cok kötüyüm sevdiğimden ayrilmami istiyor ailem

Anneler hep böyle işte. Her şeyin en iyisi olsun istiyolar. Ama kusursuz bi erkek var mıdır bu dünyada? Bana sorarsan erkeğin büyük olması hem iyi hem kötü. İyi çünkü senden olgun olur,çoğu işi o üstlenir ve bir baba gibi davranır. Kötü çünkü senin kıpır kıpır olduğun bi yaşta o oturduğu yerden kalkmak istemiyo olucak :) Benim annemle babam arasında 11 yaş var ve gayet mutlular :) Annenle sakin sakin konuşup ikna etmen gerek. Sözlünden ayrıldığın zaman daha mı mutlu olucaksın sanki?

büyük olması tam tersine iyi de olabilir şüphelerini yok et mücadele et annenle biraz orta yolu bulursunuz sözlün sabretsin senin diretmenle annenler de belli bir süre sonra vaz geçerler bak gör sen net kesin olursan en sonunda e sen bilirsin ama yarın bişey olursa karışmam derler :) sen bu kadar eminsen olmaz bir şey...
annelerimiz bizler için endişeleniyorlar ama bu devirde anlaşmak, evlenmeyi istemek en önemlisi güvenmek hiç kolay değil..

Ne guzel cok mutlu oldum adiniza. Guzel şeyler duymak iyi geliyor sağolun paylastiginiz icin..ne iyi ki esiniz sizi utandirmamis benm annem ne nisana izn veriyor ne de gelip gitmesine.taniyamiyor boylece

Su an benden cocuk aslnda:)) gezmeyi de cok seviyor benden cok geziyor vs ama zamanla ne olr bilemem tabi tesekkurler ben sakin konustkca o bagirp cagiriyr sakin konsmak imkanszben sakin olsam o degl

Sozden bir kac ay sonra annem gerck fikrini dedi yaklasik 7aydir ugrasyrm canm sozlumde kesinlikle beklerm diyo onlari uzmemek icn değer diyo ama annemin dediği tek sy o olursa bizi unut haytta almam evime filan birseyini gorms olsa zaten ben birakirdm yanlisi olsa ama birsey gordugunden degl kizlar

yaşı sorun ettiklerini yazmışsın.

bende senin yaşındayken evlendim. eşimde dediğin gibi 9 yaş büyüktü. ailem başlarda istemedi. yaşı büyük yok tipini sevmedik. vs. diye... ikna ettim evlendik. ailemin bir farkı çok fazla büyük konuşmadılar. seni sileriz gibi.. eşimi tanıdıkça sevdiler...

şimdi ise çok şükür sıkıntımız yok. ama bazen oda çok nadir eşim "ben senden büyüyüm, benim sözüm geçer gibi" eski zaman sözcükleri söylüyor.. eşim amcamdan 1 yaş büyük. "doğru" diyorum" amcamdan büyüksün, bende sana amca diyecem artık" diyorum. çok üstelemiyor. sanki kuşak çatışmasına giriyoruz. onlar normal artık... ama şükür ki eşim bana baskı yapmadı... inş. sözlünde yapmaz.

ailenle sözlünü daha fazla vakit geçirmesi için yanyana getirebilirsin. ben öle yapmıştım. işe yaradı, eşimi zamanla sevdiler.

bu konularda yani kendim gordugum duydugum olaylarda aileye sırt çeviren kaybediyor arkadasim.. ve mutlu olamiyor anne beddua etmez ama evlat nankörlugunun cezasini cekiyor bir sekilde bence sakın ha annenin babanin rızasıni almadan evlilige kalkışma

bence annenin sana söylemediği başka birşey var,
9 yaş öyle abartılacak bişey değil.20 yaş olsa anlarım,
o işin bahanesi olmuş.
eşim benden 8 yaş büyük ama çok iyi anlaşıyoruz,beni yönlendiriyor,gençken kendi yaptığı hataları benim yapmamam için uğraşıyor,
bu güzel birşey.
ayrıca annelerimiz zamanında bu büyük yaş farkları daha yaygınmış yani annenin az çok aşina olması lazım bu duruma,
verdiği tepki garip gerçekten,inandırıcı gelmedi bana.
başka bişey var gibi..

Bende bu durumdan korkuyorm ama bilemiyorum

Olabilir ama birsey biliyorsa bna da demesi hakkim değil mi zaten bilmesi imkansz gibi cnku benmle beraber tanidilar kimden ne duyck onun korkusu yasla birlikte aslnda su bu yasa kadr nedn evlenmems şüphe duyuyor bu durumdan buyuk diyede beni ezecegnden korkuyr annemle babam arasnda üç yas var

:) ne güzel anladm evet bazi seylerde daha tecrubelidir bana göre de ama herseyde bilmislik yapsnn istemem tabi:)

Baban annen kadar katı değil galiba bu konuda... Tek şansın anneni karşına alıp konuşmak. Açık açık sıkıntılarını sormak, neden anne bana da anlat ben de biliyim nedir bana uygun olmayan de. Bir önce gerçek soru işaretlerni öğren kafasındaki ancak öyle halledebilirsn bu sorunu!

Cok tesekkur ederm babam konu acilinca kiziyor istemiyrz diyo ama o pek konsmuyr annemle defalarca konuşmaya calistim hep ayni syi diyor yasi otuza dayananlar bile kendi yasitni aliyor sen ne yapican onu diyor alayvari sozleri var. Tek dediği seni ezer sana baski kurar cnku yasi buyuk ben asla vermem dedi bugn yne

Senin yine iyi 9 yaş var
Bizde yaş farkı çok daha fazla
Ayrıl diyorlar, ayrılmıyorum
Görüşme diyorlar, görüşüyorum
Sevme diyorlar işe bak ki daha da çok seviyorum
Evlenemezsin dediler ama dünyaları yıkıp yine de evleneceğim, kabul etmemek de neymiş?
Benim gönlüm kabul etti, orası yeter

Ama vermiş işte söz kesildinize göre aile arasında istemişlerdir herhalde seni :)) ayıp yani onun da sonucta bir ailesi var . Dalga gecer gibi... Benden sana son tavsiye annenle aranda gecenleri ve istenmediğini çok fazla sözlüne anlatma... İlerde birarada olursanız (ki inşallah) hem sana geti dönebilir ailenn bu tavrı... Yani kim olsa uyuz olur ve geçmez maalesef. Şansın bol olsun..

uzun zaman önce acmıstm bu konuyu..dediğiniz gibi sabırla beklemeye karar vermiştim
aradan onca zaman geçmesine rağmen her sey aynı
annem seni silerim evlenseniz de ayrırım diyo bana..ailesine de dedi bunları vazgeçsinler diye
onun ailesi de korkup istemedi
biz birara ayrılır gibi olduk
ama dayanamadık...sözleriyle beni cok rahatlatıyor..onlara asla gönül koymayacağını soyluyor ve evlenmek istiyor
biz nikah tarihimizi alırız onları da çağırırız dıyor
bunca seye katlandık saygısızca bir durum yasamadık
aılem haksız cnku hatalarını görmediler hic
tek mesele yasının büyük olmasıydı
bende tukendım artık
aılem öyle seyler yasattlarkı bana...burdda üzül burda cek çileni el kapısında çekme dıye dıye psıkolojık travmalara ulaştı boyut
ne yapıcagmı sasırdım..biz ne kadar iyi olsakta ailesel durum sebebiyle anlaşamaz mıyız acaba
onu seviyorm o da seviyor ve smdıye kadar bir yanlısını bır saygısızlığını da görmedim

Aileniz bu kadar istemiyorsa neden sozlenmenize musaade ettiler?
Sozlendiyseniz neden simdi yas farkina takildilar?
Babaniz bir sey demiyor mu?

Gozumu boyamak icin oldugnu soyledi
. Annem söz icin.ben yanlsni gorp birakrmsm guvenms olmaynca kendi atti sözü.cikardigi parmagmdan yuzugu ailesine gonderdi araciyla.cok kotuydu hersy.banada ben sizi ayiricm dedi.ailesnede oyle dedi.babamda istemiyodu basindan beri.dokuz yas buyk diye hic istemedler.soz goz boyamakti basardlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…