- 24 Ocak 2013
- 530
- 53
- 53
- Konu Sahibi askinsureti
-
Iyi aksamlar kizlar biz sozleneli dokuz ay kadar oldu cok uyumluyuz birlikte mutluyz oyle büyük bir kavgamiz olmadi beraber cok egleniyorz.sorun su ki ailem bu evliliği gerçeklestirmemi istemiyor zaten sözü de kacmayalim diye yaptilar ama ben onu seviyorm. Annem ya o ya biz dedi bana baskı da kuruyor sorun cikr kavga et ayril flan diye ailem istemiyorda diyebilirsn korkm yok kimseden diyor.ama kizlar sozlumun hic bir yanlısini gormediler aramzda dokuz yas var ve bunu sorn ediyo annem seni ezer baski kurar diyor gec yasta evlenenler bile yasitlarni alirkenn sen diyo birsyler diyor iste yazmaya utandm ne yapacagimi.bilmiyorm eger evlenirsem silermis beni. Bir yanlisini gorsen desen ayrilirm anne ama ben sozlumu seviyorm diyorm cok sinirleniyr uzermde baskı var bu arada 25yasindaym
Evet oyalamak icn yapmislar canim oyle torenle filanda olmadi zatenannemden vazgeçmeyi bende istemiyorum ama dokuz aydir sozliyuz nisan bile yok ortada annem ileride fikrim değişir saniyorsan yaniliyorsn diyor eve de kabul etmiyor sozlumu
Yani annemin dediği bu kizlar yas farki sebebyle sana kötü davranr diyor oysaki hic oyle bir durum gormedi bizde. Tanimadi ki zaten eve kabl etmez disarda gorusmez bir iki kez gördü sadece. Istemiyorum diyor..kaderdasimda varmıs cok zor demi
Evet oyalamak icn yapmislar canim oyle torenle filanda olmadi zatenannemden vazgeçmeyi bende istemiyorum ama dokuz aydir sozliyuz nisan bile yok ortada annem ileride fikrim değişir saniyorsan yaniliyorsn diyor eve de kabul etmiyor sozlumu
Yani annemin dediği bu kizlar yas farki sebebyle sana kötü davranr diyor oysaki hic oyle bir durum gormedi bizde. Tanimadi ki zaten eve kabl etmez disarda gorusmez bir iki kez gördü sadece. Istemiyorum diyor..kaderdasimda varmıs cok zor demi
Annen çok saçma sapan işler yapmış oyalamak için söz mü takılır.
Senin ki nasıl üzülüyordur. Onu da çok iyi anlıyorum. Benimki de acayip üzülüyor kıyamam ya napcaz biz bilmiyorum.
Öyle zor ki tahammül edemiyor insan bazen.
Ama ben anlam veremiyorum. Eğer karşımızdaki gerçekten adam gibi adamsa, insansa, kalbi temiz ve Allah'ını bilen biriyse yaşıymış, diplomasıymış, işiymiş falan bunların ne önemi var ki. Ben çok gördüm diplomalı eşşek, çok gördüm yaşı aynı olup da evlilik namına aralarında hiçbir şey kalmamış insanları, çok gördüm devlet memuru olmuş kravatlı eşşekleri.
Tamam annedir iyiliğimizi ister hepsi ama bazen sadece insanlar ne der diye düşünüyorlar, bencilleşiyorlar.
Sadece kendi istedikleri olsun istiyorlar, onların elinde kukla olmamızı istiyorlar.
Her zaman doğruyu mu biliyorlar onlar sanki hiç yanılmıyorlar.
Rabbim yardımcın ve yardımcım olsun.
Gönülleri bizimkilere açılsın annelerimizin İnşallah :)
Yoksa tercih yapacağız ve benim tercihim annemden yana olmayacak bunu annemde çok iyi biliyor. Üzgünüm.
Evet var uzaktan bir akrabanin oğlu o olsun dedi br kac kez cok tepki gösterdim canm sabretmeye calisiyoruz bizde ama dokuz ay oldu hala nisan bile yapamadık sozlumun ailesi de anladi vermek istemediklerini artk cunku ne gidiyor ne geliyor birde beklerm beklemeye amaa ayrlcsksin diye baski kuruyorAnnenin senin için uygun gördüğü adaylar vardır gibi hissediyorum.Farklı şeyler hayal etmiş herhalde senin için ama sırf yaş için de böyle olması enteresan.Sonuçta abartılacak bir yaş farkı yok bence.Sen sevdiğinin her şeyine kefilsen ikna etmeye çalış, bekleyin, acele etmeyin. Sürekli de bu konuyu konuşma şimdilik annenle.Annen de senin kıymetlin, kötülüğünü istemez hiç bunu da bil canım.Biraz beklemek işe yaramaz mı sence?
zor bizde kendi aramızda yapmıştık tatlı annem ilkin yanımda gibi duruyodu çünkü babam istemiyodu bir arada olmamızı şimdi babam onayladı annem istemiyo anlıcan benide kandırdı aannem nişan yapmayı istiyoruz istemeye gelsinler diye amma annem karşı istemiyorum diyo bende zamana bıraktım uğraşamıyodum çok bunaltıyodu beni
Ah evet maalesef bazen onlarda yanilabilir ama psikolijimi bozdu bana surekli annem hakliymsss diye karalar baglayacaksin diyor cok uzuluyorm sozlume guvensem de korkuyorum hakli cikar mı annem diye hani bazilari evlenene kadar melek oluyor diyorlar ya hic bir sorun yasamasakta evlendkten sonra değişir mi diye korkmuyor değilim ben senin gibi kesin onu secerim diyemiyrm canim ama vazgeçmiyormda onsuzlugu dusunemeyeck kadar seviyorum
Sadece annelerimiz değil sevdiklerimizde benziyormus.okurken cok sasirdim aşağı yukarı ayni cumleleri diyor benim sozlumde. Ailesi yasin geçiyor neden evlenemiyosn diye baski kursalar da o ben beklerim diyor ailen kabul edene kadar.onlar hakli beni tanimiyorlar korkuyorlar kiz vermek kolay mi der hep benim annemde asagilar onucevap verme diyor bana annene. Ama dediklerini bile biliyor bir kaci haric
O yuzden korkuyorm onu secersem ileride aileme soğuk durur mu diye. Asla duurmiycam diyor sozlum bende ise hep bir suphe. Canm o da bana guven veriyor ama kk'da bazi konular var mesela evlenmeden once cokk dusunceli ask adami evlendikten sonra hic ilgisi kalmadi yazanlar var bende korkuyorm
Anladm canim:) ne kadar pozitif insansn masallah bunalmlardaydm ben:) tanisali 1sene oldu canm biz hemen söz yapmak istedk ama acele edince boylee yavasladi isimizbenmki romantiktir canm ilgilidr ben alistm azalirsa diye korkuyrm bnde:)siz ne kadardir tanışıyorsnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?