesıne ızn verıcem tesekur edrım hpıze

doğum günün kutlu olsun arkadaşım benimde doğum günüm :) aynı gün doğmuşuz :) onun dışında belki gerçekten unutmuştur , özür diler ve kendini affettirirse konu üzerinde durma derim :31:

bende çok önem veririrm doğum günlerine.bugünde yeni ayrıldığım erkek arkadaşım doğum günü düşün saat 1 acaba kutlasam mı kutlamasam mı diye düşünüyorum.
halbu ki neler almıştım.ama hepsi kalsı sanırım kutlucam.bir msjla anca yada msne girerse özel bir gün sonuçta.....

O kadar da büyütülecek bir sey degil.üzülmek belki ama sürdürmek bence cok sacma.yarin kutlarsiniz gene kutlamazsa sen de onunkini kutlamazsin olur biter.Erkelkler ve kadinlar her zaman bir cizgide olamaz.

eğer gerçekten tek sorun buysa:) yarın yanına gittiğin zaman, doğumgününü kutladığında ona sıkıca sarıll... seni aldatmadığı, terketmediği, arkandan işler çevirmediği için:) eh tabii ki azıcık trip yaparsın kadınlığın şanındandır ama takma bunu doyasıya yaşa aşkını sevgini herneyse :38: doğum günün kutlu olsun buarada :21:

senınde ktlu olsun ttlım hepınıze tesekkur ederım konuyu actıktan bısatv sonra svglım grsmek ıstedı ve gnlumu aldı yrnda alcgını bıodırdı.buuyuzden mtluyum karıısık bırdogumgunu gcrdım:9:

nişanlımın doğum gününü 1 gün öncesinden kutladım ve hediyelerini verdim. çünki doğumgünü için işyerinde arkadaşları mesai bitimi kutlama düzenlemişler. amirleride olduğu için ses çıkarmadım. 1 gün önceden kutladım bitti.

elbette oda benim doğum günümü unutsa çok zoruma giderdi, üzülürdüm. ama telafi etmesine de izin verirdim. bir gün sonrada olsa telafi etsin. ama trip yapar, biraz yalvartırsan en azından doğum gününü telefonunun hatırlatmasına ayarlamayı düşünebilir belki :)

Back
X