- 5 Ocak 2011
- 621
- 277
- 323
- Konu Sahibi askinsureti
-
Anneler haklı olabilir ama kaderimizde o kişi varsa ne gelir ki elden benim meselemde sen gibi tek sey memleketı bızımle uyusmuyor sıkıntısı var artık Allaha bıraktım dusunmek ıstemıyorum eger kaderımdeyse herkes ıkna olucak bır sekılde degılsede bıter bı sebep olur ama sende boyle dusun onu en iyi tanıyan sensın annen bılemez ne kadar kotu desede onu tanıyan sensın hos zor bır durumdada yalnız bırakıcaklarını sanmıyorum ınsallah oyle bırseyle karsılasmazsın hakkında hayırlısı olsun..
Iyi aksamlar kizlar biz sozleneli dokuz ay kadar oldu cok uyumluyuz birlikte mutluyz oyle büyük bir kavgamiz olmadi beraber cok egleniyorz.sorun su ki ailem bu evliliği gerçeklestirmemi istemiyor zaten sözü de kacmayalim diye yaptilar ama ben onu seviyorm. Annem ya o ya biz dedi bana baskı da kuruyor sorun cikr kavga et ayril flan diye ailem istemiyorda diyebilirsn korkm yok kimseden diyor.ama kizlar sozlumun hic bir yanlısini gormediler aramzda dokuz yas var ve bunu sorn ediyo annem seni ezer baski kurar diyor gec yasta evlenenler bile yasitlarni alirkenn sen diyo birsyler diyor iste yazmaya utandm ne yapacagimi.bilmiyorm eger evlenirsem silermis beni. Bir yanlisini gorsen desen ayrilirm anne ama ben sozlumu seviyorm diyorm cok sinirleniyr uzermde baskı var bu arada 25yasindaym
Anneler haklı olabilir ama kaderimizde o kişi varsa ne gelir ki elden benim meselemde sen gibi tek sey memleketı bızımle uyusmuyor sıkıntısı var artık Allaha bıraktım dusunmek ıstemıyorum eger kaderımdeyse herkes ıkna olucak bır sekılde degılsede bıter bı sebep olur ama sende boyle dusun onu en iyi tanıyan sensın annen bılemez ne kadar kotu desede onu tanıyan sensın hos zor bır durumdada yalnız bırakıcaklarını sanmıyorum ınsallah oyle bırseyle karsılasmazsın hakkında hayırlısı olsun..
anama babama kalsa biz 10 kere ayrılmıştık eşimle, eğer kör aşık değilsen, aşkınız da yeterince güçlüyse ayrılmamak için direnin. elbet kabul edecekler...
Aile rizasi alman lazim ama annen fazla inatlik yapmis sncta sen mutluysan annen hosgorulu olmali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah hepinizin yardımcısı olsun ve sabır versin ben annemden değilde babamdan çok çektim okduğum şehirde birini sevdim neler yapmadı ki para yollamadı buraya gelip rezalet çıkardı eceleri sessiz telefonlarla aradı psikolojimi bozmak için küfürler etti neler neler yok yaşı büyük dedi yok annesi babası ayrı onunla olmaz dedi yok efendim işine taktı en sonunda bana tak etti bu zamana kadar hiç karsı gelmedim ilk defa karşı geldim babama tabi benim yaptığımda doğru gelmeyebilir insanlara ama herkes yaşadığını bilir şükür şimdi bir sıkıntım yok evlendim allah sizede hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.
Allah ağız tadinizi hic bozmasin bunlari duymak moralimi duzeltiyor ama bi yandan da yaygin olan aile istemiyosa vardir bir sıkıntı dusuncesi beynime kazinmis.
Her iki turlu de kararimi veremiyorum. Cesaretinizden dolayi da tebrik ederim.
amin canım evet o yaygın olan düşünce bendede vardı silindimi dersen hayır ama o zor zamanda da yanımda eşim vardı herkesin hayatı kendine kıymetli ailelerinde korkusu bizim çektiğimizi onlar çekmesin diye ama ne kadar birşeyi yasaklarlarsa o kadar o cazip geliyo rabbim hakkında hayırlı olanı versin marım sevdiğin arkanda durmaya devam eder ve aileni birlikte ikna edersiniz
Cok tesekkur ederm:) umarm hayrla sonuclanir bende zaten oyle olmasinu temenni ediyorum uzun zamandr mucadele ediyorz ailem bana cok kötü anlar da yasatti..atlatmaya calisiyorm
Allah yardimciniz olsun ya bu ailelere de biseyi begendiremiyoruz bizim suan evlilik gibi dusuncemiz yok ama benim annemde sevgilimi begenmiyo yanima yakistirmiyomus. annemin uzaktan bi akrabasi var beni seviyor diye annem laf arasi onunla evlenirsem mutlu olacagimi soyluyor hep . bazi arkadaslarin dedigi gibi hayallerinde baskalari var .
benim annem ve babam sevmeyerek nişanlanmış nişanlanınca alışmışlar birbirlerine sonra abileri itiraz etmiş babamda demişki nişanlımı nasıl vermezler kaçırdı annemi ve 35 yıl olucak annem hala anlatır benim kocam beni asla ama asla üzmedi allah herkesi yardımcısı olsun kavun karpuz değilki koklayıp alaasın
Yazik ya uzuldum kiza ne vicdansiz insanlar var..keske aileler evlenecegimize anlamadıklarıda o ya onların hayallerinde ya daha beter mutsuz olursak onu hiç düşünmüyorlar benim arkadaşım sırf ailesi istedi diye evlendi sonra çocukları oldu erkek çocuk oldu diye demediğini bırakmadı kaynanasıyla oturuyordu evlerini ayırdılar kıza sadece 5 lira verip çocuğa kendine bişiler alırsın deyip giditordu dayakta yitordu kız en sonunda çalışmaya başladı birgün ewe geldiğinde iç çamaşırlarına varana kadar evi boşaltmış mal herif kızı toparlamak baya zaman almıştı
Yazik ya uzuldum kiza ne vicdansiz insanlar var..keske aileler evlenecegimiz
Insanlarin kriterine bakarken tipine yasina isine memleketine bakmak yerine ilk once huyuna suyuna adamligina insanligina baksalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?