çok kötüyüm ölmek istiyorum

ya canım benim her işte bir hayır vardır neden üzülüyorsun ki, boşver bak polis olmadın ama anne olacaksın senin canından kıymetli ne olabilir allah aşkına, topla kendini dünyanın sonu değil..her halde hormanların seni duygusallaştırıyor ;)

polis maaşları da baya artmıştı. üzülmekte haklısınız

yine de dert etmeyin, bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah

polis maaşları da baya artmıştı. üzülmekte haklısınız

yine de dert etmeyin, bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah

sen ne için polis olmamı istediğimi sanıyorsun ya maaş içinmi eşimde polis ??? maaş için olsa memur olurum .

O zaman bu kadar ağlama yazık değil mi bebeğine.İdealin olabilir ama olmamış işte ağlarsan geri de gelmeyecek şansın.Hamilesin hassassın ondan oluyordur ama sen yine de metin ol üzülme bu kadar.Başka şeylerle oyalan unutursun zaten bi kaç güne

4 5 yıldır ağlıyorum ama yeni hamileyim :)

karnınızdaki bebeğe yazık değil mi peki?
onun günahı ne?
kısmet değilmiş, eğer kaderinizde olsaydı zaten Allah kısmet ederdi.
kendinize değilse de karnınızdaki bebeğe acıyın.

ne desem sana boş gelicek biliyorum canım. çünkü iş bulma konusunda benzer şeyleri ben de yaşadım. insan ideallerine ulaşamayınca üzülüyo tabiatiyle. ancak Allah bizim şer gibi gördüklerimizde hayırlar, hayır gibi gördüklerimizde de şerler yaratmıştır. bi de şu açıdan düşün. tamam polislik senin çok emek verdiğin bi amaç... ama belki de polis olduğunda şimdi olduğun kadar mutlu olamayacaktın. sonucunu bilemeyiz ki. çalışanlara da bi sormak lazım. eminim ki onların da mutsuz oldukları noktalar vardır. yanlış anlama akıl vermek deil. amacım. yalnızca farklı bi pencereden bakmanı önermek istedim. Bi dua vardır, çok severim böyle zamanlarda içimi rahatlatır:

''Allah hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin. Gönlünde olanı da hakkında hayırlı eylesin.''

ya insan üzülür tabi üzülmez mi,ama bak ne güzel bebeğin olacakmış.Onu düşün bu ara sen.Belki büyüyünce polis olur o da.Hayat... insana ne getireceğini bilemezsin ki.Ama şanssız değilsin bence.Tüm yaşadığın şanssızlıkları bir yana koy bir de en büyük şansın karnındaki o yavruyu bir kenara koy(Bu arada yanlış anlamadım di mi hamilesin sen).İşte o zaman anlarsın şanslı mısın şanssız mısın.:)

olmusla ölmüse care yok,
nasip degilmis demekki,
ALLAH BEBEGINIZI SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
bence artik iyi bir es ve dogacak bir bebege sahip oldugunuz icin sukredin,
cunku bunu bulamayanlarda var...

ne desem sana boş gelicek biliyorum canım. çünkü iş bulma konusunda benzer şeyleri ben de yaşadım. insan ideallerine ulaşamayınca üzülüyo tabiatiyle. ancak Allah bizim şer gibi gördüklerimizde hayırlar, hayır gibi gördüklerimizde de şerler yaratmıştır. bi de şu açıdan düşün. tamam polislik senin çok emek verdiğin bi amaç... ama belki de polis olduğunda şimdi olduğun kadar mutlu olamayacaktın. sonucunu bilemeyiz ki. çalışanlara da bi sormak lazım. eminim ki onların da mutsuz oldukları noktalar vardır. yanlış anlama akıl vermek deil. amacım. yalnızca farklı bi pencereden bakmanı önermek istedim. Bi dua vardır, çok severim böyle zamanlarda içimi rahatlatır:

''Allah hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin. Gönlünde olanı da hakkında hayırlı eylesin.''

aminnn inşallah

ya insan üzülür tabi üzülmez mi,ama bak ne güzel bebeğin olacakmış.Onu düşün bu ara sen.Belki büyüyünce polis olur o da.Hayat... insana ne getireceğini bilemezsin ki.Ama şanssız değilsin bence.Tüm yaşadığın şanssızlıkları bir yana koy bir de en büyük şansın karnındaki o yavruyu bir kenara koy(Bu arada yanlış anlamadım di mi hamilesin sen).İşte o zaman anlarsın şanslı mısın şanssız mısın.:)

evet hamileyim inşallah 3 yıl sonra üniversite mezunu olarak tekrar deniyeceğim ve sabrediyorum . geçti krizim çok şükür
insan çok istediği birşey inanın çok isteyince olmuyor
ama sabredeceğim hamileyim ve hergün dua ediyorum çocuklarıma bari nasip olsun bana olmayacaksa diye

hepinize çok teşekkür ederim

rabbim gönlünüzdekini hep nasip etsin

olmusla ölmüse care yok,
nasip degilmis demekki,
ALLAH BEBEGINIZI SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
bence artik iyi bir es ve dogacak bir bebege sahip oldugunuz icin sukredin,
cunku bunu bulamayanlarda var...

evet tiweee inan be ağladıkça o yavrumda tekme attı rabbim inşallah güç olmadan nasip eder bekliyecez

Dunyanın sonu degılkı bazı seyler bızım elımızde olamıyo malesef bu kadar uzulme ve bebegınıde streslı yapma lutfenn allah baska kapılar acacaktır elbette...

her şerde bi hayır vardır.. üzülme lütfen bebişini eşini düşün.. hem öğrendiğim bişey varsa o da kötü şansı bizim çağırdığımız sürekli olumsuz konuşursan olumsuz şeyleri çekersin ben çok örneklerini görüyorum gerek kendi hayatımda gerek çevremde.. sende geleceğin güzel günler getireceğine inan umutlu inançlı ol..:31::31::31:

çok teşekkür ederim rabbim herkese bebiş sağlıklı bi yuva eş nasip etsin

hepinize tek tek teşekkür ederim gerçekten çok anlayışlı davrandınız annem babam bile dinlemezken :16:

Back
X