- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polis maaşları da baya artmıştı. üzülmekte haklısınız
yine de dert etmeyin, bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
O zaman bu kadar ağlama yazık değil mi bebeğine.İdealin olabilir ama olmamış işte ağlarsan geri de gelmeyecek şansın.Hamilesin hassassın ondan oluyordur ama sen yine de metin ol üzülme bu kadar.Başka şeylerle oyalan unutursun zaten bi kaç güne
ne desem sana boş gelicek biliyorum canım. çünkü iş bulma konusunda benzer şeyleri ben de yaşadım. insan ideallerine ulaşamayınca üzülüyo tabiatiyle. ancak Allah bizim şer gibi gördüklerimizde hayırlar, hayır gibi gördüklerimizde de şerler yaratmıştır. bi de şu açıdan düşün. tamam polislik senin çok emek verdiğin bi amaç... ama belki de polis olduğunda şimdi olduğun kadar mutlu olamayacaktın. sonucunu bilemeyiz ki. çalışanlara da bi sormak lazım. eminim ki onların da mutsuz oldukları noktalar vardır. yanlış anlama akıl vermek deil. amacım. yalnızca farklı bi pencereden bakmanı önermek istedim. Bi dua vardır, çok severim böyle zamanlarda içimi rahatlatır:
''Allah hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin. Gönlünde olanı da hakkında hayırlı eylesin.''
ya insan üzülür tabi üzülmez mi,ama bak ne güzel bebeğin olacakmış.Onu düşün bu ara sen.Belki büyüyünce polis olur o da.Hayat... insana ne getireceğini bilemezsin ki.Ama şanssız değilsin bence.Tüm yaşadığın şanssızlıkları bir yana koy bir de en büyük şansın karnındaki o yavruyu bir kenara koy(Bu arada yanlış anlamadım di mi hamilesin sen).İşte o zaman anlarsın şanslı mısın şanssız mısın.:)
olmusla ölmüse care yok,
nasip degilmis demekki,
ALLAH BEBEGINIZI SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
bence artik iyi bir es ve dogacak bir bebege sahip oldugunuz icin sukredin,
cunku bunu bulamayanlarda var...
evet tiweee inan be ağladıkça o yavrumda tekme attı rabbim inşallah güç olmadan nasip eder bekliyecez
canım herşeyin hayırlısı olsun.üzülme.olmuşla ölmüşe çare yok. yaşın kaçtı senin?