- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Kabul ettim dedim ama dönersek laf ederler dedi kapattıGeçen gün hevesle kabul etseydiniz keşke.
Cocukların mutsuzluğundan bahsedin dayanamaz herhalde.
Zaten bu evden tasinma şeyimi z var evsahibiyle sorunlar çıktı bende ordan oraya değil olmadı yapamadık geri donelimdemek istiyor um ama kötü olmamizdan korkuyorumBiraz zaman tanıyın
Alışmak zaman ister
Olmadı dönersiniz gene
Vala ben eşinizin yerinde olsam ha deyince taşınmam
Aynen öyle salak gibi ozenmisjm ama bosmus orası benm için özellikle yavruların için nimetmis bunuda yasiyarak anladımBüyük yerlerin imrenilecek bi tarafı kalmadı maalesef ne komşuluk var ne güven herşey ateş pahası.
Çocuklarımız maalesef çocukluklarını dosyasıys yaşayamayacak
Eh işte hersey elimin altında olur ne biliyim burdaki insanlarda ordakiler gibidir sandım ama çok yanilmisim allahtan orda bi evimiz var bize ait ama KV otryo tek Ha şimdi orda evler falan ucuz istese alırız ama tam istemesi lazimİşte o yüzden bir düşünmek lazım. Neyine özendin de gittin ki?
Çocukları goruyo zaten biliyor da dahada ben söylersem ters tepki yaparmı acaba diyeÇocukları öne sürün, henen gidin geri. Ordakiler sizsizliğe alışmadan
Aynen öyle salak gibi ozenmisjm ama bosmus orası benm için özellikle yavruların için nimetmis bunuda yasiyarak anladım
En iyisini yaparsiniz inşallah bende alıştığım bildiğim en önemlisi çocuklarım inşallah ozgurluklerine kavusurlarİstanbul’a gelin geldim ve şu an memleketime dönmeyi istiyorum çünkü evladım var önce kendim içindi şimdi onun için çünkü burda bana göre hayat yok
Bana kalsa gitmem ama çocuklara çok üzülüyorum falan diye gir konuyaÇocukları goruyo zaten biliyor da dahada ben söylersem ters tepki yaparmı acaba diye
Buraya ait değilmiş im ben ama onu anladımYeni bir hayat hep sancılı olur. Alışkanlıkları özlüyorsunuz şu an. Ben de çocukken İstanbul'a taşındığımızda çocuklarınız gibi hissetmiştim. Hem tıkanıp kalmış hem okulda sorunlu kişi olmuştum. Biraz zaman tanıyın. Her şey yoluna girecektir.
Mesela bugün şu faturası geldi ordayken en fazla 25 28 gelirdi burda 70 geldi inanamadım ya onu dedim ordaykem böyle geliyord diyeBana kalsa gitmem ama çocuklara çok üzülüyorum falan diye gir konuya
Ah canım çocuklar okul döneminde falan değilse eski evine geç özlefim duramadım falan diyede sempatik bi hal takın:)Mesela bugün şu faturası geldi ordayken en fazla 25 28 gelirdi burda 70 geldi inanamadım ya onu dedim ordaykem böyle geliyord diye
Özledim desem neden geldin olan dicekAh canım çocuklar okul döneminde falan değilse eski evine geç özlefim duramadım falan diyede sempatik bi hal takın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?