• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm. Sadece dertleşeceğim :(

bende bir bakıma bu sıkıntıları yaşıyorum benimkide kürt.. yozgatlı ben orduluyum.. biirbimizi sevdik ama yaşantılar uymuyo... o köyde de yaşıycaz diyo ben istemiyorum... devamlı tartısıyoruz... oda beni cok seviyo şakayla karışık kaçırcam seni kız falan diyo... bende çok seviyorum ama ailem olsun yaşantıları olsun hep sorun hep sorun... evlenirim bi sekilde ama ilerde ya mutsuz olursam.... ailem beni el bebek gül bebek büyüttü.. zora baskıya gelemem diye düşünüyorum. bi yandan da çok seviyorum onu kaybettiğimi düşünüyorum başkasıyla evlendiğini falan içim bir tuhaf oluyo... her iki şekilde de çıkmazdayım.. bende bu gidişlede onu kaybedicem zaten of of :50:

Aynı şekilde o da düşünüyor. Söylüyor da evlensek benimle sürünürsün diyor, bırakıp gider misin diyor, batılısın diyor. Ama senin bundan sonra hayatımda olmayacağını düşününce nefesim kesiliyor sanki kafamdan kaynar sular dökülüyor diyor. Ben İzmirliyim, o Urfalı. Hiç bir tutar yanımız yok. :( Mutsuz olursan benimle ya evlensek iki gün sonra aşkın biterse diyor. Üstelik varoş bir mahallede büyümüş, yetişmiş orda yaşıyorlar. Babasının düzgün bir işi yok. Ailenin en büyüğü ve maddi yetersizlik hep ondan soruluyor. Sorunu olan bir kardeşi var çok büyük bir sorun. Yazık olur sana diyor ama senden vazgeçemiyorum diyor.

Aynı şekilde o da düşünüyor. Söylüyor da evlensek benimle sürünürsün diyor, bırakıp gider misin diyor, batılısın diyor. Ama senin bundan sonra hayatımda olmayacağını düşününce nefesim kesiliyor sanki kafamdan kaynar sular dökülüyor diyor. Ben İzmirliyim, o Urfalı. Hiç bir tutar yanımız yok. :( Mutsuz olursan benimle ya evlensek iki gün sonra aşkın biterse diyor. Üstelik varoş bir mahallede büyümüş, yetişmiş orda yaşıyorlar. Babasının düzgün bir işi yok. Ailenin en büyüğü ve maddi yetersizlik hep ondan soruluyor. Sorunu olan bir kardeşi var çok büyük bir sorun. Yazık olur sana diyor ama senden vazgeçemiyorum diyor.

aşkın hersyein ustundeyse ve yıllar yıllarrr devam edecekse evlende ben pek tavsiye etem ozellke izmirlisin rahatsin bende ordan geldim biz rahata alisigiz. cok vicdan duymucaksan vazgec bence

Senin neden böyle oldu canım :( Neden ayrıldınız yok mu barışma ihtimali.

Mesele çok uzun ya. Soruun çoğunluğu ailesiylealakalı açığı.oda ailesine çok düşkün.özetle ailesi beni istemiyor.bu yüzden oda beni istemiyor.acı olsada kabulkenmek zorundayım

Bu gün annem ziyarete geldi beni. Görmüşken onunla da konuşmuş. Annem hep oyalıyor seni diyordu ama bekle kafasını toplasın dedi. Anneme de çok seviyorum onu, ama biz anlaşamıyoruz demiş. Annem de o zaman bitirin arayıp sormayın çok üzülüyor benim kızım demiş. Ben de seviyorum dayanamıyorum ayrılmak istemiyorum ama Benim de ailem var sorunlarım var askerden geldim. Geçen sene de çok kötü şeyler yaşadık biz beraber. Gerçekten bitirmek istesem şu an tam fırsatı en azından sana söylerdim demiş anneme. Biraz zaman iyi gelir bize demiş.

aşkın hersyein ustundeyse ve yıllar yıllarrr devam edecekse evlende ben pek tavsiye etem ozellke izmirlisin rahatsin bende ordan geldim biz rahata alisigiz. cok vicdan duymucaksan vazgec bence

Çok düşündüm canım çok ayrılmaya çalıştım, olmadı ne ben yapabildim ne o yapabildi. Ben olurum onunla , o olsun yanımda yeter bana.

Çok düşündüm canım çok ayrılmaya çalıştım, olmadı ne ben yapabildim ne o yapabildi. Ben olurum onunla , o olsun yanımda yeter bana.

hayatın boyunca boyle yasamayi kabul ediyorsun demek asiretler, karsi cikma vs.. bu snein secimin kimse sana olmasin idyemez o zaman.umarim mutlu olursun. ama omur boyu surebilecek surecide dusun derim ben

Ben de bu cumaya kadar karar ver barışalım mı yoksa ayrıl dedim. Sonra konuştum yine zaten görüşürken sevgili gibiyiz her gün yan yanayız iş yerinde, birbirimize sevdiğimizi söylüyoruz, ben oluyorum yine hayatında onun başkası değil, arıyor soruyor beni her zamanki gibi . O yüzden tamamen zamana kalsın sen kafandaki sorunları atlat bakarsın kendiliğinden devam ederiz dedim. Annem de kendi konuşunca üzerine çok gidiyorsun bırak zamana kalsın kafasını toplasın deyince böyle yaptım ama doğru mu bilmiyorum.

hayatın boyunca boyle yasamayi kabul ediyorsun demek asiretler, karsi cikma vs.. bu snein secimin kimse sana olmasin idyemez o zaman.umarim mutlu olursun. ama omur boyu surebilecek surecide dusun derim ben

Ben düşündüm süreci, neler olabileceğini kabul diyorum. O da senin gibi düşünüyor sanırım rezil olursun bir ömür benimle diyor:(

Canım kültürel fark çok etki ediyor ve maalesef evlendiğin zaman bizlerde karşı tarafın ailesi ile de evleniyorsun. Çok ince düşün ve duygusal davranma mantıklı olana yönel :(

sende kendimi gördüm canım oda maddi imkansızlık içinde büyümüş okulu bırakmak zorunda kalmış çalışmış şimdi iyiler ama bide hayvancılıkla ugraşıyorlar ya ben evlensem kesiinlikle yapamam diye düşünüyorum oda zaten artık boşverdi istemeye geleyim diyo olmaz diyorum kaç kere ayrıldık bizde oda dayanamadı bende dayanamadım yine aradık birbiiimizi hat degiştirdim bana ulaşamasın diye bu sefer ben dayanamadım aradım bir türlü kopamıyoruz böyle de nereye kadar gidecek evlenemem yapamam ayrıca çokta kıskanç biri giyinimime herseye karışıyo bu benım hosuma gitsede bazen çok abartıyo diye düşünüyorum çok şüphelerim var ayrıca kürtler adetleri başka çok sıkı disiplinliler eve gelen erkek misafire bayanın çay götürmesi bile yasak... daha da bi sürü onu geçtim düğün adetlerimiz ile uymuyo nasıl düğün yapıcaz onların çok farklı... ona olan sevgim hiç bitmeyecek biliyorum baskasıyla evlensem bile onun gibide kimseyi sevemiyorum zaten ne olucak ne yapıcam hiçbir fikrim yok resmen onu kaybetmeyi bekliyorum suan çünkü onun sabrı kalmadı artık :14:

Benim için problem yok. Kürt olsa ne Laz olsa ne. Ben sıkıntı yapmıyorum ki ama ileride sıkıntı olur diyor sanırım :(

Genelleme yapmak istemem ama hani insanlık ölmüşya...
o tarafta ölmemiş işte.... öyle insanı var doğu tarafının.. (her yerde olduğu gibi istisnalar hariç)
sizin aileler istememesinden öte aranızda çatışmalar var gibi,
Aslında anlaşamıyormuşsunuz gibi geldi yazılarınızdan.. zorlamayın
eğer ki kendi kararlarınızı verecek pozisyonda değilseniz. Yani aileler herkesler karışıyorsa bu evlilikte yürümez

sende kendimi gördüm canım oda maddi imkansızlık içinde büyümüş okulu bırakmak zorunda kalmış çalışmış şimdi iyiler ama bide hayvancılıkla ugraşıyorlar ya ben evlensem kesiinlikle yapamam diye düşünüyorum oda zaten artık boşverdi istemeye geleyim diyo olmaz diyorum kaç kere ayrıldık bizde oda dayanamadı bende dayanamadım yine aradık birbiiimizi hat degiştirdim bana ulaşamasın diye bu sefer ben dayanamadım aradım bir türlü kopamıyoruz böyle de nereye kadar gidecek evlenemem yapamam ayrıca çokta kıskanç biri giyinimime herseye karışıyo bu benım hosuma gitsede bazen çok abartıyo diye düşünüyorum çok şüphelerim var ayrıca kürtler adetleri başka çok sıkı disiplinliler eve gelen erkek misafire bayanın çay götürmesi bile yasak... daha da bi sürü onu geçtim düğün adetlerimiz ile uymuyo nasıl düğün yapıcaz onların çok farklı... ona olan sevgim hiç bitmeyecek biliyorum baskasıyla evlensem bile onun gibide kimseyi sevemiyorum zaten ne olucak ne yapıcam hiçbir fikrim yok resmen onu kaybetmeyi bekliyorum suan çünkü onun sabrı kalmadı artık :14:

Ben vazgeçmek istemiyorum, ben kabul de ediyorum. Annem karşıydı ama çok sevdiğimi görünce nerde nasıl mutluysan öyle yapalım dedi. Bu gün ne güzel çıktık yemek yedik vakit geçirdik beni çok seviyor biliyorum da söylüyor devamlı. Bir risk aldım zamana bıraktım. O gün bu gün karar ver diye zorlamıyorum . Normalde de kararsızdır zaten, karar veremeyince sıkıntıya hiç gelemez. Allah'tan beni sevdiğin konusunda kararsız değilsin diyorum. Bir de ben de çok bunalttım onu. Uyku saatine kadar karışırdım. psikopattım yani :) Bakalım zamanla ya olacak evleneceğiz ya da tamamen bitecek.

Genelleme yapmak istemem ama hani insanlık ölmüşya...
o tarafta ölmemiş işte.... öyle insanı var doğu tarafının.. (her yerde olduğu gibi istisnalar hariç)
sizin aileler istememesinden öte aranızda çatışmalar var gibi,
Aslında anlaşamıyormuşsunuz gibi geldi yazılarınızdan.. zorlamayın
eğer ki kendi kararlarınızı verecek pozisyonda değilseniz. Yani aileler herkesler karışıyorsa bu evlilikte yürümez

Huyu suyu iyi biri aslında. Ben de sıkıntı yapmıyorum hiç bir şeyi ama dediğin doğru anlaşamıyoruz biz. Bu kadar ilişki yürütmemiz bile mucize. Ailesi ne der bilmiyorum onun kendi yorumu sadece. Kafasında büyütüyor her şeyi huyudur zaten bir de kararsızdır dillere destan. :) Ben de iyi bir sevgili olamadım. Anlaşamadık bir türlü, ama seviyoruz ayrılamadık da tamamen.

Ben vazgeçmek istemiyorum, ben kabul de ediyorum. Annem karşıydı ama çok sevdiğimi görünce nerde nasıl mutluysan öyle yapalım dedi. Bu gün ne güzel çıktık yemek yedik vakit geçirdik beni çok seviyor biliyorum da söylüyor devamlı. Bir risk aldım zamana bıraktım. O gün bu gün karar ver diye zorlamıyorum . Normalde de kararsızdır zaten, karar veremeyince sıkıntıya hiç gelemez. Allah'tan beni sevdiğin konusunda kararsız değilsin diyorum. Bir de ben de çok bunalttım onu. Uyku saatine kadar karışırdım. psikopattım yani :) Bakalım zamanla ya olacak evleneceğiz ya da tamamen bitecek.

hayırlısı olsun canım bende zamana bıraktım bir mucize bekliyorum sanki hersey istediğim gibi olacak diye bekliyorum bakalım inceldiği yerden ya kopacak yada devam edecek hakkımızda hayırlısı olsun:18:

hayırlısı olsun canım bende zamana bıraktım bir mucize bekliyorum sanki hersey istediğim gibi olacak diye bekliyorum bakalım inceldiği yerden ya kopacak yada devam edecek hakkımızda hayırlısı olsun:18:

Aynen canım. Artık ne olacaksa bizi üzmeden olsun, canımızı yakmadan olsun. Bitecekse Rabb'im içimizi soğutsun, devam edeceksek işlerimizi kolaylaştırsın.

Back
X